Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şimdi gitmek zorundayım... çookk işim var.. kalıp daha sana çok şey yazmak isterdim ama başka zaman artık.. kocaman öpüyorum seni edutum... :1hug:
üzülme emi.. eşini de üzme... şükredin halinize... bir hastalığınız yok çok şükür... allah sağlık sıhhat versin ikinizede.. en önemli olanı bu

canımcım... doktorum bana aşılama dedi çünkü eşimin değerleri düşük olduğundan konuşalım dedi....ama ikimizinde olması canımı sıktı..birde kimseye söyleyemedim((

hayırlısını isteyin kızlar olmuyo diye umudunuzu yok etmeyin
rabbim herşeyin hayırlısını varsin sağlık versin bizlere

kızlar nasılsınız...
bıtte zeytın edut
bende bas agrısı basladı yavastan
hala umutla yerlesme kanaması sayfalarını okuyorum ne olacak bızım sonumuz :1shok:

canımcım... Doktorum bana aşılama dedi çünkü eşimin değerleri düşük olduğundan konuşalım dedi....ama ikimizinde olması canımı sıktı..birde kimseye söyleyemedim((
tatlım lapacı çok güzel ve doğru sözler yazmış. Bence kulak ver söylenenlere bence sizin için aşılama çok erken. Ikinizin kafasıda çok karışık. Doktora gitmeyi şimdilik ertele. şifalı kürlere uygula bence. Bu arada psikolojin düzelsin. Eşin içebildiği kadar keçi boynuzu suyu içsin. Arı sütü taletlerinden alsın. Yada keçibonuzu pekmezi yesin. Sende hayıt otu içi ada çayı iç. Bal çörek otu tarçın kullan. Bir kaç ay kendinizi dinleyin. Tatil zamanı gelir zaten güzel bir tatile gidersin güneşini alırsın e vitamini ni alırsın. Bi bakmışın kendiliğinden olmuş. Kendinide eşinide boş yere üzme bebğim zamana bırakalım biraz daha. 1 yıl kendiliğinden bekle olmazsa aşılama düşünürsün. Bize inan bak boşyere üzüyosun kendini.

bakın size ne anlatcam hehehe benim arkadaşım vardı tam 39 yaşında yıllardır bebişi olmuyodu artık evlat edinmeye başvurduğu anda hamile olduğunu öğrenmişş ne güsel dimi yaa

inşş. Canım bu vesile olur sanada.

iyiyim tatlım sen nasılsın. Gittin mi doktora.

Evet kızlar gittim bugün doktora.Hatta az önce geldim eve ve hemen interneti açtım.Doktor ultrasonla baktı alttan yumurtalıklarda kist yok ve rahimde kalınlaşma var ama gebelik bulgusu da gözükmüyor yani kese mese yok... tekrar 5 günlük progestan verecek ama benim içim rahat etmedi dedi.Daha öncede böyle bazı hastalarımda sonradan betahcg yükselmesi olmuştu dedi ve tekrar kan verdim.Bugün yada yarın sabah sonuç çıkacak.

bende geldim az yoğunum ama buralardayım...nerdesiniz sabahtan beri ayrıca çekicem kulaklarınızı

ay inşş canım senide hamiş listesinde görürüz.

ben burdaki doktorada danıştım eşimin değerleri ve kendi durmumu yazınca beklemye pek gerek yok demişti...ilk pko dediğimde 1 yıl bekle diyen kadın bu

kesin delirdim kendi kendime konuşuyorum:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…