canımcım... doktorum bana aşılama dedi çünkü eşimin değerleri düşük olduğundan konuşalım dedi....ama ikimizinde olması canımı sıktı..birde kimseye söyleyemedimne demek mızmızlanmak falan.. bir daha duymayayım heeeee..... sen bizim arkadaşımızsın.. her ne kadar tanışmıyor olsakda bir çok şey paylaşıyoruz.. tüm gün birlikteyiz nerdeyse... elbetteki paylaşıcaz sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de.. ama senin üzüntün çook yersiz canımcım.. yok yere üzüyorsun kendini... burada senin yaşadıklarını yaşayanlar var.. onların tecrübelerinden faydalanabilirsin.. böylece boşa zaman harcamamış olursun...
ayrıca doktoruna ne kadar güveniyorsun? hadi aşılama dedi diye öylemi olmalı? bana hiç mantıklı gelmiyor daha yolun başındaki bir kişiye gel aşılama yapalım demek.. bir sürü doktora gittim hamile kalana kadar. hiç birisi bunu demedi bana... 6 kez klomen tedavisinden sonra artık aşılama dediler.. o zaman bile şok olmuştum... çok üzülmüştüm senin gibi.. sende şimdi bu durumdasın.. üzülüyorsun ve ne yapacağını şaşırmış durumdasın... biraz rahatla... h.sonu bi gelsin.. şu eşininin spermlerini de bebek işinide düşünmeden güzel bir h.sonu geçir.. kafanı topla.. sonrada boş kafa ile düşünüp taşın.. ne yapabilirsin araştır.. ona göre karar ver.. çok aceleci olmaya gerek yok... kaldıki daha çok zaman var önünde bence...
kızlar nasılsınız...
bıtte zeytın edut
bende bas agrısı basladı yavastan
hala umutla yerlesme kanaması sayfalarını okuyorum ne olacak bızım sonumuz :1shok:
tatlım lapacı çok güzel ve doğru sözler yazmış. Bence kulak ver söylenenlere bence sizin için aşılama çok erken. Ikinizin kafasıda çok karışık. Doktora gitmeyi şimdilik ertele. şifalı kürlere uygula bence. Bu arada psikolojin düzelsin. Eşin içebildiği kadar keçi boynuzu suyu içsin. Arı sütü taletlerinden alsın. Yada keçibonuzu pekmezi yesin. Sende hayıt otu içi ada çayı iç. Bal çörek otu tarçın kullan. Bir kaç ay kendinizi dinleyin. Tatil zamanı gelir zaten güzel bir tatile gidersin güneşini alırsın e vitamini ni alırsın. Bi bakmışın kendiliğinden olmuş. Kendinide eşinide boş yere üzme bebğim zamana bırakalım biraz daha. 1 yıl kendiliğinden bekle olmazsa aşılama düşünürsün. Bize inan bak boşyere üzüyosun kendini.canımcım... Doktorum bana aşılama dedi çünkü eşimin değerleri düşük olduğundan konuşalım dedi....ama ikimizinde olması canımı sıktı..birde kimseye söyleyemedim((
yok canım eskiden beli sırtı tutulanlara yaparlarmış yaa
ispitolu bir bezi paraya sarıyo onu üzst kısmından
yakıyo deriye temas etmeyen yerinden
sonra üstüne büyük pepsi bardaklarından kapatıyo
sırtın sağ tarafına ve sol tarafına sonrada kuyruk sokumuna yapıyo
en son sırt üstü yatırıyo göbek deliğine yapıto biraz bekletip çekiyo
kadın kaç kişiye bahane olmuş hamile kalmasına
bakalım buay kalacammı
bende size katılabilirmiyim acep delikafadulden delikafadulden
kızlar nasılsınız???
iyiyim tatlım sen nasılsın. Gittin mi doktora.
evet kızlar gittim bugün doktora.hatta az önce geldim eve ve hemen interneti açtım.doktor ultrasonla baktı alttan yumurtalıklarda kist yok ve rahimde kalınlaşma var ama gebelik bulgusu da gözükmüyor yani kese mese yok... Tekrar 5 günlük progestan verecek ama benim içim rahat etmedi dedi.daha öncede böyle bazı hastalarımda sonradan betahcg yükselmesi olmuştu dedi ve tekrar kan verdim.bugün yada yarın sabah sonuç çıkacak.
tatlım lapacı çok güzel ve doğru sözler yazmış. Bence kulak ver söylenenlere bence sizin için aşılama çok erken. Ikinizin kafasıda çok karışık. Doktora gitmeyi şimdilik ertele. şifalı kürlere uygula bence. Bu arada psikolojin düzelsin. Eşin içebildiği kadar keçi boynuzu suyu içsin. Arı sütü taletlerinden alsın. Yada keçibonuzu pekmezi yesin. Sende hayıt otu içi ada çayı iç. Bal çörek otu tarçın kullan. Bir kaç ay kendinizi dinleyin. Tatil zamanı gelir zaten güzel bir tatile gidersin güneşini alırsın e vitamini ni alırsın. Bi bakmışın kendiliğinden olmuş. Kendinide eşinide boş yere üzme bebğim zamana bırakalım biraz daha. 1 yıl kendiliğinden bekle olmazsa aşılama düşünürsün. Bize inan bak boşyere üzüyosun kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?