Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

anlat anlatt ama okadar rezillestiki dizilerr sen utanirsin anlatirkennnaniknanik

aslinda hicde guzel degill heryer kapalii sokakta kediii bile yok:bbo:araba hic yokkk sanki yerin dibine giriyo milet mafoldumbenyarin kapali bugun alis veriste kuyrukk obicim sanki sefere gidiyoo su almanlar doymiyacaklar gibi sinir oluyom :1ninca:

kız burda tatıl olunca mıllet sokaga akın edıo hele bıde havalr da guzel onlar da ne mıskınler yahuuu

Lorke rgl olcam demek yok ins, cift cizigiyi görürsün yarin
ınsallah demek dusuyo sadece boshayallersmile

anlat anlatt ama okadar rezillestiki dizilerr sen utanirsin anlatirkennnaniknanik

aman onlar yaparken utanmıyo ben anlatırken mı utanıcam aklinialirimsmile

lorkee cimm hava nin guzelini birak bugun kar yagdii burayaa:gitme:
ayyy hep uyuz oldum aklima geldikceee..ohaoldumsmileneysee
hee canimm dogru soyluyon onlar utanmiyoda bizmi utancazz deme... ne yapiyo bihterle behlul simdiisengözlerimebaksanab

hadı ya kar mı bilmiyorumkismile
valla suan bısey yapmıolar trıp atıp duruyolar bırbırlerıne
bıhterı kımse ıplemıyo cok guzel :lepi:

bıhter de bilentle aynı boyda naniknanik
alsanaalsanasmileallah senii n yapmasin emiiiii:roflol:nerden geldi aklinaaadelikafadulden

hadı ya kar mı bilmiyorumkismile
valla suan bısey yapmıolar trıp atıp duruyolar bırbırlerıne
bıhterı kımse ıplemıyo cok guzel :lepi:
ewet canim yaaa bennn gunesii gormek istiyom artikk psikolojimm bozulduuu:sinifsinif:
eeeee etme bulma dunyasii guzelimmlülülülülülü

şu saat ıtıbarıyle kırmızılar gelmıs bulunuyor yıne maalesef (

Hayırlısı olsun canım... En azından sorun çıkarmadan geldi kırmızıların... Bak ben hala muallakta beklemedeyim. Nisan ayı inşallah bizim ayımız olur.yerimseniben

Günaydın millet.. Hepinizi tek tek tek öpüyorum...Şeniz
Ayyy giremiyorum aranızda olamıyorum çok canım sıkılıyooorrr
ama şu işleri yoluna koyayım geleceğim anacığımmm
beni bekleyinnnnnn....
Bu arada 2-7 arası benim yumurtlama takvimim....
Hafta sonu fulll çalışmam lazım :jeyyar:

ayyyyyyy görüşürükkkkk....:teytey:

gunaydın duygu edut bitte eda nasılsınız bakalım...
benım dun bıraz geldı kırmızılar suan devamını beklıom bu aksama dogru da normal hale donerler ...

Hayırlısı olsun canım... En azından sorun çıkarmadan geldi kırmızıların... Bak ben hala muallakta beklemedeyim. Nisan ayı inşallah bizim ayımız olur.yerimseniben

canım haklısın kıst olusup atılmıs olabılır suan ona takılmıstı kafam doktora sordum cunku karnımda surekloı batma hıssı vardı bakalım ptesı zaten dr gıtmeyı dusunuyorum testlerımı yaptırayım bı ıcım rahat etsın...
sen bugun gıdecekmısın doktora nedır son durum belkı de lapacının gıbı olur ne guzel olur zemuszemus

gunaydın duygu edut bitte eda nasılsınız bakalım...
benım dun bıraz geldı kırmızılar suan devamını beklıom bu aksama dogru da normal hale donerler ...

günaydıın hatunlarr kıss lorkee bihterle bilent aynı boyda yazmışın gülmekten çatladım burda sabah sabah :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…