- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.401
kızlar bende şubat 12 de 1 senelik evli olacağım allahın izniyle ve eşim 21 ocakda varikosel ameliyatı oldu bnm de umudum yok cnkü daha cok erken ama genede Allah büyük...gecen ay adetim steresden cok geckti hiç olmazdı tarlusal kullandımda adet gördüm inşallah hamile kalırım ama kalamzsamda günümde adet olayım inşallah dualarınıza ihtiyacım var
çok geçmiş olsun canım.. bende de idrar yolu enfeksiyonu varmış. bi kaç ilaç yazmıştı ama yan etki yaptığı için kullanmamıştım. o gün bu gündür de kullanmıyorum :) acaba öle mi diye ilaç karşılaştırması yapcaktım..
Teşekkür ederim canımm,Rabbim sanada tez vakitte şifa versin,canım doktora söyledinmi peki yan etkisi oldugunu ?
söyledim başka ilaç yazdı ama kullanmadım.. çünkü ilk yazdığı ilaç mide ağrısı yapıyodu. bende doğal yollarla tedavi olurum dedim . Maydanoz filn yiyorum sürekli :)
merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren Cenabı Allah beni ve arkadaşlarımıcennet bahçelerinde yaşatıyor.
ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün...... tadını
bilmiyoruz. burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,SİZLERİ bekliyoruz
sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi
yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da
acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor Rabbimiz. hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne
rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken
de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine ALLAH
vermişti. hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin
makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.Hz.İbrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın
unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar
sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama
hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca
beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap
korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve Rabbime
ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim
bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini
veren Allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin
için burada hazırlıklar yapıyor Hz. İbrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir
aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden
hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan
akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra
ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları
olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar
kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç
büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen
benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar
için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman
iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak
sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan
sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne
benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana
olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama
ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi
bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp
feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız
büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız
ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu?
babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana
yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi
aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden
kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim
kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.ALLAH SANA VE BANA ZULMETMEDİ
ANNECİĞİM,......
Alıntıdır
İnşallah şifa bulursun canım
hepimiz inşallah tez vakitte şifa bulup bebişlerimize kavuşalım :)
kızlar bende şubat 12 de 1 senelik evli olacağım allahın izniyle ve eşim 21 ocakda varikosel ameliyatı oldu bnm de umudum yok cnkü daha cok erken ama genede allah büyük...gecen ay adetim steresden cok geckti hiç olmazdı tarlusal kullandımda adet gördüm inşallah hamile kalırım ama kalamzsamda günümde adet olayım inşallah dualarınıza ihtiyacım var
ben henüz kendimi bebek eşyası bakmaya hazır hissetmiyorum :)inşallah birazdan yazının altında verdiğim linke ulaşabilirsinizz :))
https://www.facebook.com/photo.php?...2884053.-2207520000.1359452890&type=3&theater
çok şirin değil mi :))
ben henüz kendimi bebek eşyası bakmaya hazır hissetmiyorum :)
pek cici bişey bu, keşke içi de dolu olsa :)
canım haftasonu ordaydım ama iki gün kalıp döndüm:) kısmetse şubatın son haftası gelmeyi planlıyoruz:) bu arada soyadın kızlık soyadın mı:)Bu ne muhabbettr yahu oku oku anck bitirebildimmm :d marie bilecige gelirsin diodum bn hazr tarilede girmişken gelmiomusun
dursaydı şimdi 4 ay bitmişti burda arkdaş var eni hamile dün hamilelik giymiş bir tuhaf oldum
yani güleç soyismindir diye düsündüm :)canım haftasonu ordaydım ama iki gün kalıp döndüm:) kısmetse şubatın son haftası gelmeyi planlıyoruz:) bu arada soyadın kızlık soyadın mı:)
canım haftasonu ordaydım ama iki gün kalıp döndüm:) kısmetse şubatın son haftası gelmeyi planlıyoruz:) bu arada soyadın kızlık soyadın mı:)
yok cnm şimdiki soyadım :) merkeze mi geliosunuz merkezse altınmetaldeyim bn beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?