şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ben yaaşdım ama şöyle ilişkiden sonra açık pembe gelmişti.doktorum iyiye işaret dedi normalmiş gelmesi hatta senin için bir artı bu iyi deyerlendir demişti

nasıl yani yaa.. incir kürünü uyguladınız yumurtlama günü gelince leke mi geldi. o lekede bu gün yumurtluyon hadi iş başına demek mi oluyo ??

he kız o prensesmi ne banada kaynanam kızıyo kafaya takıyon hastalanacan stres yapıyosun diye ama dogru ben yaptıkca her ay bişi çıkıyo takmıyorum artık amnnn olacagı varsa olur (sakın inanma şimdi derim yarın başka bişi )

nasıl yani yaa.. incir kürünü uyguladınız yumurtlama günü gelince leke mi geldi. o lekede bu gün yumurtluyon hadi iş başına demek mi oluyo ??

yokk kuzum ben kürü hiç uygulamadım akıntıyı diyorum lekelenme normalmiş yumurtlama gününde çatladıgı anlamına geliyormuş uzun lekelenmelerden korkun

ya zaten takmamanın bir formulü varsa söylesin, hayır ben kendime şaşırıyorum koskoca 3 bucuk sene istemedim ,şimdi 5 aydır daha doğrusu 5 ay demeyelim adam akıllı 1 aydır çalışıyoruz diyelim:) iş güç stres herşey stres artık hayatıma benden bir parça gelsin istiyorum artık ama takmamak imkansız..

yokk kuzum ben kürü hiç uygulamadım akıntıyı diyorum lekelenme normalmiş yumurtlama gününde çatladıgı anlamına geliyormuş uzun lekelenmelerden korkun

uygulasak bu kürü ne zaman başlamam gerekir ki mesela reglim bitti bugün yarın içmeye başlasam olmaz mı ki :) bide bende o tür lekeler olmuyo.. keşke olsada anlasam hemen yumurtladığımı..
son olarakta reglim bitti ama hala kasıklarımda ağrı var yumurtluyom mu yoksa :44:

şimdi istekliyiz takıyoz ya ondan gelmiyo.. Eğer o 3 buçuk senede korunmasaydınız kafana takmadığın için 3 çocuk gelirdi

marie söle bakim kimler bu güleç soyisimli tanıdıkların cnm merk ettm

dedim bebem cvp verseneeeeeee

şimdi istekliyiz takıyoz ya ondan gelmiyo.. Eğer o 3 buçuk senede korunmasaydınız kafana takmadığın için 3 çocuk gelirdi

yaaa bu ifaedeleri nerden yapıyorum kızlar biriniz açıkalsın nolur:))) sadece böyle:))) gülebiliyorum:) evet yaa benim annemde ablamda doğum kontrol hapını unuttukları için hamile kaldılar ama ben de tık yok:) ağırıma gitti:))stres yaptım:))

seninki daha kolaymış yafss benimkide öyleydi biraz duruldu
hihihih ben şanslı sayılıorum sanırsam
bayan isteksiz olunca daha çekici oluyo kızlar.. ben onu bilir onu söylerim
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben kaçıom o kovalıooooooooooooo
Benimkidee öle Enfeksiyon olunca doktor yasakladıı bişe diemio

sen daha 1,5 aylık evlisin o zman benimki daha fenaydı bu azalmış haliii

nezaman başlanır bilmiyorum başla istyersen bendede kasık agrısı var sol dik dik atıyo şimdi baktım akıntı başlamış yumurtluyorum sanırım erken oldumya

canımm bunun bi ayarı var otomatik çıkıyor sana tarif edeyim sende yap;kullanıcı kontrol paneline tıkla snra sol tarafta secenekleri düzenle var çeşitli seçenekler,mesaj editörü: Yazıo ordaki seceneği gelişmiş düzey yap bütün ikonlar çıkacak

o yüzden bizimde düşünmememiz gerek...

Canımm bunun bi ayarı var otomatik çıkıyor sana tarif edeyim sende yap;Kullanıcı kontrol paneline tıkla snra sol tarafta secenekleri düzenle var Çeşitli Seçenekler,Mesaj Editörü: Yazıo ordaki seceneği gelişmiş düzey yap bütün ikonlar çıkacak

Valla canım bu kürü ilk kez uyguladım hala da devam ediyorum bir iki damla leke geldi yumurtlama testinde de çift çizgi vardı.. sanırım yumurta çatlayınca oldu.. ben de iş başına geçtim :))

nezaman başlanır bilmiyorum başla istyersen bendede kasık agrısı var sol dik dik atıyo şimdi baktım akıntı başlamış yumurtluyorum sanırım erken oldumya

ala ala bu kadar çabuk yumurtlanır mı ya.. :97: ee o zaman şimdiden yumurtlanıyosa.. ebnim yumurtlama günlerim 6sından 10una kadar dı ya ayın 10undada çatlamış mı oluyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…