Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aslında eşinde haklıymış ama bilgisayarda bir sayfa görmek tabi ki daha da sevindirici :))))

aslında eşinde haklıymış ama bilgisayarda bir sayfa görmek tabi ki daha da sevindirici :))))

hele ilk sayfada karısına itafen bir yazısı var, çok duygulanmıştım...Şeniz..kocamınki laf kuzum...kurtaramaya meyil:))))

supremem 12 hafta bittii mi çok güzel yaaa
geç öğrendik yaa hani bana daha ilk haftalarmış gibi geliyor
kaldı 28 hafta :))))))))

canım ya bende anlamadım =) dün doktorum söyledi ultrasondaki boyuna göre 12 hafta gözüküyomuş. darısı başınıza kaydirigubbakcemile5

kızlar...hamile kalanlar size bir site tavsiye edeyim 3 tane w yu sonra babaolmak nokta com...bakın bakalım

ay edut ben bu siteye nerdeyse 1 yıldır takip ediyorum.. harika bir paylaşım sitesi... geçen aylarda askere gitti yazarı... nasıl boş kaldı site.. üzüldüm kızı için falan =) neyseki geldi şimdi yazmaya devam ediyor...
bir de pratikanne.com var.. oda harikaaaa

eşi benim iş arkadaşındı

geldi askerden:))) zeynep o resimlerden dahada bıcırıktır... en az onun kadar sevimli kızın olur inşallahkaydirigubbakcemile2

eşi benim iş arkadaşındı

şimdi okudum eski yazılarınızı..yazmışsın orda... =))))
benim favorilerimde orası.. her gün kontrol ediyorum.. trt de çıkmıtı bi kez izledim =))) devletşah la birlikte çıkmışlardı.... yemek blog yazarı oda bilirsiniz belki =)))
şanslı bir kız zeynep.. çok bilinçli bir anne babaya sahip... tavsiyelerini falan hep ilgi ile takip ediyorum ben =)

resimleri önce zeyneps teydi şimdi taşındı... var hatta karelerde...evet şanslı bir kız....geçen aylarda geldiler bana, ilk lafı " öpüşmece yok domuz giribi olmayalım"...ısırırsın ama...Maşallah...devletşahın sitesini biliyorum bende genelde onun ve portakal ağacının tariflerine bakarım:)

cok guzelmıs bende ılk gunlerınden berı okumak ıstıyorum kaydettım kısayollara ...

hadi bakalım...arkadaşımın sitesi hepinize yararlı olsun bakalım..öpüyorum

Selam kızlar.

Ben de bugün çift cizgiyi gördüm:lepi:
Üç kere düşük yaptım,bu dördüncü hamileliğim.
Allahım inşallah bu sefer yüzmü güldürür.

Hamiş olanlar ve olmak isteyen arkadaşlar,Allah hepimzin yardımcısı olsun.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :lepi:

tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrr darısı hepimizin başına...umarım saglıkla dunaya getırırsın

:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:....gözün aydın kuzummmm...dikkat et bu sefer...iyice dinlen, bol bol su iç....hadi bakalımalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…