şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Aslinda ilerisini dusunmek sart bence ama daha once de yazdigim gibi su acidan bu adam iyi baba olurmu..aslinda soyle de bisey soyliyim bi ornek babamla annem ayrilinca ilk zamanlar babam da bizi cok aramis sormus hatta annemden kacirmaya kalkmis cok ilgili gibiymis ama sonra bi aramamaya basladi tamam iste butun o ilgili baba gitti bilemiyoruz bazen de evlilik kumar dedikleri dogru o dogru adami bulamadigimizi aslinda sadece kendimizi kandirdigimizi gostermesin allah seneler sonra bizlere hepimiz cocugumuzla kocamizla mutlu olalim insallahhh:))

Evet ya çok bereketlendi inşallah şubattan kendim hariç herkezden ümitliyimm
eşlerimiz yanımızdaysa ümitsizlik yok elifim Rabbim ol dediğinde olur biz farketmeyiz bile bizim meleklerimiz nazlı sadece annelerini bekletiyorlar bak elsine ne kadar güçlü biri Rabbim sabrının mükafatını vermiş

az önce kuzenim aradı hamileydi 1 ay önce doğum yaptı :) rüyasında beni görmüş.. hamileymişim fotoğraflarımı görmüş görmeyeli karnı nasıl büyümüş filan diye konuşmuş. benden mi saklıyosun varmı bişey diye aradı.. inşallah önümüzdeki aya kalacağıma delalettir
yanlız henüz loğusalık psikolojisinden kurtulamamış sütü fln çok azmış. sıkıntılıydı birazda.. bunuda neden anlattım bilemedim.. Fok balıkları çok yalnız

bizde de maçlar yeni başladı :)) yalnız bende bu ay bi gariplik var. Bu ay akısına bırakmayıp ovulasyon testi aldım. Her iki çizgi kıpkırmızı çıkınca maçlar start alacaktı :) adetn 9. günü bi deniyim dedim kırmızıya yakın cıktı 10. günü tekrar denedim daha koyu ama tam kırmızı degil. 11 ve 12. günler il dısında oldugumdan yapamadım. 13. gün tekrar bakayım dedim. bu sefer renk çook açık kırmızı. bu ne ki şimdi böyle. ilk haftada mı yumurtladım ben :))) anlamadım. öğle arası eve gidince bi daha yapıcam.

arkadaşlar babalık diye birşey yoktur babalık annelik gibi doğuştan değil sonradan kazanılan öğrenilen birşeydir..oysa annelik öylemidir annelik onun varlığını karnında hissettiğin o ilk gün başlar..o hissi artık sana hiçkimse veremez onun yerini hiç kimse alamaz..belki de o yüzden derler ya babanıza bile güvemeyin...

Enfeksiyon için daha yeni başladım ilaca,enfeksiyon oldugu sürece doktor zor dedi şubatta iyileşssem marta artık inşallah Rabbim Büyük

cnm fitilin bittiği anda enfeksiyon da bitiyor merak etme 1 haftaya en geç birşeyin kalmaz..ben çooook kullandım o fittilleri oradan biliyorum..o yüzden ümitsizlik yok..hem bu topikte öyle konuşmaları yasaklamıştım ben biliyorsun :))

kızlar bende şubat 12 de 1 senelik evli olacağım allahın izniyle ve eşim 21 ocakda varikosel ameliyatı oldu bnm de umudum yok cnkü daha cok erken ama genede Allah büyük...gecen ay adetim steresden cok geckti hiç olmazdı tarlusal kullandımda adet gördüm inşallah hamile kalırım ama kalamzsamda günümde adet olayım inşallah dualarınıza ihtiyacım var

yasaklar delinmek içindir arada bir oluyor idare et canım :)) hani ben yaparsam die dedim

Ümitsizlik değil canımm sadece ilacım bitsin ondan snra çalışmalara başlarız anlamında demiştim 2.günüm ilaca başlayalı regle denk gelmesede ilacı bitirsem diorum

Yok canım vajinal enfeksiyon,aşırı derece akıntı ve koku şikayeti ile gittim doktora

çok geçmiş olsun canım.. bende de idrar yolu enfeksiyonu varmış. bi kaç ilaç yazmıştı ama yan etki yaptığı için kullanmamıştım. o gün bu gündür de kullanmıyorum :) acaba öle mi diye ilaç karşılaştırması yapcaktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…