şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

umudunu yitirme hiç bir zaman bu topikde pozitif düşünme var olumlu düşün canım allahın izniyle sende kalacaksın

Teşekkür ederim canımm,Rabbim sanada tez vakitte şifa versin,canım doktora söyledinmi peki yan etkisi oldugunu ?

Teşekkür ederim canımm,Rabbim sanada tez vakitte şifa versin,canım doktora söyledinmi peki yan etkisi oldugunu ?

söyledim başka ilaç yazdı ama kullanmadım.. çünkü ilk yazdığı ilaç mide ağrısı yapıyodu. bende doğal yollarla tedavi olurum dedim . Maydanoz filn yiyorum sürekli :)

Cok guzelmis sabah sabah cok agladim yaa ben cok sulu gozlu oldum off(

cnm bnm eşimde 3 sene once varıkoselden amelıyat oldu ama o zaman evlı degıldık 9 aylık evlıyız cocuk ıstıoruz ama olmad daha sanırım varıkoselı yenılemış Bnde zaten pkoym :26:

Bu ne muhabbettr yahu oku oku anck bitirebildimmm :d marie bilecige gelirsin diodum bn hazr tarilede girmişken gelmiomusun

dursaydı şimdi 4 ay bitmişti burda arkdaş var eni hamile dün hamilelik giymiş bir tuhaf oldum

nesrincim bizde giycez inş, benimde buaralar duygusallığım tavan yapmış durumda..
ama olacak inş:) buarada geçen sayfalarda kaldı görmedin sanırım..
bu tespih duasını birdaha yazarmısın canım? 707 defa "ya varis" diyececeğiz öylemi? belli bi zamanı var mı?

Kızlar buranın en sevdigim yanı kimse yalan sölemio,art niyet yok,herkes içinden geleni sölüo ve o şekilde cvp alıyo,bugn konuştugumu yarın baska yerde dedikodumu yapıcakmı korkusu yok,herkesin duaları birbirine hemde en içten,kimse kimsenin canını acıtmıyo laflarıyla olsun vs.,iiki bulmuşuz burada birbirimizi canlar :d

YAĞ YAKICI MAYDANOZ LİMON KÜRÜ YAPALIMMM

İbrahim Saraçoğlu'nun Yağ yakıcı maydanoz limon kürü

- 15 -16 saplarıyla beraber hormonsuz maydanoz
- 1 limon suyu
- Yarım su bardağı su

Yapalım:

Saplı maydanozları, limon suyunu ve klorsuz suyu koyup blenderden geçirin. Elde ettiğiniz yeşil suyu sabahları aç karnına kahvaltıdan 10-15 dakika çnce için. 15 gün uyguladıktan sonra 3-4 gün ara verip yeniden 15 günlük bir kür daha yapın.

Yağ yakma özelliğinin yanıda;

- Karaciğer yağlanmasına faydalıdır
- Deri altında iltihaplanma varsa onu atar
- Cildi parlak ve genç gösterir.

Hepatit B ve C hastalarının kullandığı ilaçlar karaciğerde yağlanmaya neden olur. Bu ilaçları kullananlar için de mükemmel bir destekleyicidir.

DİKKAT:

Maydanoz içinde bulunan maddelerden dolayı tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Bu yüzden düşük tansiyonu olan kişile bu kürü uygulamasınlar..

"Sevdiklerinizle Paylaşabilirsiniz" dedi.. Buyurun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…