Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

leylem o işlemi ben geçen ay yaptırdım benimle beraber birine daha yapmıştı kadın o şimdi hamileymiş bugün yeniden gidecem yaptırmaya canımm

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi bi vaka takip ediyorum yoğun bakımda herşeyin başı sağlıkkkkkk gerisi boşşş

bitteeeciimm...
sağlık sektöründe çalışmak ne zor yaa.. ben asla çalışamazdım..allah yardımcın olsun canım

leylem niş. olur canım bahanesi kadın olur bende banyo yaptım dün bugün yaptırıp ilişkiye girecez bakalım allahım hepimizin hakkından hayırlısını versin

yapan kadın gelinine ve eltisinin gelinine yapmış ertesi ay hamileler
bir arkadaşına daha yapmış oda o şekilde umut işte

kaderde varsa yaşayacağız...ben şimdi kocişime arı sütü tableti alıcam birde polen tableti...

kızlar yaw bu arada doktorum galiba bana aşılamadan önce rahim filmi çektikmi dedi...yoksam çekecekmi anam yawwwww........:1shok:...kızlar hatırlatın bebiş gelirse bize ben bir temiz döveceğim onu hem annesini hem babasını nasıl üzdü...

rahim filmi şart edut.. mutlaka çektir.. bir tıkanıklık varsa herşey boşuna olur.. önce bir sorun olmadığına emin olmalısınız... hem ufak tefek tıkanıklıklarıda açıyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor HSG...

rahim filmi çekilmeden aşılama yapılmıyoo malesefff

evet çok zor gerçekten bazen rüyalarıma giriyo hastalarr ama faydalı olabiliyosak ne ala

sevmek lazım zaten.. gönül işi bu... yoksa çok zor bu işi yapmak..
aslında ben çok isterdim sosyal bir işte çalışmayı.. insanlara yardımcı olmayı... öğretmen yada sağlık sektöründe olup herkese yardım etmek falan çok hoşuma gider.. ama işte içim kaldırmıyor sağlıkla ilgili birşey olduğunda =(((

ya edut var ya bende öyle diyodum.. hele bi gelsin sorucam ona beni bu kadar üzdüğü için diye.. ama var ya kıyamam ben ona... şimdiden affettim bilee =))) herşeyi unuttum.. yeterki o sağlıklı olsun. o kadar zorlukla taşıyorsun, sağlığı için endişe ediyorsun, doğuruyorsun.. sonra gelde patakla =)))

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr simdi geldimmm ..
vee bebiskomm hamismissss:lepi:
ben zaten halay mendilimi hazirlamistimm:teytey::teytey::teytey:
gozun aydin bebiskomm allahim tamaina erdirsinn saglikla al bebisini kucagina canimm benimmm:dance::dance: .hepinizi optumm benim cikmam lazimmm .
cokk sevindim cokkkkkk:dance:

akannehir
rahim filmi çekilmeden aşılama yapılmıyoo malesefff

Çok üzgünüm çoook

kızlar içim ferahladı....rahim filmi çok zormuş:sinifsinif:

akannehir

Çok üzgünüm çoook

kızlar içim ferahladı....rahim filmi çok zormuş:sinifsinif:

ya delirmeee.. hiç zor değill.... 5 dk da işlem tamam... pimpirikli insanları dinleyerek korkutma sakın kendini... ben çektirdim bak hala hayattayım =)) acıdan ölmedim.. çektirdim kalktım üsküdara gittim.. gezdim kocamla bir güzel...

Cok sagol canim benim. Darisi seninde basina insallah

ay ne bileyim herkez öyle diyor ya ....

canım nasıl çekiliyo rahim filmi. Vajinadan mı giriyolar. Yoksa karnının üstünden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…