kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi bi vaka takip ediyorum yoğun bakımda herşeyin başı sağlıkkkkkk gerisi boşşş
bitteeeciimm...
sağlık sektöründe çalışmak ne zor yaa.. ben asla çalışamazdım..allah yardımcın olsun canım
üzülecek birşey yok ama.. eşine destek olursan kurtulacaktır bu psikolojiden.. sperm kalitesi iyi olan erkeklerin bile dönem dönem yediği içtiği şeylerden stresden ilaçlardan falan düşüyo bazen kalitesi.... allah başka dert vermesin.. zamanla aşılabiliyor işte.. zamanla herşey yoluna girecektir... siz çok şanslı bir çiftsiniz.. hem çok seviyorsunuz birbirinizi hem araştırıyorsunuz çabalıyorusunuz..eminim sonuç alacaksınız sizde
kızlar yaw bu arada doktorum galiba bana aşılamadan önce rahim filmi çektikmi dedi...yoksam çekecekmi anam yawwwww........:1shok:...kızlar hatırlatın bebiş gelirse bize ben bir temiz döveceğim onu hem annesini hem babasını nasıl üzdü...
kızlar yaw bu arada doktorum galiba bana aşılamadan önce rahim filmi çektikmi dedi...yoksam çekecekmi anam yawwwww........:1shok:...kızlar hatırlatın bebiş gelirse bize ben bir temiz döveceğim onu hem annesini hem babasını nasıl üzdü...
evet çok zor gerçekten bazen rüyalarıma giriyo hastalarr ama faydalı olabiliyosak ne ala
rahim filmi şart edut.. mutlaka çektir.. bir tıkanıklık varsa herşey boşuna olur.. önce bir sorun olmadığına emin olmalısınız... hem ufak tefek tıkanıklıklarıda açıyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor HSG...
rahim filmi çekilmeden aşılama yapılmıyoo malesefff
akannehir
Çok üzgünüm çoook
kızlar içim ferahladı....rahim filmi çok zormuş:sinifsinif:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr simdi geldimmm ..
vee bebiskomm hamismissss:lepi:
ben zaten halay mendilimi hazirlamistimm:teytey::teytey::teytey:
gozun aydin bebiskomm allahim tamaina erdirsinn saglikla al bebisini kucagina canimm benimmm:dance::dance: .hepinizi optumm benim cikmam lazimmm .
cokk sevindim cokkkkkk:dance:
ya delirmeee.. hiç zor değill.... 5 dk da işlem tamam... pimpirikli insanları dinleyerek korkutma sakın kendini... ben çektirdim bak hala hayattayım =)) acıdan ölmedim.. çektirdim kalktım üsküdara gittim.. gezdim kocamla bir güzel...
ya delirmeee.. Hiç zor değill.... 5 dk da işlem tamam... Pimpirikli insanları dinleyerek korkutma sakın kendini... Ben çektirdim bak hala hayattayım =)) acıdan ölmedim.. çektirdim kalktım üsküdara gittim.. Gezdim kocamla bir güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?