- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.461
beşik kertmem benim gel başımın üstünde yerin var
cnm kıyamam sana bende bişey yok 11 aylık evliyiz 8 aydr istıoruz bzde
bu arada kızlar bişey itiraf edeyim sizleri çok seviyorum görmesemde iyiki varsınız ailem gibi oldunuz
cok zor ya ıkımızdede var eşim tekrar amelıyat olmak istemıo ağrısı çok oluomuş öylemi snn eşin diomu birşey hiççç bende 1 sene beklıcem olmazsa zorla amelıyat olcak tekrar :18:
aynen aynen kesinlikle.. :)
bu arada kızlar bişey itiraf edeyim sizleri çok seviyorum görmesemde iyiki varsınız ailem gibi oldunuz
kızlar şu evlilik çizelgesini yapmayı bi türlü beceremedim bana yardım cı olacak kmse yok mu
merhaba arkadaşlar ben geldim, hemen kendimi tanıtayım derdimi anlatayım:) 28 yaşındayım 3 buuck senedir evliyim 5 aydır bebek düşünüyoruz.evlenmeden önce 28 günde bir adet olurdum , evlendim dr kontrolunde d.kontrol hapıyla korundum, hapı bıraktıktan sonra adetlerim 36 günde bir olmaya başladı, son 1-2 aydır 30 güne düştü, doktora gittim hiçbir problemin yok pko lsun sadece ama o da hamile kalmaya engel değil süreç uzar sadece süreci kısaltmak için klomene başla dedi, yarın klomenin son günü.burdan sonra neler olacagını biliyorum ama aklıma takılanlar var, 1. keçiboynuzu kürü uygulayayımmı ,2. si sizinde eşleriniz bebek için birlikte oluyoruz diye stres yapıyormu, 3.sü bu işi kafayı takmamayı nasıl öğrenicez:) beni aranıza alırmısınız aslında ilk sorum olmalıydı:))
merhaba arkadaşlar ben geldim, hemen kendimi tanıtayım derdimi anlatayım:) 28 yaşındayım 3 buuck senedir evliyim 5 aydır bebek düşünüyoruz.evlenmeden önce 28 günde bir adet olurdum , evlendim dr kontrolunde d.kontrol hapıyla korundum, hapı bıraktıktan sonra adetlerim 36 günde bir olmaya başladı, son 1-2 aydır 30 güne düştü, doktora gittim hiçbir problemin yok pko lsun sadece ama o da hamile kalmaya engel değil süreç uzar sadece süreci kısaltmak için klomene başla dedi, yarın klomenin son günü.burdan sonra neler olacagını biliyorum ama aklıma takılanlar var, 1. keçiboynuzu kürü uygulayayımmı ,2. si sizinde eşleriniz bebek için birlikte oluyoruz diye stres yapıyormu, 3.sü bu işi kafayı takmamayı nasıl öğrenicez:) beni aranıza alırmısınız aslında ilk sorum olmalıydı:))
tabiki alırız bizim topik gelen herkeze açık.keçiboynuzu uygulamadım ben kullanan arkaşlar biliyorlardır ben eşime hiç söylemiyorum yumurtladım şu bu diye gaza getiriyorum çalışma başlıyor
teşekkür ederim cevabın için ,yaaa ben söylemesemde anlıyoki o, sonuçta normal şartlar altında 2 günde bir kimse istemez:))) beni kullanıyosun diyor bana:))))))
Öncelikle aramıza hoşgeldin canımm..en kürlerden filn anlamam ona diğer arkadaşlar cevap versin :) evet eşlerin hepsinde var o sorun.. tek onlarda değil zamanla bizde de oluyo. . kafaya takmama meselesine gelince o çok zor. Eğer gerçekten çocuk istiyosan kafaya takmamak diye bişey olamaz sadece olumlu düşünüp mantıklı hareket etmen lazım. benimde bebeğim olur diyerek ikinci aya daha iyi hazırlanmak lazım
hoşbuldummm:)) tam yumurtlama günlerimi anlayamıyorum ovulasyon testi aldım geçen ay 18. gunde çift çizgiyi gördüm sonuc olmadı:)) ama doktor klomen kullandıktan sonra adetinin 12-14-16-18. gunleri ilişki önerdi asıl kafama takılan soru şu ben ayın 24ünde hastalandım aslında hastalandım sayılmaz kırmızıyı gördüm ama ertesi gün ssanki hastalığın son gunlerindeki gibiydi çok azdı , pko lu oldugum için ilk once hep kahverengi leke gelirdi bende doktora sormuştum kahverenginin oldugu günümü ilk gun sayıcam diye hayır kırmızıyı dedi ayın 24ünde gördüm kırmızıyı:))) ama az oldugu için eminde olamadım,ilaça 3.gunu başla demişti 27 sinde başladım sizce doğrumu yapmışım??? çok karışık olmamıştır umarım:))
valla benimki anlamıyo afedersiniz biraz uğraşıyorum kendiliğinden o istiyo tabiki istekli ben olmuş oluyorumçok nadir diyorum bugun yumurtlama günüm diye demem ben etkileniyorum oda etkilenmesin açıkcası baştan çıkartıyorum ayyyy töbe töbeee
hoşbuldummm:)) tam yumurtlama günlerimi anlayamıyorum ovulasyon testi aldım geçen ay 18. gunde çift çizgiyi gördüm sonuc olmadı:)) ama doktor klomen kullandıktan sonra adetinin 12-14-16-18. gunleri ilişki önerdi asıl kafama takılan soru şu ben ayın 24ünde hastalandım aslında hastalandım sayılmaz kırmızıyı gördüm ama ertesi gün ssanki hastalığın son gunlerindeki gibiydi çok azdı , pko lu oldugum için ilk once hep kahverengi leke gelirdi bende doktora sormuştum kahverenginin oldugu günümü ilk gun sayıcam diye hayır kırmızıyı dedi ayın 24ünde gördüm kırmızıyı:))) ama az oldugu için eminde olamadım,ilaça 3.gunu başla demişti 27 sinde başladım sizce doğrumu yapmışım??? çok karışık olmamıştır umarım:))
canım nezaman leken gelmişse ozaman adetinin 1 günüdür ben ankrada burda tüm doktorlara sordum.hatta geçen senin gibi oldum önce leke 3 gün sonra kırmızılar geldi ilk günü kabul etti doktorum yada benim doktor yanlış biliyo ama nezaman kime gittiysem aynı cevap aldım
hımmmm bende öyle yapayım bari ama rol yapmakta nereye kadar her allahın günüde olmazki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?