anlat anlatt ama okadar rezillestiki dizilerr sen utanirsin anlatirkennnaniknanikhımm ıyı bakalım
ya cok normal canım benım lapacı da bugun dedı ya bı cok degısıklık hıssedeceksın ama bunları sıkıntı edıp kafana takma ok
ben de askı memnu ızlıom bı yandan utu yapıom arada dınlenırken buraya bakıom
yarın hasta olurum sanırım
kendı vucudumu bılıom cunku karnım va kasıklarım agrıo suan bakalım ınsallah kıst yoktur cunku dun falan cok sancım oldu lülülülülülü
anlatayımmııı neler oluyooo :jeyyar:
ahhhhhhhhhhh turkiyede olcaktiki su tatlii bebiskomm ..heryer civil civill .burasi gibi ack hava ceza evi gibi degil yaaohaoldumsmileolsun kiz yinede güzel evde dinleniriz bol bol
aslinda hicde guzel degill heryer kapalii sokakta kediii bile yok:bbo:araba hic yokkk sanki yerin dibine giriyo milet mafoldumbenyarin kapali bugun alis veriste kuyrukk obicim sanki sefere gidiyoo su almanlar doymiyacaklar gibi sinir oluyom :1ninca:
ınsallah demek dusuyo sadece boshayallersmileLorke rgl olcam demek yok ins, cift cizigiyi görürsün yarin
anlat anlatt ama okadar rezillestiki dizilerr sen utanirsin anlatirkennnaniknanik
lorkee cimm hava nin guzelini birak bugun kar yagdii burayaa:gitme:
ayyy hep uyuz oldum aklima geldikceee..ohaoldumsmileneysee
hee canimm dogru soyluyon onlar utanmiyoda bizmi utancazz deme... ne yapiyo bihterle behlul simdiisengözlerimebaksanab
alsanaalsanasmileallah senii n yapmasin emiiiii:roflol:nerden geldi aklinaaadelikafaduldenbıhter de bilentle aynı boyda naniknanik
ewet canim yaaa bennn gunesii gormek istiyom artikk psikolojimm bozulduuu:sinifsinif:hadı ya kar mı bilmiyorumkismile
valla suan bısey yapmıolar trıp atıp duruyolar bırbırlerıne
bıhterı kımse ıplemıyo cok guzel :lepi:
optum seni yanaklarindan ballimmŞeniz
şu saat ıtıbarıyle kırmızılar gelmıs bulunuyor yıne maalesef(
Hayırlısı olsun canım... En azından sorun çıkarmadan geldi kırmızıların... Bak ben hala muallakta beklemedeyim. Nisan ayı inşallah bizim ayımız olur.yerimseniben
gunaydın duygu edut bitte eda nasılsınız bakalım...
benım dun bıraz geldı kırmızılar suan devamını beklıom bu aksama dogru da normal hale donerler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?