Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

delikafadulden

heyecandan çıldırmışsındır artık.... ayy allahım inşallah inşallah
şu mmubarek günde dualarımız kabul olsun:Saruboceq:

selam tatlı şekerler.. hayırlı cumalar.. biraz geç oldu ama :)
oy maşşalahh
nasılsın tatlım

kesin delirdim kendi kendime konuşuyorum:1shok:

kuzum...bak bugun bizim kasım annelerine bir kadın geldi pko ve eşindede dperm azlığı ve morf sorunu varmış dr tup yapalım demiş 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım dedi.

bende anlattım ya biraz sabırsız davradım beklesek olurmuydu dıye dusunuyorum ama ıste kısmetten oteye gecemıyorusn

delikafadulden

heyecandan çıldırmışsındır artık.... ayy allahım inşallah inşallah
şu mmubarek günde dualarımız kabul olsun:Saruboceq:

Valla Bafocum gayet sakinim... çünkü yine negatif çıkacağını biliyorum... Sanırım hormonlarım benimle oynuyor.Çünkü ultrasonda gebelik bulgusu yoktu. sadece rahimde kalınlaşma vardı.
Hayırlısı diyorum sadece.Rabbim kalbimden geçenleri biliyor.Ona göre hayırlısını nasip etsin.

Selam Pınar'cım... Oooo 25 hafta olmuş... çoğu gitti azı kaldı nerdeyse.... Vayyy beee...

valla daha alışveriş yapmadık. bu hafta liste yapıcam baslıcaz inşallah.
biraz geçmişi okudum . bi problem yok dimi? tekrar dr a gidicen galiba tatlım..

sağol şekercim iyiyiz şükür. szide iyisiniz ,büyümektesiniz

edutun değerleri kaçmış baktım göremedim. bizdede düşüktü ya değerler. moralini bozmasın yani diyicektim.

slm kızlar gaye inş. hamişsindir canım yaaa
edur dr. manyak çıktı senin desene

bafo ben eşime şu proxeed plus kullansakmı?

edutum gelmişsin. mahsuru yoksa değerleri yazsana buraya ve ya bana..
bizede dr varikosel ameliyatı gerekir .spermler düşük demişti çünkü..

kuzum bizde hepsi problemli

sperm sayısı:14 800 000/mm3
tüm ejaktülatta:37 000 000/mm3

hareketsiz: %50
yerinde hareketli:%25
yavaş doğrusal olmayan hareketli:%20
ileri doğru hızlı hareketli:%5

normal morfoloji:%2
baş anomalisi:%98
orta parça anomalisi:%10
kuyruk anomalisi:%13
teratospermi indeksi:1.21

valla daha alışveriş yapmadık. bu hafta liste yapıcam baslıcaz inşallah.
biraz geçmişi okudum . bi problem yok dimi? tekrar dr a gidicen galiba tatlım..

Gittim canım doktor ultrason yaptı yumurtalıklarda kist yok ve rahimde kalınlaşma var ama gebelik bulgusu da gözükmedi yani kese falan... Tekrar kan verdim betahcg bakılcak. Ona göre ilaç alıcam.

slm kızlar gaye inş. hamişsindir canım yaaa
edur dr. manyak çıktı senin desene
Pek ümitli değilim canım ama hayırlısı.

tatlım bizim değerlerde sayı 8 000 000 di sadece .
morfoloji biraz kötü anladığım kadarıyla. bence polen ve keçiboynuzu kürünü uygulasın eşin.
bize dr değer çok düşük. eşin dr a gitsin. varikosel dedi. biz gitmedik. 5-6 ay süre tanıdık kendimize ve ben kürleri uyguladım. allah şükür bebişimiz geldi bak..
sadece biraz sabır lazım. yaşınız çok değilseki ( bizimki 35- 36) bu kadar süreyi bekleyin derim ben. stres yaratmadan kürleri uygulayın. bu kürler sonuca 2 ay sonra ulasıyor. 2 ay sonra bi test daha yapar eşin. sonra tedaviye geçersiniz. benim görüşüm bu...kendini umutsuz hissedicek bi durum yok yani.. lmaz:

