Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ee ii o zaman falada fazla inanma tatlım günah valla :1ninca:

kız bende baktıracağım aslında falda günah diye artı yalan diye kendimi tutuyorum..insan bazen hakikatten biri söylesin geleceğini diye çok istiyor...:)))

kızz o zaman en kısa zamanda yeni bi ayarlama yap

yapacağım...kızım ne var burdan 4 saat gelirim ben...öperim ayrıca

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

azcık daha kalsaydın ya annenin yanında ohh sırnaşık şey
ahhhhhhhh keşke ama evlilik işte :gitme:

hoşgeldin kıvrıcığım Ankaramız nasıldı umarım stresi üzüntüyü herşeyi sana unutturmuştur Ankara bu arada sınav nasıl geçti
ewet canım ya süperdi
bu arada sınava girmedim girmek istemedim başka ve daha çok istedigim bir sınav var eşim ona girmemi istedi

herşeyde hayır kısmet canım bizim orda bi abla vardı 8 sene bebegi olmamıştı tıp ilerleyince tüp bebek yapmaya karar vermişlerdi bebegi olmuşitu ankaraya gidince öğrendim şimdide doğal yoldan hamileymiş o yüzden herşey kader kısmet
bizde bi kaç ay korunmaya karar verdik sallıycaz yani

bebişkom hoşgeldin taze annecik çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım

kvrck bebişkom hamile:))))
aaaaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir süperrrrr
tebrik ederim bebişkommmmmmmmmmmmmmm
ay çok sevindim kızzzzzz
dur geçte olsa bi halayda ben çekeyim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

eşimin değerleri kötü ama kuzum asıl benim senden bir ricam var eşine sorsan bir hem değerleri birde bir ilaç var proxeed plus..pahallı bir ilaç kullansınmı?

hoşgeldin balımmmŞeniz

Hosbulduk canim

bebişkom hoşgeldin taze annecik çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım

Sagol tatlim amin. Darisi sizlere insallah

ay sagol canim benim a.s.

eşimin değerleri kötü ama kuzum asıl benim senden bir ricam var eşine sorsan bir hem değerleri birde bir ilaç var proxeed plus..pahallı bir ilaç kullansınmı?

canım eşinin tahlil sonucunu taratıp gönderebilirsen bana mail atabilirsen göstereyim
yada tek tek yaz sonuçları akşam gelince gösteririm

sperm sayısı:14 800 000/mm3
tüm ejaktülatta:37 000 000/mm3

hareketsiz: %50
yerinde hareketli:%25
yavaş doğrusal olmayan hareketli:%20
ileri doğru hızlı hareketli:%5

normal morfoloji:%2
baş anomalisi:%98
orta parça anomalisi:%10
kuyruk anomalisi:%13
teratospermi indeksi:1.21

bide ilacın adını söylermisin hangi ilacı kullanıyordu

Kizlar benim cok kötü belim tutuldu. Oturmakda bile zorluk cekiyorum. Ayakta olunca biraz geciyo agrisi.

bide ilacın adını söylermisin hangi ilacı kullanıyordu

şu an hiç bişi kullanmıyor kuzum...ben araştırdım proxeed plus diye bir ilaç var, onun haricinde e vitamini ve çinko alabilir, keçiboynuzu ama nefret etti artık kesin içmez ve arı sütü diyorlar ama... şu an bişi içmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…