Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

e bacım 35 ten sonra anne olmak daha zor değilmi 1 de olsa en azından tutarsa bari 3 yıl beklemeyiz...masrafı ne biliyim stresi beni korkutuyor... sen hastanedesin en azından ben sürekli izinmi alacağım((

sürekli izin alıncak bi durum yokki artık bide tek embriyo olduğu için masrafıda azalmış ilaç kullanıp yumurta geliştirilcek bi kontrole gidersin sonra bi yumurta toplatmaya ve transfere

sürekli izin alıncak bi durum yokki artık bide tek embriyo olduğu için masrafıda azalmış ilaç kullanıp yumurta geliştirilcek bi kontrole gidersin sonra bi yumurta toplatmaya ve transfere

e bacım ne bekliyorsun bak bafoya...senin elinin altında hepsi birde...

zeytincim tutamadim kendimi vallah biraz fazla oynadim karnim agrimaya baslayinca oturdum oynamadim bidaha. Daha bunun birde c.tesi dügünü var sempatiksalakcinni

zeytincim tutamadim kendimi vallah biraz fazla oynadim karnim agrimaya baslayinca oturdum oynamadim bidaha. Daha bunun birde c.tesi dügünü var sempatiksalakcinni

son oynamanı yap ama dikkatli ol taze anneyerimseniben

tatlım ilk 3 ay çok önemli kendini fazla yorma dikkat etmelisin bebiş bu haftalarda sana tutunmaya çalışıyor
senin doğum hangi aya denk geliyor bu arada?

tatlım ilk 3 ay çok önemli kendini fazla yorma dikkat etmelisin bebiş bu haftalarda sana tutunmaya çalışıyor
senin doğum hangi aya denk geliyor bu arada?

Evet canim haklisin. Suan belim cok agriyo ya tutuldu resmen hic hareket edemiyorum dogru düzgün. Gecede yatamadim zaten. Bunun bebisle ilgisi yok dimi bilmiyorumkismile
Benim dogumum insallah aralikda canim. Ama ilk haftalarina geliyo ´bebis aceleci cikarsa belki kasim sonuda olabilir kaydirigubbakcemile3

ani hareketlerden kaçınmalısın.
uzanma ağır kaldırma çok ayakta durma tahmininde daha çabuk yorulursun.
ceviz ve taze badem yemeyi ihmal etme beyin gelişimi için çok gerekli.
hergün mutlaka 1 adet hurma yemeye çalış.

canim uzanma derken nasil yani bilmiyorumkismile yüksekleremi uzanma demek istedin yoksa fazla yatma mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…