ters bişi yokmuş ne güzel.. daha güzelini de duyarız inşallah.. :Saruboceq:

ne zman belli olacak testin sonucu

delircez bacım:1shok:
bende size katılabilirmiyim acep delikafadulden delikafadulden
hadı hep beraber delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bakın size ne anlatcam hehehe benim arkadaşım vardı tam 39 yaşında yıllardır bebişi olmuyodu artık evlat edinmeye başvurduğu anda hamile olduğunu öğrenmişş ne güsel dimi yaa
super yaaa masallah boshayallersmile
Kızlar nasılsınız???
hosgeldın gayecımm...
ya hıc bellı olmaz bak doktorun bıle umutlu masallah ...
gec yukselen hcg de duymadık degıl yanı senın de hayırlısı ıle ole olur ınsallah ..

pınar hosgelmıssın ...
nasılsın... ya ıyı oldu bak edut a kendını uzuyo bızı de uzuyo sızden bıseyler duymak rahatlatacaktır ınsallah onu

canımcım sağol öncelikle... biz 32 yaşındayız... beni endişelendiren morfoloji birde eşim uzakta ya kürleri uygulamak problem olacak..bende proxeed alayım birde arı sütü tableti alacağım..tablet olunca rahat içer..evdeykende keçi boynuzu...hangi doktora sorsam beklemeyin diyor ya...birde kimsyeye anlatılamıyor böyle şeyler malum...hatta eşini üzersin diye onunla bile...derdim o oldu benim...zaten ay sonuna doğru doktora gideceğiz galiba...haftaya eşimin arkadaşları ile yelkene gidecek, bu hafta doktorun işi çıktı, 23 nisan tatile gideceğiz....ister istemez konu uzayacak...benimde azıcık kafam dağılacak...şu an çok yeni ve beklenmeyen birşeydi...

sımdı ne dıcem bana kızmayın da :tomato:
ya benım dun aksam kanama geldı
sonra bugun normal gunum
sonra yerlesme sayfalarına bakmaya gıttı bırden aklım
dusundum benım adet oncekı gun hep kahve camur gıbı akıntı gelır sonra kı gun adet olurum
ama bu dun gelen pembe bıldıgın acık kırmızı dıyım yada 5 damla falan bısey tuvalet kagıdına geldı
o saatten berı de bısey gelmedı daha
az once de dayanamadım gıttım uyudum 2 saat olmus :bbo:
goguslerım de yanlardan cok acıyo
sonra gıttım sabah yaptıgım ıdrar testıne baktım coooook sılık ıkıncı cızgı cıkmıs
oha dıyebılrısınız tabı teee sabahkı test ama hıc gormemmıstım o ıkıncı cızgıyı sılık bıle olsa
ama tum bunlara kanıp umutlanmamalıyım dımı
bana kızarmısınız dıye anlatıyorum :dilcikar:

lorke tatlım selam..
bende en çok bu yüzden girdim. işimde var yogunum ama görünce dayanamadım.. bende ço k üzülmüştüm. testten sonra . eşimde öyle. ama erkekler birde paylaşamıyorlar. kadında bir problem olunca rahat paylaşıyorda erkekte olunca gurur meselesi de oluyor. eşim bebiş haberini aldıktan sonra uzun bi süre her keçiboynuzu gördüğünde " uleyn keçiboynuzu " dedi durdu gülerek..... kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim eşimde sorun yok ama ben bunun üzerine doktorla konuştuğumda bana dediki sayı bizim için pekte önemli değil önemli olan morfoloji.Sayı bazı faktörlere göre değişebilir dedi.Önemli olan morfoloji imiş. Forumda okuduğum kadarıyla keçiboynuzu ve bal-polen-arısütü karışımı ile morfolojide oldukça yüksek sonuç alan kişiler var.hemde 2-3 ay içinde. Bence denemeye değer. 2-3 ay çokta büyük kayıp sayılmaz.

valla her an herşey olabilir.. 2-3 bekle tekrar test yaptır. ya da direkt kan testi yap aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…