- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.421
yağ yakıcı maydanoz limon kürü yapalımmm
ibrahim saraçoğlu'nun yağ yakıcı maydanoz limon kürü
- 15 -16 saplarıyla beraber hormonsuz maydanoz
- 1 limon suyu
- yarım su bardağı su
yapalım:
Saplı maydanozları, limon suyunu ve klorsuz suyu koyup blenderden geçirin. Elde ettiğiniz yeşil suyu sabahları aç karnına kahvaltıdan 10-15 dakika çnce için. 15 gün uyguladıktan sonra 3-4 gün ara verip yeniden 15 günlük bir kür daha yapın.
Yağ yakma özelliğinin yanıda;
- karaciğer yağlanmasına faydalıdır
- deri altında iltihaplanma varsa onu atar
- cildi parlak ve genç gösterir.
Hepatit b ve c hastalarının kullandığı ilaçlar karaciğerde yağlanmaya neden olur. Bu ilaçları kullananlar için de mükemmel bir destekleyicidir.
Dikkat:
Maydanoz içinde bulunan maddelerden dolayı tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Bu yüzden düşük tansiyonu olan kişile bu kürü uygulamasınlar..
"sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz" dedi.. Buyurun :)
Kızlar buranın en sevdigim yanı kimse yalan sölemio,art niyet yok,herkes içinden geleni sölüo ve o şekilde cvp alıyo,bugn konuştugumu yarın baska yerde dedikodumu yapıcakmı korkusu yok,herkesin duaları birbirine hemde en içten,kimse kimsenin canını acıtmıyo laflarıyla olsun vs.,iiki bulmuşuz burada birbirimizi canlar :d
Kızlar buranın en sevdigim yanı kimse yalan sölemio,art niyet yok,herkes içinden geleni sölüo ve o şekilde cvp alıyo,bugn konuştugumu yarın baska yerde dedikodumu yapıcakmı korkusu yok,herkesin duaları birbirine hemde en içten,kimse kimsenin canını acıtmıyo laflarıyla olsun vs.,iiki bulmuşuz burada birbirimizi canlar :d
soyadı güleç olan tanıdıklarım var konusuruz yemekten sonra :)
evt canım tek takip ettiğim topikk başkasınada bakmak hiç içimden gelmiyor daim olsun muhabbetimiz
nesrincim bizde giycez inş, benimde buaralar duygusallığım tavan yapmış durumda..
ama olacak inş:) buarada geçen sayfalarda kaldı görmedin sanırım..
bu tespih duasını birdaha yazarmısın canım? 707 defa "ya varis" diyececeğiz öylemi? belli bi zamanı var mı?
bn böbrek tası düşürdüm ozaman iç demişlerdi ama içemedim bn maydanoz suyunu cok agır geldi gün boyu istifra ettim(
kizlar yaa hasta oluyorum bogazim nasil agriyo anlatamamm(tamda yumus zamanlarima yaklasirken yaaa offf ((cok kesin konustum heralde kesin o gunleri degerlendiricem diye allah kismet ederse demedim planlarimin onunde (annem oyle der hep bi plan yaparken basinda allah kismet ederse dedirtir dogruymuss (insallah iyice bastirmaz bogazagrilarim hemen gecer (
evt canım tek takip ettiğim topikk başkasınada bakmak hiç içimden gelmiyor daim olsun muhabbetimiz
İyiyim bende yine geldik işe :)
bugün sanırım tamamiyle bitti reglim.. Kafam rahat :)
amin cnm..elifim bu ikonların hangisinin hangi rakam oldugunu nasl bilip koyuyosun bn bi çözemedim bi 16 biliyorum ne oldugunu
ahh canım doğru tabi herkesim midesi kaldıramaz.. Limonun asidindende sakınmak lazım aslında.. Ama sevenler nasıl içiyo bi bilsen bende çok severim maydanozu ama suyu çıkınca tadı değişiyomu ?
sezggi benimde bugün bitti..aynı gidiyoruz,inş aynı günde iyi haberler veririz..her ihtimale karşı bugün faaliyet olmayacak ama
yarına başıyoruz çalışmalara ama tam gaz:))
dün kahve yaptım koçişe bugün de içircem..
hadi gazamız mübarek olsun:)))
bende bilmiyordum bende yaptım saol canım ayy güzelmişCanımm bunun bi ayarı var otomatik çıkıyor sana tarif edeyim sende yap;Kullanıcı kontrol paneline tıkla snra sol tarafta secenekleri düzenle var Çeşitli Seçenekler,Mesaj Editörü: Yazıo ordaki seceneği gelişmiş düzey yap bütün ikonlar çıkacak
canımm bunun bi ayarı var otomatik çıkıyor sana tarif edeyim sende yap;kullanıcı kontrol paneline tıkla snra sol tarafta secenekleri düzenle var çeşitli seçenekler,mesaj editörü: Yazıo ordaki seceneği gelişmiş düzey yap bütün ikonlar çıkacak
bende bilmiyordum bende yaptım saol canım ayy güzelmiş
canlar ben yemeğe gidiyorum çokkk acıktım
bende bilmiyordum bende yaptım saol canım ayy güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?