şu an hiç bişi kullanmıyor kuzum...ben araştırdım proxeed plus diye bir ilaç var, onun haricinde e vitamini ve çinko alabilir, keçiboynuzu ama nefret etti artık kesin içmez ve arı sütü diyorlar ama... şu an bişi içmiyor
hayatım ben eşimi aradın şimdi belki merak edersin akşama kadar bekleme diye
sperm sayısı çok çok çok kötü degil ama normalde degil ama hamile bırakmaya engelde degil dedi
burda ki tek problem ileri dogru hareketli spermin %5 olmasıymış bu kötüymüş ve aşılama çok zor tutar ma tüp bebek şart dedi
ama şunu söyledi sperm sayısı fena degil sigara içiyorsa o yüzden hareketlilik ölmüştür
sigarayı bıraksın bide bi ilaç var onu içsin hareketliliği arttırabilirse dogal yoldan bile olabilir dedi
kvrck hoşgeldin
bebişkom çok oynamasaydın
canım kınada dikkat et kendine
halev+, edut+, kvrck+, bitte+ nasılsınız
bol hamiş haberli günler diliyorum
kvrck hoşgeldin
sagol canım hoşbuldummmmmmmmmmmmkvrck hoşgeldin
kuzum sağol bitanem allah razı olsun senden...asıl problem morfoloji aslında...%2 ...%4 ün altı kötü..... ilacın adı neymiş ki....
sagol canım hoşbuldummmmmmmmmmmm
akşam gelince söylüycek çok yogundu anlatırım ben sana tekrar bakarız sonuçlara dedi akşam konuşuruz yine canıom ben haber veririm sana
sağol kvrck....cidden sağol...gideceğiz gelecek hafta doktora... sonrada direk tüp bebekmi denememiz gerekir acaba... yada sallayacağız(( aman ne bileyim bacım ya
canım hakkında hayırlısı olsun umarım çok uğraştırmadan hamile kalırsın da bütün bu üzüntüleri unutursun tatlım
Selam hatunlar.. nasılsınız? Ben fazla uğrayamıyorum topice ama arada girip listeye bir bakıyorum güzel haber var mı diye... Sanırım yine durgun bir döneme geçtik.Son hamişimiz bebişkom oldu.
Benim adetim sökülmediği için tekrar 5 günlük progestan kullanmaya başlamıştım ve bu akşam bitecek ilaç. İnşallah kısa sürede adetim gelir.Ondan sonra tekrar yoluma bakarım.Ben Nisan ayını kapattım sayılır.Sanırım günüm Mayıs ayına denk gelecek.Kesinleşince bildiririm.
biraz bekle tatlım biraz sabırsağol kvrck....cidden sağol...gideceğiz gelecek hafta doktora... sonrada direk tüp bebekmi denememiz gerekir acaba... yada sallayacağız(( aman ne bileyim bacım ya
canım nasılsınnnnnnnnn uzun zaman oldu görüşmeyeliSelam hatunlar.. nasılsınız? Ben fazla uğrayamıyorum topice ama arada girip listeye bir bakıyorum güzel haber var mı diye... Sanırım yine durgun bir döneme geçtik.Son hamişimiz bebişkom oldu.
Benim adetim sökülmediği için tekrar 5 günlük progestan kullanmaya başlamıştım ve bu akşam bitecek ilaç. İnşallah kısa sürede adetim gelir.Ondan sonra tekrar yoluma bakarım.Ben Nisan ayını kapattım sayılır.Sanırım günüm Mayıs ayına denk gelecek.Kesinleşince bildiririm.
Selam hatunlar.. nasılsınız? Ben fazla uğrayamıyorum topice ama arada girip listeye bir bakıyorum güzel haber var mı diye... Sanırım yine durgun bir döneme geçtik.Son hamişimiz bebişkom oldu.
hayırlısı bebem...ama tüp bebek felan hem maliyetli hemde çok yorucu gibi...düşününce içim daralıyor... acaba hiç yapmamakmı.... allah bilir
kızlar geçen ay tek hamiş bendim umarım bu ay böyle olmaz bol hamişimiz olur
arkadaşlar tarihlerinizi verinde tarihleri güncelleyeyim
bazen bende böyle düşünüyorum aman gidip tüp bebek mi yapsak diyorum ama artık tüp bebekte de 35 yaş altına sadece 1 embriyo transfer ediliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?