Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bak varya 23 nısana kadar o tabletlerı ıcın kız ınsallah tatılde gezer tozar kafa dagıtırken oluverır bebgınız hııııc bellı olmaz Allah ım yardımcınız olsun ınsallahhh :Saruboceq:
dua edıyorum su mubarek cuma gunu (derken tam ezan basladı tuylerım urperdı )
Allah edutum ve hepımızın hakkımızda hayırlısını en kısa zamanda nasıb etsın :Saruboceq:

evet canım. biz 3. ayın sonunda vardık sonuca opuyorumnanaktan
keçiboynuzu , arı sütü ve polen hücre yapılmasında önemliymiş. 2-3 ay sürenin sebebi, sperm üretimi 2 ayda tamamlanıyormuş. yani bugün yediklerinizin etkisi taa 2 ay sonra çıkıyor.. beklemek için uzun süre değil. ama erkeklere bu kürleri uygulatmak zor oluyo. ben yanımdayken zorla içirdim.. zaten tadıda güzel değil.
etkisi oldumu diye merak edip ; biz tekrar test yaptırmayı düşünürken bebiş geldi ..

delircez bacım:1shok:
ben kendimi cani tezz bilirdimm edutum sen benden hayli baskin ciktin vallahii ..sabirsizz senii
seni kocan nasil senle bas ediyo kizzklava:aha yedinmii oklavayi simdiii:1rolleyes:

Kızlar nasılsınız???
canimm benimm birgunn olcazzz anne buna eminimmm:teselli:

selam tatlı şekerler.. hayırlı cumalar.. biraz geç oldu ama :)
sanada hayirli cumalar canimmm

kaydirigubbakcemile3 haklısınız valla ben dun aksam adet oldum deyınce esıme anlatmaya calsıtım testle ılgılı vs benım esımde hıc bılmez cunku ole seylerı bıraz sıkıntı yaptı kendıne
sonra dedım evden ornek goturuluyomus falan ama
ben bıle uzuldum onu bole bı duruma sokacagım ıcın bız neler yapmıoz ama kadın mılletı ıste cok sevıoz hassassız ya onlara bısey olmasın dıe dusunuyoz hep :gitme:

valla her an herşey olabilir.. 2-3 bekle tekrar test yaptır. ya da direkt kan testi yap aklinialirimsmile

canım ya dıom bugun gelmezse sabah kan versemmı ıcım rahat etsın
cam falan sılıcem beklıom resmen
salı apartman gunu bende 15 kısı
butun ıslerımı yapmak ıcın regl olmayı bekledım ressmen

canım... Allah razı olsun senden....

ben kendimi cani tezz bilirdimm edutum sen benden hayli baskin ciktin vallahii ..sabirsizz senii
seni kocan nasil senle bas ediyo kizzklava:aha yedinmii oklavayi simdiii:1rolleyes:

:

azıcık tez canlıyım galibabilmiyorumkismile

canım... Allah razı olsun senden....
cumlemızden canım ya valla ben sevıo burda olmayı sızlerı ...
hep bı arkadasım vs dıye konusuyom sızden bahsederken olumunekankayizsmile
dert bırlıgımız var Allah gonlumuze gore verısın ınsallah boshayallersmile

beenn geelldiimmmmmm
gayecciimmmm....... benim hamile olduğumu nasıl öğrendiğimi biliyorsun değilmi? dr a gittim bariz pco dedi... bekle allah bekle adet gelmedi.. 10 gün sonra tekrar gittim.. sanırım adetimin 45. günü falandı.. yine baktı ultrasonla bişi yok dedi... ama 60. gün hamile olduğumu öğrendim.. sabırla bekle derim ben... inşallah benim gibi bir sürprizle karşılaşıverirsin canım yaaaaa

edutum.. bak gördün mü herkes aynı şeyi söylüyor... bunlar hep tecrübedir.. faydalan sonuna kadar.. sperm kalitesi de morfolojisi de çok güzel bir şekilde artabilir canım benim.. sen bu işin üstüne düş.. kendini de hiiçç üzmeee...

