Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay ne bileyim herkez öyle diyor ya ....

herkesin dediğine bakma sen.... adet sancısı kadar birşey.. oda 1dk sürüyor.. abartmıyorum cidden 1 dk...

canım nasıl çekiliyo rahim filmi. Vajinadan mı giriyolar. Yoksa karnının üstünden mi

bildiğin röntgen işlemi.. röntgen cihazı var... yatıyrsun masaya... iğne gibi bir şeyle yani iğne değilde ince bir hortumla enjektör yardımıyla içeri sıvı veryor vajinadan.. o sıvı ilerlerken röntgen çekiyor bir kaç tane... sıvı eğer tüplere kadar ilerlerse sorun yok.. ama bir yerde kalırsa tıkanıklık var... o sıvıyı verirken adet oluyor gibi hafif bel ağrısı oluyr.. ama toplamda 1dk.. çünkü zaten o sıvının verilmesi, röntgenin çekilmesi hepsi toplam 5 dk ya sürüyo ya sürmüyo.....
gerisi psikolojik bence.. eğer acaip korkarsan ve gözünde büyütürsen bu işi o zaman zaten çok acı hissedersin.. herkesin acı eşiği, korkusu farklıdır.. ama benim acı eşiğim düşüktür =)))) hassasımdır.. ona ragmen kalktım gezdim tozdum.. çünkü o 1dk lık acı geçince birşey kalmıyo geriye =)

sağolun kızlar. Iyiki burası varmış. Bilmediğimiz herşeyi öğreniyoruz bu vesileyle.

Lapacım ne gÜzel anlatıyosun herŞeyı teŞekkÜrler bıtanem. Sen kÜr yaparakmı hamıle kaldın. Nasıl oldu senın canım.

Kizlar az önce esim aradi. Geldimi seninkiler dedi kaydirigubbakcemile3
Yok dedim. test yaptinmi dedi tekrar evet dedim..Hadi ya yok canim diyo :roflol:

Lapacım ne gÜzel anlatıyosun herŞeyİ teŞekkÜrler bİtanem. Sen kÜr yaparakmı hamİle kaldın. Nasıl oldu senİn canım.

ne demek canım.. çok araştırıyorum.. bol kitap okuyorum.. sizlere de aktarmak istiyorum ki herkes faydalansın... ben çok uğraştım sizler uğraşmayın istiyorum...
ben kür yapacaktım adetimi bekliyordum ama bir türlü gelmedi.. meğer hamileymişim.. küre fırsat kalmadı yani...

--http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html

bak hikayemi ayrıntılı olarak burada yazdım.. zaman bulursan okuyabilirsin...

iyi akşamlar hatunlar ben çıkıcam birazdan kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım

edut cum bende rahim filmi çetirdim 3 ay oldu.İşlemin hepsi topu topu 5 dakika sürüyor.Ağrısı ise 1 dakikalık bir ağrı.Hiç korkma kendini rahat bırak

edut cum bende rahim filmi çetirdim 3 ay oldu.İşlemin hepsi topu topu 5 dakika sürüyor.Ağrısı ise 1 dakikalık bir ağrı.Hiç korkma kendini rahat bırak

ay kuzum ne bileyim anestezimi alsam anlatanlar kötü anlatıyro ya hep

taze hamillleee =))) nasıl hissediyorsun bakalım...
takviminide yapmışsın... hayırlı olsun bakalıımmm

Evet yapmazmiyim aklinialirimsmile
Vallah nasil hissediyorum bilmiyorum canim.
Ara ara adet olmadan önce pek aci vermeyen sancilardan oluyo. cok islaklik var ya heran bisi geldi saniyorum ama bisicik yok akinti bile nerdeysedelikafadulden
Pek istahimda yok bisi yemedim zaten dogru düzgün bugün aksam ancak yerim.
Ama genel olarak heycanliyim :1rolleyes:

kızlar ben çıkıyorum...bu arada ayıptır sölemesi dün kocama kuru patlıcan biber dolması yaptım..onu yiyip behlülü izlerken ütü yapacağaım....ne güzel pla dimi....
bebişkom...inşallah allah senin o güzel yüzün gibi güzel bir kız yada erkek versin ama sağlıklı versin...tekrar gözmüz aydın...lorken nildem lapacım ve şu an burda olmayanlar...hepinize teşekkür 2 gündür benimle dertleştiniz ne sorduysam cevapladınız allah sizden razı olsun....sizi seviyorum kuzularım

ay kuzum ne bileyim anestezimi alsam anlatanlar kötü anlatıyro ya hep

=((((
ya edut yapma.. yok yere narkozmu alınır 5 dk lık şey için... onun yan etkileri çekeceğin acıdan kat kat fazla.. doğumu da birine sor berbat asla yapmam bir daha sezeryan en güzeli der.. başkasına sor tam tersini söyler.. herkesin fikri farklı... herkesin korku eşiği farklı. ama sen aklı başında birisisin.. kendini abuk subuk şeyler dinleyerek korkutma boş yere canım yaaa... inanki çok çok kısa ve acısız bir şey.. her ay adet oluyoruz aynı ağrı oluyor.. inan ki farklı birşey hiç yok...

kendine dikkat et taze hamile )

herkese iyi akşşaamlllaarr..mesai biter.. lapacı giderrr.. hepinizi de öpperrr =)) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…