canımcım sağol öncelikle... biz 32 yaşındayız... beni endişelendiren morfoloji birde eşim uzakta ya kürleri uygulamak problem olacak..bende proxeed alayım birde arı sütü tableti alacağım..tablet olunca rahat içer..evdeykende keçi boynuzu...hangi doktora sorsam beklemeyin diyor ya...birde kimsyeye anlatılamıyor böyle şeyler malum...hatta eşini üzersin diye onunla bile...derdim o oldu benim...zaten ay sonuna doğru doktora gideceğiz galiba...haftaya eşimin arkadaşları ile yelkene gidecek, bu hafta doktorun işi çıktı, 23 nisan tatile gideceğiz....ister istemez konu uzayacak...benimde azıcık kafam dağılacak...şu an çok yeni ve beklenmeyen birşeydi...
Kızlar benim eşimde sorun yok ama ben bunun üzerine doktorla konuştuğumda bana dediki sayı bizim için pekte önemli değil önemli olan morfoloji.Sayı bazı faktörlere göre değişebilir dedi.Önemli olan morfoloji imiş. Forumda okuduğum kadarıyla keçiboynuzu ve bal-polen-arısütü karışımı ile morfolojide oldukça yüksek sonuç alan kişiler var.hemde 2-3 ay içinde. Bence denemeye değer. 2-3 ay çokta büyük kayıp sayılmaz.
kızlar nasılsınız...
bıtte zeytın edut
bende bas agrısı basladı yavastan
hala umutla yerlesme kanaması sayfalarını okuyorum ne olacak bızım sonumuz :1shok: canimmmmm boyle yapmakla adet duzensizligini baslatip daha zor hamis olmaya yol aciyosunn yapma boyle guzelimmm .herseyin simdi tedavisi varr.. stress yapmayalim lutfenlmaz: bak ben 8,5 senelik evliyimm hala bekliyorummohaoldumsmile
ben kendimi cani tezz bilirdimm edutum sen benden hayli baskin ciktin vallahii ..sabirsizz seniidelircez bacım:1shok:
canimm benimm birgunn olcazzz anne buna eminimmm:teselli:Kızlar nasılsınız???
Evet kızlar gittim bugün doktora.Hatta az önce geldim eve ve hemen interneti açtım.Doktor ultrasonla baktı alttan yumurtalıklarda kist yok ve rahimde kalınlaşma var ama gebelik bulgusu da gözükmüyor yani kese mese yok... tekrar 5 günlük progestan verecek ama benim içim rahat etmedi dedi.Daha öncede böyle bazı hastalarımda sonradan betahcg yükselmesi olmuştu dedi ve tekrar kan verdim.Bugün yada yarın sabah sonuç çıkacak.
sanada hayirli cumalar canimmmselam tatlı şekerler.. hayırlı cumalar.. biraz geç oldu ama :)
kaydirigubbakcemile3 haklısınız valla ben dun aksam adet oldum deyınce esıme anlatmaya calsıtım testle ılgılı vs benım esımde hıc bılmez cunku ole seylerı bıraz sıkıntı yaptı kendınelorke tatlım selam..
bende en çok bu yüzden girdim. işimde var yogunum ama görünce dayanamadım.. bende ço k üzülmüştüm. testten sonra . eşimde öyle. ama erkekler birde paylaşamıyorlar. kadında bir problem olunca rahat paylaşıyorda erkekte olunca gurur meselesi de oluyor. eşim bebiş haberini aldıktan sonra uzun bi süre her keçiboynuzu gördüğünde " uleyn keçiboynuzu " dedi durdu gülerek..... kaydirigubbakcemile3
valla her an herşey olabilir.. 2-3 bekle tekrar test yaptır. ya da direkt kan testi yap aklinialirimsmile
bak varya 23 nısana kadar o tabletlerı ıcın kız ınsallah tatılde gezer tozar kafa dagıtırken oluverır bebgınız hııııc bellı olmaz Allah ım yardımcınız olsun ınsallahhh :Saruboceq:
dua edıyorum su mubarek cuma gunu (derken tam ezan basladı tuylerım urperdı )
Allah edutum ve hepımızın hakkımızda hayırlısını en kısa zamanda nasıb etsın :Saruboceq:
ben kendimi cani tezz bilirdimm edutum sen benden hayli baskin ciktin vallahii ..sabirsizz senii
seni kocan nasil senle bas ediyo kizzklava:aha yedinmii oklavayi simdiii:1rolleyes:
:
cumlemızden canım ya valla ben sevıo burda olmayı sızlerı ...canım... Allah razı olsun senden....
Kızlar bugün doktoru beklerken bekleme salonunda 2 hatun muhabbet ediyorlardı yanımda.Orada tanışmışlar.Bende muhabbete kulak misafiri oldum. hatunların ikisininde erkek kaynaklı infertilitesi varmış.Biri bugün gebelik kontrolüne gelmiş diğeri de rahim filmi falan çektircekmiş onun için gelmiş.Hamile olan kadın rahim filmi çektirmiş tüm işlemleri yaptırmış tüp bebek için hazırlık yapıyorlarmış kiiiii hamile kalmış.Bize tam bir süpriz oldu diyordu.
Yani olmaz dememek lazımmış onu anladım... Eğer bekliyorsam bir sebebi var kesin bunun...
Yani neredeyse hiç sperm yokken morfolojik sorun varken artık tedavilere umut bağlamışken birden bebiş gelip yerleşivermiş.
Sanırım biraz akışına bırakmak ve şansı çok zorlamamak lazım.
beenn geelldiimmmmmm
gayecciimmmm....... benim hamile olduğumu nasıl öğrendiğimi biliyorsun değilmi? dr a gittim bariz pco dedi... bekle allah bekle adet gelmedi.. 10 gün sonra tekrar gittim.. sanırım adetimin 45. günü falandı.. yine baktı ultrasonla bişi yok dedi... ama 60. gün hamile olduğumu öğrendim.. sabırla bekle derim ben... inşallah benim gibi bir sürprizle karşılaşıverirsin canım yaaaaa
Ben bugün "Allah bilir bu sefer kaç cm'lik kistle geldim" acaba diye düşünerek girdim odaya.hatta doktoruma da şaka yollu bunu söyledim... Bakalım bugün kistimiz kaç cm falan dedim güldüm... Baktı doktor kist mist yok.tertemiz. Rahimde kalınlık var fakat gebelik bulgusu yok. Rahim progestana cevap vermiş bu koşulda adet olman lazım dedi ama bende tık yok. doktorumun da 1-2 hastasına böyle olmuş daha önce. O nedenle benim içim rahat değil bir daha kan testi yapalım dedi.Ondan tekrar kan verdim. Bakalım sonuç ne olacak. Hayırlısı olsun inşallah.
Kızlar bugün doktoru beklerken bekleme salonunda 2 hatun muhabbet ediyorlardı yanımda.Orada tanışmışlar.Bende muhabbete kulak misafiri oldum. hatunların ikisininde erkek kaynaklı infertilitesi varmış.Biri bugün gebelik kontrolüne gelmiş diğeri de rahim filmi falan çektircekmiş onun için gelmiş.Hamile olan kadın rahim filmi çektirmiş tüm işlemleri yaptırmış tüp bebek için hazırlık yapıyorlarmış kiiiii hamile kalmış.Bize tam bir süpriz oldu diyordu.
Yani olmaz dememek lazımmış onu anladım... Eğer bekliyorsam bir sebebi var kesin bunun...
Yani neredeyse hiç sperm yokken morfolojik sorun varken artık tedavilere umut bağlamışken birden bebiş gelip yerleşivermiş.
Sanırım biraz akışına bırakmak ve şansı çok zorlamamak lazım.
pinnaarr... nasılsın güzel annemiz? prensimiz nasıl?
artık heyecan başladı bendede .alışveriş listsi yapıcam akşama. sonra benim arkadaslarda nalacaklarımı işaretlicem. eksiklere baslayayım artık. dr 28 . haftayı bekleyin demişti. bende söz dinledim.. iş yogunulgumu da attım 2 gündrü mışıl mışıl uyuyorum 9 da yataktayı m... :1closedeyes:
sen nasılsın.. nası gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?