- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.481
yok cnm ya 1 hafta raporluydu dün işe basladı bile bzmki cilt altından estetik oldu ve uyutmadılar belden aşagısı yani bölgesel anestezile oldu .korkmasın cnm artık teknoloji daha cok ilerledi ben zaman gecmeden bir an önce ameliyat olmnasını tavsiye ederim peki sen pko için ilaç kullanıo musun yani gebe kalmak için bu arada yasın kac neredensin
yaşasın o zaman:))))) çünkü eğer 24ünden sonra hastalansaydım yumurtlama gunlerim daha ilerki zamanlrda olacaktı ve ben o gunlerde sehırdısında olacaktım ve bu ay klomen kullanamicaktım:))) çok çok az olunca yine de içimde şüphe kaldı dün ve bugun bayagı bi yoğun oluyo çünkü, siz herhangi birşey kullanıyormusunuz?? Klomen kullanan var mı aranızda??
hoşbuldum canım, d.kontrol ılcanı bıraktıktan sonra çok duzensizleştiği için adetlerim batımı net tahmin edemiyorum.ama son 2 aydır 30. günlerde oluyorum.24 aralıkta adet oldum sanırım 24 şubat da beklenmeyen adet tarihimdir:))))Canim hosgeldin oncelikle:))bence ilaca dogru zamanda baslamissin sabat batin ne??
teşekkür ederim cevabın için ,yaaa ben söylemesemde anlıyoki o, sonuçta normal şartlar altında 2 günde bir kimse istemez:))) beni kullanıyosun diyor bana:))))))
bu konuda ben muzadribim eşin her akşam istiorrrama ben 1 gun ara verdırıorum zorla :26:
bu konuda ben muzadribim eşin her akşam istiorrrama ben 1 gun ara verdırıorum zorla :26:
yok kız hergün yapma zaten gün aşırı süslen püslen ayyy benmi deyim anla işdecilve şu bu ayy ne yapayım bana kalsa hemen yatıp uyuyacam ama olmuyo işde
bayan isteksiz olunca daha çekici oluyo kızlar.. ben onu bilir onu söylerim
Kızlar şimdi karşıma çıktı İbrahim Saraçoğlu bi kür daha söledi kuru incir 8-9 tane yarım litre suda kaynatıp 21 ile 25 gün arasında içilecek diyor özellikle yumurtası geç çatlayanlara demiş...
Kızlar şimdi karşıma çıktı İbrahim Saraçoğlu bi kür daha söledi kuru incir 8-9 tane yarım litre suda kaynatıp 21 ile 25 gün arasında içilecek diyor özellikle yumurtası geç çatlayanlara demiş...
akşam haberlerde söylüyordu yabancı bir artist ismi aklıma gelmedi ham,ileymiş bulantısına hiç bir çare bulamamış incir fayda etmiş.özellikle hamile kalmak isteyenler hamileler bulantısı olanlar yemeliymiş hahhh dedim çıktı yedi şimdi onada zam yaparlar diyede söylendim hatta
kızlar merhaba ben bu ay bu kürü kullandım hala da kullanıyorum yumurtlama testi de almıştım bu ay.. dün 2. silik çizgi görünmüştü sonra lavaboda 1 damla kahve leke geldi.. adetimden 1 hafta sonra yani.. sanırım bu kür baya etkili oldu ve çatladı yumurtalar ama ilk kez leke geldi yumurtlama tarihimde merak ettim bende bu durumu yaşayan varmı? bu sabah gene test yaptım yumurtlama testinde 2. çizgi baya vardı bugün de çalışma yapıcaz.. hayırlısı bakalım 10 12 şubat gibi regl tarihim beklicem artık
akşam haberlerde söylüyordu yabancı bir artist ismi aklıma gelmedi ham,ileymiş bulantısına hiç bir çare bulamamış incir fayda etmiş.özellikle hamile kalmak isteyenler hamileler bulantısı olanlar yemeliymiş hahhh dedim çıktı yedi şimdi onada zam yaparlar diyede söylendim hatta
heeeeey bn geldim bn geldimama sayfalar cift cift atlamıs oku oku yarım saatte bitti yeni gelen arkadslar varmıs hoşgelmiş hepsi kabulumüz
ben yaaşdım ama şöyle ilişkiden sonra açık pembe gelmişti.doktorum iyiye işaret dedi normalmiş gelmesi hatta senin için bir artı bu iyi deyerlendir demişti
heeeeey bn geldim bn geldimama sayfalar cift cift atlamıs oku oku yarım saatte bitti yeni gelen arkadslar varmıs hoşgelmiş hepsi kabulumüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?