- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.501
ben yaaşdım ama şöyle ilişkiden sonra açık pembe gelmişti.doktorum iyiye işaret dedi normalmiş gelmesi hatta senin için bir artı bu iyi deyerlendir demişti
ingilizlerin prensesi o bende gördüm, geçen ay incir kürünü yaptım 2 gün 3. gün eşim dediki çok fazla kafana takıyosun olacagı varsa da olmayacak stresten bir ara da bal-çörek otu tarçın taptım aynı zamanlrda ama 3.gün bıraktım kendi gerçekten de hasta gibi hissediyodum hiç çocugum olmayacak triplerine girdim galiba eşimde bunu farketti bıraktırdı hatta nerdeyse 1 çuval keçiboynuzunu mutfakta görünce şaşırdı:)))))o gün bugündür kür yapmıyorum :)
nasıl yani yaa.. incir kürünü uyguladınız yumurtlama günü gelince leke mi geldi. o lekede bu gün yumurtluyon hadi iş başına demek mi oluyo ??
he kız o prensesmi ne banada kaynanam kızıyo kafaya takıyon hastalanacan stres yapıyosun diye ama dogru ben yaptıkca her ay bişi çıkıyo takmıyorum artık amnnn olacagı varsa olur (sakın inanma şimdi derim yarın başka bişi )
yokk kuzum ben kürü hiç uygulamadım akıntıyı diyorum lekelenme normalmiş yumurtlama gününde çatladıgı anlamına geliyormuş uzun lekelenmelerden korkun
ya zaten takmamanın bir formulü varsa söylesin, hayır ben kendime şaşırıyorum koskoca 3 bucuk sene istemedim ,şimdi 5 aydır daha doğrusu 5 ay demeyelim adam akıllı 1 aydır çalışıyoruz diyelim:) iş güç stres herşey stres artık hayatıma benden bir parça gelsin istiyorum artık ama takmamak imkansız..
şimdi istekliyiz takıyoz ya ondan gelmiyo.. Eğer o 3 buçuk senede korunmasaydınız kafana takmadığın için 3 çocuk gelirdi
hihihih ben şanslı sayılıorum sanırsamseninki daha kolaymış yafss benimkide öyleydi biraz duruldu
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben kaçıom o kovalıooooooooooooobayan isteksiz olunca daha çekici oluyo kızlar.. ben onu bilir onu söylerim
Benimkidee öleEnfeksiyon olunca doktor yasakladıı bişe diemio
uygulasak bu kürü ne zaman başlamam gerekir ki mesela reglim bitti bugün yarın içmeye başlasam olmaz mı ki :) bide bende o tür lekeler olmuyo.. keşke olsada anlasam hemen yumurtladığımı..
son olarakta reglim bitti ama hala kasıklarımda ağrı var yumurtluyom mu yoksa :44:
yaaa bu ifaedeleri nerden yapıyorum kızlar biriniz açıkalsın nolur:))) sadece böyle:))) gülebiliyorum:) evet yaa benim annemde ablamda doğum kontrol hapını unuttukları için hamile kaldılar ama ben de tık yok:) ağırıma gitti:))stres yaptım:))
yaaa bu ifaedeleri nerden yapıyorum kızlar biriniz açıkalsın nolur:))) sadece böyle:))) gülebiliyorum:) evet yaa benim annemde ablamda doğum kontrol hapını unuttukları için hamile kaldılar ama ben de tık yok:) ağırıma gitti:))stres yaptım:))
nezaman başlanır bilmiyorum başla istyersen bendede kasık agrısı var sol dik dik atıyo şimdi baktım akıntı başlamış yumurtluyorum sanırım erken oldumya
canım sayfa açık ama sürekli bakamıyorum, seminerdeyim de :)marie söle bakim kimler bu güleç soyisimli tanıdıkların cnm merk ettm
dedim bebem cvp verseneeeeeee
nasıl yani yaa.. incir kürünü uyguladınız yumurtlama günü gelince leke mi geldi. o lekede bu gün yumurtluyon hadi iş başına demek mi oluyo ??
nezaman başlanır bilmiyorum başla istyersen bendede kasık agrısı var sol dik dik atıyo şimdi baktım akıntı başlamış yumurtluyorum sanırım erken oldumya
as canım bizde senden bekliyoruzselammhayirli gun gecirmenizi diliyorum...insallah en kisa surede guzel haberlerinizi bekliyorum...
ala ala bu kadar çabuk yumurtlanır mı ya.. :97: ee o zaman şimdiden yumurtlanıyosa.. ebnim yumurtlama günlerim 6sından 10una kadar dı ya ayın 10undada çatlamış mı oluyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?