canım nasıl çekiliyo rahim filmi. Vajinadan mı giriyolar. Yoksa karnının üstünden mi
ay ne bileyim herkez öyle diyor ya ....
canım nasıl çekiliyo rahim filmi. Vajinadan mı giriyolar. Yoksa karnının üstünden mi
sağolun kızlar. Iyiki burası varmış. Bilmediğimiz herşeyi öğreniyoruz bu vesileyle.herkesin dediğine bakma sen.... Adet sancısı kadar birşey.. Oda 1dk sürüyor.. Abartmıyorum cidden 1 dk...
Bildiğin röntgen işlemi.. Röntgen cihazı var... Yatıyrsun masaya... Iğne gibi bir şeyle yani iğne değilde ince bir hortumla enjektör yardımıyla içeri sıvı veryor vajinadan.. O sıvı ilerlerken röntgen çekiyor bir kaç tane... Sıvı eğer tüplere kadar ilerlerse sorun yok.. Ama bir yerde kalırsa tıkanıklık var... O sıvıyı verirken adet oluyor gibi hafif bel ağrısı oluyr.. Ama toplamda 1dk.. çünkü zaten o sıvının verilmesi, röntgenin çekilmesi hepsi toplam 5 dk ya sürüyo ya sürmüyo.....
Gerisi psikolojik bence.. Eğer acaip korkarsan ve gözünde büyütürsen bu işi o zaman zaten çok acı hissedersin.. Herkesin acı eşiği, korkusu farklıdır.. Ama benim acı eşiğim düşüktür =)))) hassasımdır.. Ona ragmen kalktım gezdim tozdum.. çünkü o 1dk lık acı geçince birşey kalmıyo geriye =)
Lapacım ne gÜzel anlatıyosun herŞeyİ teŞekkÜrler bİtanem. Sen kÜr yaparakmı hamİle kaldın. Nasıl oldu senİn canım.
Kizlar az önce esim aradi. Geldimi seninkiler dedi kaydirigubbakcemile3
Yok dedim. test yaptinmi dedi tekrar evet dedim..Hadi ya yok canim diyo :roflol:
kız bebiş kocan inanmıyomu daha
ultrasonda görürse inanacak sanırım seninki
iyi akşamlar hatunlar ben çıkıcam birazdan kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım
Hadi gözün aydın canım:CüvCüv: darısı tüm isteyenlerin başına inşşşşallah:Saruboceq:
Sanada canim. Iyi aksamlar
Sagol tatlim. aminnnn:Saruboceq:
sen söyledin yani kocişine...e hadi bakalım kuzum
Evet sordu bende söyledim canim. e zaten test yapacagimi bilyiordu. Söylemeden duramam ki ben delikafadulden
Evet sordu bende söyledim canim. e zaten test yapacagimi bilyiordu. Söylemeden duramam ki ben delikafadulden
edut cum bende rahim filmi çetirdim 3 ay oldu.İşlemin hepsi topu topu 5 dakika sürüyor.Ağrısı ise 1 dakikalık bir ağrı.Hiç korkma kendini rahat bırak
taze hamillleee =))) nasıl hissediyorsun bakalım...
takviminide yapmışsın... hayırlı olsun bakalıımmm
ay kuzum ne bileyim anestezimi alsam anlatanlar kötü anlatıyro ya hep
Evet yapmazmiyim aklinialirimsmile
Vallah nasil hissediyorum bilmiyorum canim.
Ara ara adet olmadan önce pek aci vermeyen sancilardan oluyo. cok islaklik var ya heran bisi geldi saniyorum ama bisicik yok akinti bile nerdeysedelikafadulden
Pek istahimda yok bisi yemedim zaten dogru düzgün bugün aksam ancak yerim.
Ama genel olarak heycanliyim :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?