Kızlar bugün doktoru beklerken bekleme salonunda 2 hatun muhabbet ediyorlardı yanımda.Orada tanışmışlar.Bende muhabbete kulak misafiri oldum. hatunların ikisininde erkek kaynaklı infertilitesi varmış.Biri bugün gebelik kontrolüne gelmiş diğeri de rahim filmi falan çektircekmiş onun için gelmiş.Hamile olan kadın rahim filmi çektirmiş tüm işlemleri yaptırmış tüp bebek için hazırlık yapıyorlarmış kiiiii hamile kalmış.Bize tam bir süpriz oldu diyordu.
Yani olmaz dememek lazımmış onu anladım... Eğer bekliyorsam bir sebebi var kesin bunun...
Yani neredeyse hiç sperm yokken morfolojik sorun varken artık tedavilere umut bağlamışken birden bebiş gelip yerleşivermiş.
Sanırım biraz akışına bırakmak ve şansı çok zorlamamak lazım.

alkisalkisalkis aynenn katılıyorum sana gayyeeeee..... hepimiz için geçerli bu da işte ne yazıkki hemen unutuyoruz... bende aşılama için gitmiştim ki hamile olduğumu söyledi dr.. olmayacak diye bir şey yok....

Ben bugün "Allah bilir bu sefer kaç cm'lik kistle geldim" acaba diye düşünerek girdim odaya.hatta doktoruma da şaka yollu bunu söyledim... Bakalım bugün kistimiz kaç cm falan dedim güldüm... Baktı doktor kist mist yok.tertemiz. Rahimde kalınlık var fakat gebelik bulgusu yok. Rahim progestana cevap vermiş bu koşulda adet olman lazım dedi ama bende tık yok. doktorumun da 1-2 hastasına böyle olmuş daha önce. O nedenle benim içim rahat değil bir daha kan testi yapalım dedi.Ondan tekrar kan verdim. Bakalım sonuç ne olacak. Hayırlısı olsun inşallah.

hiç belli olmaz gaye ya... ben bide o dönem farklı farklı dr a gittim.. biri göremediyse biri görür diye ama yinede hiç bir şey yoktu bende.. bariz pco dediler hep.. kistleşmiş yumurtaların.. 45. dedim ama 50. gün falandı yani.. sonra 60. gün minişin kesesini gördük yani... inşallah sendede olur böyle birşey... test negatif çıksa da üzme sakın kendini.. adet olana kadar bekle.. benim artık hiç güvenim yok hormonlara testlere =) her an herşey yapabiliyorlar insana =)))

evett işte bizim gayemiz. kız sen taa en baslarda sebinle ve ayselle birliktebana en çok destek olanlardandın zaten. hep umutllu ol duanı eksik etme. bebişin vaktinde gelecek . hazırlanıyo annesi..

pinnaarr... nasılsın güzel annemiz? prensimiz nasıl?

sağol canım. 1 dk diye giriyorum buraya iş güç kalıyo valla.. boshayallersmile

ayrılamıyorum sizden.

artık heyecan başladı bendede .alışveriş listsi yapıcam akşama. sonra benim arkadaslarda nalacaklarımı işaretlicem. eksiklere baslayayım artık. dr 28 . haftayı bekleyin demişti. bende söz dinledim.. iş yogunulgumu da attım 2 gündrü mışıl mışıl uyuyorum 9 da yataktayı m... :1closedeyes:

sen nasılsın.. nası gidiyoo

sebin demişken hiç rastlamıyorum artık. ayselide bugün bi ara gördüm sanki sonra baktım gitmişşş

ayy ne güzel yyaa...sona yaklaştın sayılır... zaman ne çabuk geçiyor yahu.. senin için halay çektiğimizi dün gibi hatırlıyorum bilmiyorumkismile
çok şükür bende iyiyim. 16 haftalık olduk artık.. eğer gösterirse yarın cinsiyet öğrenicez =) çok hyecanlıyım bende...
allah tüm minişlere sağlık sıhhat versin... sorunsuz bi şekilde alırız inş kucaklarımıza...

ooo kalabalıklasmıs ben mutfaga gectım yemegımı yapıom pc yıde aldım yanıma sıze bakayım arada dıe

slm bugün topik beni içeri almıyoreyvahedigeldismile
kaç seferdir giriyorum ekran donup kalıyor ne gıcık yaaaa

selam kızlar nasılsınız?

hoşgeldin aysell...
iyiyiz çok şükür... sen nasılsınn...
akşam ettik vallahi.. nihayet yaaa... yoğun bir gün ve yoğun bir haftadan sonra beklenen an geldi sayılır benim =) mesaim biticek birazdan =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…