- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.381
önümüzde ki maçlara bakacaz artık kızçeler:))
cevaplandirdiginiz icin tesekkurler.anne-babanizin ayri olmasina uzuldum;ama ben kendi ailemi dusununce bu anlasmazligin icinde buyumektense ayri olsalardi belki daha iyi olurdu huzur acisindan diyorum...bilemiyorum tabi,insanoglu basina gelmeden bilemez.Insallah Allah kendi evliliginde yuzunu daima guldursun.herkesin tabii...biz evliligimizde nerdeyse 5.ayimizi bitirecegiz ama ben almanyaya esimin yanina geleli daha 6 hafta oluyor.zaten dugunden 1 hafta sonra da esim almanyyaya donmustu;izn yoktu cunku.benim yasim 27,esim de 35 olacak.bir yandan bekleyelim diyoruz,bir yandan da benim kafam karisiyor olsun istiyorum.kararsizim yani...bu ay reglim gecikince 6 gun hamile miyim acaba dedim ve icimde garip bir istek dogdu aslinda.o yuzden sordum,ilerini dusunerek hareket ettiniz mi diye
eşlerimiz yanımızdaysa ümitsizlik yok elifim Rabbim ol dediğinde olur biz farketmeyiz bile bizim meleklerimiz nazlı sadece annelerini bekletiyorlar bak elsine ne kadar güçlü biri Rabbim sabrının mükafatını vermişEvet ya çok bereketlendi inşallah şubattan kendim hariç herkezden ümitliyimm
günaydın kızlar. günlerdir giremedim işlerimin yogunlugundan. naptınız var mı hayırlı haberler :)
kendin niye hariç canım
golü kimmi atacak :)))))))))))))
Enfeksiyon için daha yeni başladım ilaca,enfeksiyon oldugu sürece doktor zor dedi şubatta iyileşssem marta artık inşallah Rabbim Büyük
Aslinda ilerisini dusunmek sart bence ama daha once de yazdigim gibi su acidan bu adam iyi baba olurmu..aslinda soyle de bisey soyliyim bi ornek babamla annem ayrilinca ilk zamanlar babam da bizi cok aramis sormus hatta annemden kacirmaya kalkmis cok ilgili gibiymis ama sonra bi aramamaya basladi tamam iste butun o ilgili baba gitti bilemiyoruz bazen de evlilik kumar dedikleri dogru o dogru adami bulamadigimizi aslinda sadece kendimizi kandirdigimizi gostermesin allah seneler sonra bizlere hepimiz cocugumuzla kocamizla mutlu olalim insallahhh:))
Enfeksiyon için daha yeni başladım ilaca,enfeksiyon oldugu sürece doktor zor dedi şubatta iyileşssem marta artık inşallah Rabbim Büyük
doğruya unuttum bir an canım kusura bakma
idrar yolu enfeksiyonu mu canım ?
cnm fitilin bittiği anda enfeksiyon da bitiyor merak etme 1 haftaya en geç birşeyin kalmaz..ben çooook kullandım o fittilleri oradan biliyorum..o yüzden ümitsizlik yok..hem bu topikte öyle konuşmaları yasaklamıştım ben biliyorsun :))
cnm fitilin bittiği anda enfeksiyon da bitiyor merak etme 1 haftaya en geç birşeyin kalmaz..ben çooook kullandım o fittilleri oradan biliyorum..o yüzden ümitsizlik yok..hem bu topikte öyle konuşmaları yasaklamıştım ben biliyorsun :))
Yok canım vajinal enfeksiyon,aşırı derece akıntı ve koku şikayeti ile gittim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?