şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bn böbrek tası düşürdüm ozaman iç demişlerdi ama içemedim bn maydanoz suyunu cok agır geldi gün boyu istifra ettim (

Kizlar yaa hasta oluyorum bogazim nasil agriyo anlatamamm(tamda yumus zamanlarima yaklasirken yaaa offf((cok kesin konustum heralde kesin o gunleri degerlendiricem diye allah kismet ederse demedim planlarimin onunde(annem oyle der hep bi plan yaparken basinda allah kismet ederse dedirtir dogruymuss(insallah iyice bastirmaz bogazagrilarim hemen gecer(

Evt canım tek takip ettiğim topikk başkasınada bakmak hiç içimden gelmiyor daim olsun muhabbetimiz

Bende aynisini dusunuyorum canim yaa kesinlikle cok dogru bi tespit bende kendimi nasil iyi nasil rahatlamis hissediyorum sizlerle konusunca anlatamam iyki varsiniz hepinizz:))

görmedim canım belli bir zamanı yok ben 2000 kere çektim halada çekiyorum ya varis ya evvel 2 sinide çek birde rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn
(«Rabbim! Beni tek basima birakma, Sen varislerin en hayirlisisin) birde Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
( Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin)
ben bunlarıda okuyorum canım okumak isteyen varsa gezerken yatarken oturuken her yerde okuyorum

bn böbrek tası düşürdüm ozaman iç demişlerdi ama içemedim bn maydanoz suyunu cok agır geldi gün boyu istifra ettim (

ahh canım doğru tabi herkesim midesi kaldıramaz.. Limonun asidindende sakınmak lazım aslında.. ama sevenler nasıl içiyo bi bilsen bende çok severim maydanozu ama suyu çıkınca tadı değişiyomu ?

cnm sende hemen önlemini al nane limon ıhlamur artk ne içebiliosan yap iç hasta gecirme o malum dönemini

İyiyim bende yine geldik işe :)
bugün sanırım tamamiyle bitti reglim.. Kafam rahat :)

sezggi benimde bugün bitti..aynı gidiyoruz,inş aynı günde iyi haberler veririz..her ihtimale karşı bugün faaliyet olmayacak ama
yarına başıyoruz çalışmalara ama tam gaz:))
dün kahve yaptım koçişe bugün de içircem..
hadi gazamız mübarek olsun:)))

amin cnm..elifim bu ikonların hangisinin hangi rakam oldugunu nasl bilip koyuyosun bn bi çözemedim bi 16 biliyorum ne oldugunu

Canımm bunun bi ayarı var otomatik çıkıyor sana tarif edeyim sende yap;Kullanıcı kontrol paneline tıkla snra sol tarafta secenekleri düzenle var Çeşitli Seçenekler,Mesaj Editörü: Yazıo ordaki seceneği gelişmiş düzey yap bütün ikonlar çıkacak

ahh canım doğru tabi herkesim midesi kaldıramaz.. Limonun asidindende sakınmak lazım aslında.. Ama sevenler nasıl içiyo bi bilsen bende çok severim maydanozu ama suyu çıkınca tadı değişiyomu ?

bnde maydanozu limonlayıp yemeye bayılırım ama suyunu sevemedim ama biz kaynatmıstık belki o da tadını degiştirmiş olabilir bilemiyorum cnm

evet bende yarına başlarız diyorum ama hayırlısı bakalım.. :)
Aaa.. bizde dün kahve içtik.. sütlü türk kahvesini pek seviyo benim beyim yaptım içtik.. :) o malum günlerde de içircem bakalım Rabbim bu sefer bize hayırlı evlatlar nasip etsin..

bende bilmiyordum bende yaptım saol canım ayy güzelmiş

teskkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…