şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

aaa iimiş yaa söleyecem bak askerde oldu orda baya zormuş öle dedi 3 sene önce ama 21 yaşındayım daha küçüğü ben eşim 25 yok ılac ıcmıorum ama bu ay klomene başlıcam

ben doyal yolla deniyorum tek kullandıgım bal çörek otu tarçın

Canim hosgeldin oncelikle:))bence ilaca dogru zamanda baslamissin sabat batin ne??
hoşbuldum canım, d.kontrol ılcanı bıraktıktan sonra çok duzensizleştiği için adetlerim batımı net tahmin edemiyorum.ama son 2 aydır 30. günlerde oluyorum.24 aralıkta adet oldum sanırım 24 şubat da beklenmeyen adet tarihimdir:))))

Kızlar şimdi karşıma çıktı İbrahim Saraçoğlu bi kür daha söledi kuru incir 8-9 tane yarım litre suda kaynatıp 21 ile 25 gün arasında içilecek diyor özellikle yumurtası geç çatlayanlara demiş...

teşekkür ederim cevabın için ,yaaa ben söylemesemde anlıyoki o, sonuçta normal şartlar altında 2 günde bir kimse istemez:))) beni kullanıyosun diyor bana:))))))

bu konuda ben muzadribim eşin her akşam istiorrr ama ben 1 gun ara verdırıorum zorla :26:

yok kız hergün yapma zaten gün aşırı süslen püslen ayyy benmi deyim anla işde cilve şu bu ayy ne yapayım bana kalsa hemen yatıp uyuyacam ama olmuyo işde

hahahah yaa su gulme simgeleri nerde bilmiyorum yapabilsem gülerdim:))) nesrin sen de ankaradasın sanırım yavas yavas tanısalımmı:))

kızlar merhaba ben bu ay bu kürü kullandım hala da kullanıyorum yumurtlama testi de almıştım bu ay.. dün 2. silik çizgi görünmüştü sonra lavaboda 1 damla kahve leke geldi.. adetimden 1 hafta sonra yani.. sanırım bu kür baya etkili oldu ve çatladı yumurtalar ama ilk kez leke geldi yumurtlama tarihimde merak ettim bende bu durumu yaşayan varmı? bu sabah gene test yaptım yumurtlama testinde 2. çizgi baya vardı bugün de çalışma yapıcaz.. hayırlısı bakalım 10 12 şubat gibi regl tarihim beklicem artık

akşam haberlerde söylüyordu yabancı bir artist ismi aklıma gelmedi ham,ileymiş bulantısına hiç bir çare bulamamış incir fayda etmiş.özellikle hamile kalmak isteyenler hamileler bulantısı olanlar yemeliymiş hahhh dedim çıktı yedi şimdi onada zam yaparlar diyede söylendim hatta

heeeeey bn geldim bn geldim ama sayfalar cift cift atlamıs oku oku yarım saatte bitti yeni gelen arkadslar varmıs hoşgelmiş hepsi kabulumüz

ingilizlerin prensesi o bende gördüm, geçen ay incir kürünü yaptım 2 gün 3. gün eşim dediki çok fazla kafana takıyosun olacagı varsa da olmayacak stresten bir ara da bal-çörek otu tarçın taptım aynı zamanlrda ama 3.gün bıraktım kendi gerçekten de hasta gibi hissediyodum hiç çocugum olmayacak triplerine girdim galiba eşimde bunu farketti bıraktırdı hatta nerdeyse 1 çuval keçiboynuzunu mutfakta görünce şaşırdı:)))))o gün bugündür kür yapmıyorum :)

ben yaaşdım ama şöyle ilişkiden sonra açık pembe gelmişti.doktorum iyiye işaret dedi normalmiş gelmesi hatta senin için bir artı bu iyi deyerlendir demişti

Stok yapılsın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…