Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

siz şu proxeed plusu duydunuzmu kullanan varmı....

valla beklıom daha gelen gıden yuokj hatta sabah yıne tst yaptım yıne negatıf ...
ya zaten asıl gunum bugun aksam olmam lazım anca sokulur sanırım

benım annemde bardak vurur yaptırıyım barı gııdınce

herkesee günayddıınnnnnnn opuyorumnanaktan
ben bugün yerimde olmayacağım. o yüzden giremicem foruma.. ara ara bakarım yine ne var ne yok diye.. hepinizi öpüyorummmm

oldu canım kolay gelsın sana beklıoz

slm kızlar dün yaptım bardak cekmeı kadın bardagı fazla ısıtmıstı belımın bı tarafı yandı cok acıdı ama olsun belkı vesıle olur deılmı kızlar allahım tum bekleyenlerı sevındırır ınsallah

ya kızlar biz acaba direk tüp bebeğemi yönelsek...ben okudukça umutsuzluğa kapılıyorum

valla kuzular ben artık erkek faktörü ile ilgili bişiler okuyorum, birde işim yoğun...doğal olarak arada girip okuyurum...benim kusuruma bakmayın canım sıkkın azcık

siz şu proxeed plusu duydunuzmu kullanan varmı....

ya kızlar biz acaba direk tüp bebeğemi yönelsek...ben okudukça umutsuzluğa kapılıyorum

canım ya lutfen sacmala dur bakalım daha zaten 3 ay olmus baslayalı vakıt kaybetmıs degılsın kı
1 yıl dene bence Allah ın ıznıyle olacaksa olur...
kı dusun bır cocugun en saglıklı seklı dogal dollenme ve dogal dogum yanı sen olabıleckken dırek tup bebegı dusunme ...
ama bakarsın hala olmuyo o zaman denersın
bı kac ay arı sutu vs dene bakalım
pınarın dedıgı hapları dene
valla benım hıc fıkrım yok ama bızde ptesı yaptırıcaz sanırım test Allah hayırlısını versın

dun bı yerde okudum tekrr dank ettı unutmayın cocugun olması ııcın tek bır sperm bıle yeter dıo yanı ...
aslında bız guvenımızı dusuruyoz Rabbım e
sonucta hersey bızım elımızde degıl ama bole olunca elımızde gıbı davranıyoz ve sunu deneylım o zaman falan dıoz
olacaksa zaten olacak olmayacaksa da olmayacak ...
umıdını ve guvenını taze tut lutfen

orası öyle kuzum....kader...ama insan üzülüyor bacım ya...bizim arkadşların hepsi bu aralar denemeye başladı... biz ne diyeceğiz...olmuyormu

kizlarr gunaydinnnŞeniz
lorkecimm hayirlisi olsun tatlimm . bu ay hangi gun oldugunu bile aklindan cikar nezaman birlikte olmak istiyosan esinle o zaman ol canim yaaa ben bu ay oyle yaptimm bakalimm insallah bisey olmusturr:kedi:
ben kactim canlar
edut , bitan lorke lapaci , baray , kisaca herkese iyi hafta sonlarii sositososito

orası öyle kuzum....kader...ama insan üzülüyor bacım ya...bizim arkadşların hepsi bu aralar denemeye başladı... biz ne diyeceğiz...olmuyormu

olmayabılır cok normal edutum yaa
saglıkle bıle olsak hersey yolunda bıle olsa 2 yıl olmamısnı bıle normal karsılıyorlar aslında
bız su ara yogun sekılde ve ısrarla dusundugumuz ıcın sıkıntı yapıyoruz emınım kı
bak dedın ya esın ne kadr onemlı senın ıcın hepımız ıcın ole
dun bende hasta oldum dedım
esım o kadar guzel konustu kı yıne Allah razı olsun yanı onlardan
sonucta cocugu olmuyo dıye kusuru kendınden olacagına ıhtımal bıle vermeyıp bosanan adamlar var bu memlekette
baktım surat yaptıgıma uzuldum sonra
benım esımle mutlulugumdan onemlı degıl suan cocuk
tabı onemlı ama zaten mutsuz ve umıtsız olursak ona da ulasamıcaz bu gıdısle Allah korusun

kuzum zaten derdim emin ol bebk değil...ama tüp bebek felan denersek ve istemem ki hiç bir arkadaşı onda kusur olduğunu bilmesin

kuzum zaten derdim emin ol bebk değil...ama tüp bebek felan denersek ve istemem ki hiç bir arkadaşı onda kusur olduğunu bilmesin

anlıyorum canım ınsallah gerek kalmaz senın onu bu kadar dusunmene karsıllık Raabım verır hayırlısı ıle bı an once bebgınızı ...
kı yasadıgınız surecı bırılerıne anlatmanıza gerek yok bence ama oncesınde paylastıysanız tabı sımdı soruyo olabılıurler...
bız daha hıc kımseye solemedık ne dusunurlerse dusunsunler dıyorum yanı....

