- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.561
kızlar mynet sevdigimiz meyvelere göre karakter analizi hazırlamış :) söleyn bakalım en cok sevdiginiz meyva ne ona göre cvplarını yazarım bn)
kızlar mynet sevdigimiz meyvelere göre karakter analizi hazırlamış :) söleyn bakalım en cok sevdiginiz meyva ne ona göre cvplarını yazarım bn)
bizim topik şubat canım inşallah bizim topiğimzdede güzel haberler alacagız
inşallah canım ben bu ay ve şubat ayında çok fazla hamile haberi alacagımıza eminim, hatta bir çok ikiz haberi de alıcaz demedi demeyin:)
aminnn hatta şöyle olacak hamile oldugumuzu ogrendiğimizde burda birbirimize acaba eşlerimize nasıl haber vericez ne şekilde söylicez onu konusucaz, sonra o da gececek hafta hafta seninki şöyle benimki böyle dıye fikir alışverişi olucak,sonra bakmışsın doğum yaklaşıyo sezeryanmi normalmi tartışıcaz ,sonra doğduktan sonra gazıydı uykusuzluğuydu derken bakmışsın okula gidecekler o sıra 2-3 tane daha olurmu bilemem
html mi kullandn cnm yoksa exelde mi hazırladın?güzel olmuş ellerine kollarına sağlık
ayyy negüzel yazıosunnnnn öyleee inş.. In.ş inş......... Hele bır gelsin bebeğim banaaaaaaa
stres yapmamak gerek o yüzden olumlu düşünmemiz lazım olumlu düşünelim, bebişlerimiz çağıralım gelsinler, ben diyorumki bebeğim baban ve ben seninle bir hayat geçirmeye hazırız sen de hazırsan gelpeki eşinize nasıl haber vericeksiniz planı olan var mı kafamız dağılsın biraz
sezgi olmadı sayfa nın başına bak kopyalarken böyle oluyo kaçkere denedim
biberon veya emzik gbi bişiler alaırm hediye aldım sna derim acınca anlar heralde yada dayanamaz iş yerine gider test sonucunu gösteririm o anki yüz halinide direk fotograflarım cnkü hiç unutmak istemem
stres yapmamak gerek o yüzden olumlu düşünmemiz lazım olumlu düşünelim, bebişlerimiz çağıralım gelsinler, ben diyorumki bebeğim baban ve ben seninle bir hayat geçirmeye hazırız sen de hazırsan gelpeki eşinize nasıl haber vericeksiniz planı olan var mı kafamız dağılsın biraz
ben yalnızken görmek isterim yüz ifadesini, yazık benim canım kocam geçen gün arkadaşımdan gelen bir mesajı yanlış anlamış nasıl heycanlandı kıpkırmızı oldu heycandan gözlerinin için güldü işte ondan sonra ben daha çok istemeye başladım
BEN TV DE GÖRMÜŞTÜM ONU YAPCAM. EĞER EŞİM İŞTEYKEN ÖĞRENİRŞEM ARAYIP DİCEMKİ AