şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

cnm kıyamam sana bende bişey yok 11 aylık evliyiz 8 aydr istıoruz bzde

cok zor ya ıkımızdede var eşim tekrar amelıyat olmak istemıo ağrısı çok oluomuş öylemi snn eşin diomu birşey hiççç bende 1 sene beklıcem olmazsa zorla amelıyat olcak tekrar :18:
 
cok zor ya ıkımızdede var eşim tekrar amelıyat olmak istemıo ağrısı çok oluomuş öylemi snn eşin diomu birşey hiççç bende 1 sene beklıcem olmazsa zorla amelıyat olcak tekrar :18:


yok cnm ya 1 hafta raporluydu dün işe basladı bile bzmki cilt altından estetik oldu ve uyutmadılar belden aşagısı yani bölgesel anestezile oldu .korkmasın cnm artık teknoloji daha cok ilerledi ben zaman gecmeden bir an önce ameliyat olmnasını tavsiye ederim peki sen pko için ilaç kullanıo musun yani gebe kalmak için bu arada yasın kac neredensin
 
merhaba arkadaşlar ben geldim, hemen kendimi tanıtayım derdimi anlatayım:) 28 yaşındayım 3 buuck senedir evliyim 5 aydır bebek düşünüyoruz.evlenmeden önce 28 günde bir adet olurdum , evlendim dr kontrolunde d.kontrol hapıyla korundum, hapı bıraktıktan sonra adetlerim 36 günde bir olmaya başladı, son 1-2 aydır 30 güne düştü, doktora gittim hiçbir problemin yok pko lsun sadece ama o da hamile kalmaya engel değil süreç uzar sadece süreci kısaltmak için klomene başla dedi, yarın klomenin son günü.burdan sonra neler olacagını biliyorum ama aklıma takılanlar var, 1. keçiboynuzu kürü uygulayayımmı ,2. si sizinde eşleriniz bebek için birlikte oluyoruz diye stres yapıyormu, 3.sü bu işi kafayı takmamayı nasıl öğrenicez:) beni aranıza alırmısınız aslında ilk sorum olmalıydı:))
 
kızlar şu evlilik çizelgesini yapmayı bi türlü beceremedim bana yardım cı olacak kmse yok mu


canım forum ayarlarım varya ona gir orada Profil ayarlarımı seç. medeni durumundan başlayan seçenekler var. oradan aşağıya doğru in.
Hitap şekliniz yazan yerde kocana nasıl hitap ediyosan onu yaz. altında özel gün türü var onu seç. özel gün tarihini de aynı altta gösterdiği gibi 01-01-1111 gibi yaz aralarda tire olsun. görsel yazan yerde de seçenekler var onlardan birini seç ve en aşağıda kaydet butonuna bas.

bi dene bakalım :)
 
Kızlar burdaki herkezin ismini liste yapalım dua ederken isim isim edelim mümin kardeşin mümin kardeşe duası red olunmazmış
 

tabiki alırız bizim topik gelen herkeze açık.keçiboynuzu uygulamadım ben kullanan arkaşlar biliyorlardır ben eşime hiç söylemiyorum yumurtladım şu bu diye gaza getiriyorum çalışma başlıyor
 


Öncelikle aramıza hoşgeldin canımm.. en kürlerden filn anlamam ona diğer arkadaşlar cevap versin :) evet eşlerin hepsinde var o sorun.. tek onlarda değil zamanla bizde de oluyo. . kafaya takmama meselesine gelince o çok zor. Eğer gerçekten çocuk istiyosan kafaya takmamak diye bişey olamaz sadece olumlu düşünüp mantıklı hareket etmen lazım. benimde bebeğim olur diyerek ikinci aya daha iyi hazırlanmak lazım
 
tabiki alırız bizim topik gelen herkeze açık.keçiboynuzu uygulamadım ben kullanan arkaşlar biliyorlardır ben eşime hiç söylemiyorum yumurtladım şu bu diye gaza getiriyorum çalışma başlıyor




teşekkür ederim cevabın için ,yaaa ben söylemesemde anlıyoki o, sonuçta normal şartlar altında 2 günde bir kimse istemez:))) beni kullanıyosun diyor bana:))))))
 
teşekkür ederim cevabın için ,yaaa ben söylemesemde anlıyoki o, sonuçta normal şartlar altında 2 günde bir kimse istemez:))) beni kullanıyosun diyor bana:))))))

valla benimki anlamıyo afedersiniz biraz uğraşıyorum kendiliğinden o istiyo tabiki istekli ben olmuş oluyorum çok nadir diyorum bugun yumurtlama günüm diye demem ben etkileniyorum oda etkilenmesin açıkcası baştan çıkartıyorum ayyyy töbe töbeee
 



hoşbuldummm:)) tam yumurtlama günlerimi anlayamıyorum ovulasyon testi aldım geçen ay 18. gunde çift çizgiyi gördüm sonuc olmadı:)) ama doktor klomen kullandıktan sonra adetinin 12-14-16-18. gunleri ilişki önerdi asıl kafama takılan soru şu ben ayın 24ünde hastalandım aslında hastalandım sayılmaz kırmızıyı gördüm ama ertesi gün ssanki hastalığın son gunlerindeki gibiydi çok azdı , pko lu oldugum için ilk once hep kahverengi leke gelirdi bende doktora sormuştum kahverenginin oldugu günümü ilk gun sayıcam diye hayır kırmızıyı dedi ayın 24ünde gördüm kırmızıyı:))) ama az oldugu için eminde olamadım,ilaça 3.gunu başla demişti 27 sinde başladım sizce doğrumu yapmışım??? çok karışık olmamıştır umarım:))
 

canım nezaman leken gelmişse ozaman adetinin 1 günüdür ben ankrada burda tüm doktorlara sordum.hatta geçen senin gibi oldum önce leke 3 gün sonra kırmızılar geldi ilk günü kabul etti doktorum yada benim doktor yanlış biliyo ama nezaman kime gittiysem aynı cevap aldım
 

hımmmm bende öyle yapayım bari ama rol yapmakta nereye kadar her allahın günüde olmazki:))
 

Canim hosgeldin oncelikle:))bence ilaca dogru zamanda baslamissin sabat batin ne??
 

yaşasın o zaman:))))) çünkü eğer 24ünden sonra hastalansaydım yumurtlama gunlerim daha ilerki zamanlrda olacaktı ve ben o gunlerde sehırdısında olacaktım ve bu ay klomen kullanamicaktım:))) çok çok az olunca yine de içimde şüphe kaldı dün ve bugun bayagı bi yoğun oluyo çünkü, siz herhangi birşey kullanıyormusunuz?? Klomen kullanan var mı aranızda??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…