ben de esımın uzulmesı noktasında cok hassasım
yanı o kdr zor soledım kı tekrr dun test olayını zaten kendı teklıf etmıstı ama test sartlarını falan duyunca yuzu dustu bıraz
sonra dedımbıze yakın yer var evden ornek alınıyomus o zaman ıcı rahatladı
dedıgın gıbı ben daha cok uzulurum onda bısey cıkarsa emınım
o kendını uzecek dıye

saolasın canım bakıyoruz dedıgın gıbı onumuzdekı macları beklıyoruz ...
hayuırlısı ne ıse o olsun

aysel nasılsın hosgeldın ...
cok yogunsun bu aralar sanırım...
nası bulantıların gecmedımı hala
kız sabah baktım 8 haftayı gecmıssın bıle masallah yaa

bacım biz burda hipokrat diye bir yerde yaptırdık. emin ol insanlar laubali felanda değildi...ciddi kurumlarda var

bacım biz burda hipokrat diye bir yerde yaptırdık. emin ol insanlar laubali felanda değildi...ciddi kurumlarda var

muhakkak vardır canım ya ben de burda bı arkadas soylemıstı bıze yakın bı yer var
orada yaptıragız ınsallah
evden goturebılıyormusuz 30 dk ıcınde dedı yakın zaten
hayırlısı bakalım

edduuutttttttttttttttt klava: oklava geliyo bak kafana kafannaaa hheeeeee
ya ne umutsuzluğu allah aşkına yaaaaaaa....
canımcım.. eşinin bir rahatsızlığı bir eksikliği yokki... sperm kalitesi düşük sadece.. bu da çok basit bir şekilde yükseltilebiliyor... örnek : bittenin, bafonun ve bir sürü kadının eşleri.....
tüp bebek ve aşılamayı kafandan çıkar bence......daha yolun çoookkk başındasııınnnnn... zaten 3 ay denedik aşılama için geldik dediğinde aklı başında bir doktor seni kapıdan kovar....
senin yapacağın en akıllıca şey... eşin için gerekli şeyleri yapmak.. ialçla mı olur destek ürünlerle mi artık bilmiyorum... 2-3 aya kadar spermiyogram sonucunu süper bir şekilde görmek... ki emin ol bu iş çok kolay.. lorkenin dediği gibi yumurtaya sadece 1 sperm giriyor.. yani milyonlarca spermden sadece bir tanesi bu işi yapıyor... %0 değerle bile hamile kalanları okudum ben... doktorların imkansız dedikleri şey olmuş... herşey o 1 sperme bakar...
güzel sonucu aldıktan sonrada doğal yoldan denemen lazım... 1 sene denedin baktın olmuyor o zaman USG çektireceksin... rahimde döllenmeyi engelleyici birşey varmı göreceksin.. eğer yoksa herşey normalse o zaman aşılama... 3 kez aşılamadan sonra hala olmuyorsa o zaman tüp bebek...
herşey adım adım.. öyle hemen ben korktum tüp bebek istiyorum olmaz.. yurt dışında asla izin vermiyorlar buna ama türkiyede ne yazıkki para için herşey yapılıyor... bu tuzaklara düşme... rahat ol... ve sabırla bekle.. bak burda bir sürü hamile var.. ilk 3 ayda hamile kalabilen varmı allah aşkına... 8. ayda 10. ayda 2. senede... sen daha yolun bu kadar başındayken umutsuz olursan yolun sonunu nasıl göreceksin edutum... güçlü olman lazım.. bu çok normal birşey.. bizim gibi uğraşan binlerce kadın var...
her köşebaşında tüp bebek merkezi var artık. eskiden böylemiydi? kadınların doğurganlıkları azaldı.. ilaçlardanmı, yediklerimizden mi, dünyanın giderek kötü hale gelmesinden mi bilmiyorum.. ama durum bu.. nerdeyse her ailede kanserli bir hasta var.. eskiden böylemiydi? maalesef ki böyle bir dünyada yaşıyoruz.. herşey daha zor eskiye göre.. ama biz bu koşullarda yaşamak zorundayız... güçlü olmak zorundayız... ya kanser olsaydın allah göstermesin.. allah vermesin kimselere... o zaman ne yapacaktın? emin ol bu bebek işi o kadar kolay ki şu zamanda... ilaçlarla tedavilerle olmadı aşılamayla olmadı tüp bebekle harika sonuçlar alınıyor... allah kerim deyip ne gerekiyorsa yapmanı bekliyoruz senden... hepimizi şaşırtıp işte bende hamileyim diyeceksin bir gün.. o zaman soracağım ben sana işte :1hug:

canım aslında hergün bu konuyu açıp durmak istemiyorum bebek gibi mızıldanmak hatta şımarıklık gibi geliyor ama kimseye anlatamadım ya içim şişti... eşimle bile konuşamadık çünkü üzüldü... iyiki varsınız çünkü delirirdim...doktor dedi aşılama deneyebilirz d,ye ...bilmiyorum kuzum...alıcam zaten proxeed ve arı sütü kapsülü önce bir konuşayımda

ne demek mızmızlanmak falan.. bir daha duymayayım heeeee..... sen bizim arkadaşımızsın.. her ne kadar tanışmıyor olsakda bir çok şey paylaşıyoruz.. tüm gün birlikteyiz nerdeyse... elbetteki paylaşıcaz sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de.. ama senin üzüntün çook yersiz canımcım.. yok yere üzüyorsun kendini... burada senin yaşadıklarını yaşayanlar var.. onların tecrübelerinden faydalanabilirsin.. böylece boşa zaman harcamamış olursun...
ayrıca doktoruna ne kadar güveniyorsun? hadi aşılama dedi diye öylemi olmalı? bana hiç mantıklı gelmiyor daha yolun başındaki bir kişiye gel aşılama yapalım demek.. bir sürü doktora gittim hamile kalana kadar. hiç birisi bunu demedi bana... 6 kez klomen tedavisinden sonra artık aşılama dediler.. o zaman bile şok olmuştum... çok üzülmüştüm senin gibi.. sende şimdi bu durumdasın.. üzülüyorsun ve ne yapacağını şaşırmış durumdasın... biraz rahatla... h.sonu bi gelsin.. şu eşininin spermlerini de bebek işinide düşünmeden güzel bir h.sonu geçir.. kafanı topla.. sonrada boş kafa ile düşünüp taşın.. ne yapabilirsin araştır.. ona göre karar ver.. çok aceleci olmaya gerek yok... kaldıki daha çok zaman var önünde bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…