ee ii o zaman falada fazla inanma tatlım günah valla :1ninca:
kızz o zaman en kısa zamanda yeni bi ayarlama yap
aaa bebişlerr gelmiş
kız bende baktıracağım aslında falda günah diye artı yalan diye kendimi tutuyorum..insan bazen hakikatten biri söylesin geleceğini diye çok istiyor...:)))
yapacağım...kızım ne var burdan 4 saat gelirim ben...öperim ayrıca
Nasilsin canim?
ahhhhhhhh keşke ama evlilik işte :gitme:azcık daha kalsaydın ya annenin yanında ohh sırnaşık şey
ewet canım ya süperdihoşgeldin kıvrıcığım Ankaramız nasıldı umarım stresi üzüntüyü herşeyi sana unutturmuştur Ankara bu arada sınav nasıl geçti
herşeyde hayır kısmet canım bizim orda bi abla vardı 8 sene bebegi olmamıştı tıp ilerleyince tüp bebek yapmaya karar vermişlerdi bebegi olmuşitu ankaraya gidince öğrendim şimdide doğal yoldan hamileymiş o yüzden herşey kader kısmetbende haberler kötü...eşimin değerleri kötü çıktı... bakalım bir ara doktora gideceğiz ve test tekrarlanacak sonra kadın doğumcuma gidilecek aşılama olabilir dedi...onun için rahim filmi çekilecek...yadaaaaa sallayacağım...ki bu ara baskın olan sallamak
aaaaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir süperrrrrkvrck bebişkom hamile:))))
eşimin değerleri kötü ama kuzum asıl benim senden bir ricam var eşine sorsan bir hem değerleri birde bir ilaç var proxeed plus..pahallı bir ilaç kullansınmı?ahhhhhhhh keşke ama evlilik işte :gitme:
ewet canım ya süperdi
bu arada sınava girmedim girmek istemedim başka ve daha çok istedigim bir sınav var eşim ona girmemi istedi
herşeyde hayır kısmet canım bizim orda bi abla vardı 8 sene bebegi olmamıştı tıp ilerleyince tüp bebek yapmaya karar vermişlerdi bebegi olmuşitu ankaraya gidince öğrendim şimdide doğal yoldan hamileymiş o yüzden herşey kader kısmet
bizde bi kaç ay korunmaya karar verdik sallıycaz yani
hoşgeldin balımmmŞeniz
bebişkom hoşgeldin taze annecik çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım
aaaaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir süperrrrr
tebrik ederim bebişkommmmmmmmmmmmmmm
ay çok sevindim kızzzzzz
dur geçte olsa bi halayda ben çekeyim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
eşimin değerleri kötü ama kuzum asıl benim senden bir ricam var eşine sorsan bir hem değerleri birde bir ilaç var proxeed plus..pahallı bir ilaç kullansınmı?
hoşbulşdukkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrr
kvrck hoşgeldin tatlımmm
günaydın kızlarrrrr
kvrck hoşgeldin tatlımmm
bide ilacın adını söylermisin hangi ilacı kullanıyordusperm sayısı:14 800 000/mm3
tüm ejaktülatta:37 000 000/mm3
hareketsiz: %50
yerinde hareketli:%25
yavaş doğrusal olmayan hareketli:%20
ileri doğru hızlı hareketli:%5
normal morfoloji:%2
baş anomalisi:%98
orta parça anomalisi:%10
kuyruk anomalisi:%13
teratospermi indeksi:1.21
bide ilacın adını söylermisin hangi ilacı kullanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?