Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayatım ben eşimi aradın şimdi belki merak edersin akşama kadar bekleme diye
sperm sayısı çok çok çok kötü degil ama normalde degil ama hamile bırakmaya engelde degil dedi
burda ki tek problem ileri dogru hareketli spermin %5 olmasıymış bu kötüymüş ve aşılama çok zor tutar ma tüp bebek şart dedi
ama şunu söyledi sperm sayısı fena degil sigara içiyorsa o yüzden hareketlilik ölmüştür
sigarayı bıraksın bide bi ilaç var onu içsin hareketliliği arttırabilirse dogal yoldan bile olabilir dedi

kvrck hoşgeldin
bebişkom çok oynamasaydın
canım kınada dikkat et kendine
halev+, edut+, kvrck+, bitte+ nasılsınız
bol hamiş haberli günler diliyorum

canım keçi boynuzu pekmezini tahinle karıştır çok kötü olmuyo
normal tahin pekmez tadı gibi oluyo bir dene istersen edut

kuzum sağol bitanem allah razı olsun senden...asıl problem morfoloji aslında...%2 ...%4 ün altı kötü..... ilacın adı neymiş ki....

benim eşimde bu hafta içinde baktırmayı düşünüyor eğer burdaki sağlık ocağına bunun için doldurualn form varmış o gelirse inşallah gidip baktıracak hayırlısı bakalım

kvrck hoşgeldin
bebişkom çok oynamasaydın
canım kınada dikkat et kendine
halev+, edut+, kvrck+, bitte+ nasılsınız
bol hamiş haberli günler diliyorum
sagol canım hoşbuldummmmmmmmmmmm

kuzum sağol bitanem allah razı olsun senden...asıl problem morfoloji aslında...%2 ...%4 ün altı kötü..... ilacın adı neymiş ki....

akşam gelince söylüycek çok yogundu anlatırım ben sana tekrar bakarız sonuçlara dedi akşam konuşuruz yine canıom ben haber veririm sana

sagol canım hoşbuldummmmmmmmmmmm

akşam gelince söylüycek çok yogundu anlatırım ben sana tekrar bakarız sonuçlara dedi akşam konuşuruz yine canıom ben haber veririm sana

sağol kvrck....cidden sağol...gideceğiz gelecek hafta doktora... sonrada direk tüp bebekmi denememiz gerekir acaba... yada sallayacağız(( aman ne bileyim bacım ya

Selam hatunlar.. nasılsınız? Ben fazla uğrayamıyorum topice ama arada girip listeye bir bakıyorum güzel haber var mı diye... Sanırım yine durgun bir döneme geçtik.Son hamişimiz bebişkom oldu.
Benim adetim sökülmediği için tekrar 5 günlük progestan kullanmaya başlamıştım ve bu akşam bitecek ilaç. ınşallah kısa sürede adetim gelir.Ondan sonra tekrar yoluma bakarım.Ben Nisan ayını kapattım sayılır.Sanırım günüm Mayıs ayına denk gelecek.Kesinleşince bildiririm.

sağol kvrck....cidden sağol...gideceğiz gelecek hafta doktora... sonrada direk tüp bebekmi denememiz gerekir acaba... yada sallayacağız(( aman ne bileyim bacım ya

canım hakkında hayırlısı olsun umarım çok uğraştırmadan hamile kalırsın da bütün bu üzüntüleri unutursun tatlım

canım hakkında hayırlısı olsun umarım çok uğraştırmadan hamile kalırsın da bütün bu üzüntüleri unutursun tatlım

hayırlısı bebem...ama tüp bebek felan hem maliyetli hemde çok yorucu gibi...düşününce içim daralıyor... acaba hiç yapmamakmı.... allah bilir

naber gaye...neden gelmiyorsun aşkolsun((

biraz bekle tatlım biraz sabır

canım nasılsınnnnnnnnn uzun zaman oldu görüşmeyeli
herşeyin hayırlısı diyelim hayırlı haberler yakındır

kızlar geçen ay tek hamiş bendim umarım bu ay böyle olmaz bol hamişimiz olur
arkadaşlar tarihlerinizi verinde tarihleri güncelleyeyim

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen hep iyi ol Allah önce sağlık versin hepimize sonrada sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah canlarım.

hayırlısı bebem...ama tüp bebek felan hem maliyetli hemde çok yorucu gibi...düşününce içim daralıyor... acaba hiç yapmamakmı.... allah bilir

bazen bende böyle düşünüyorum aman gidip tüp bebek mi yapsak diyorum ama artık tüp bebekte de 35 yaş altına sadece 1 embriyo transfer ediliyoo

bazen bende böyle düşünüyorum aman gidip tüp bebek mi yapsak diyorum ama artık tüp bebekte de 35 yaş altına sadece 1 embriyo transfer ediliyoo

e bacım 35 ten sonra anne olmak daha zor değilmi 1 de olsa en azından tutarsa bari 3 yıl beklemeyiz...masrafı ne biliyim stresi beni korkutuyor... sen hastanedesin en azından ben sürekli izinmi alacağım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…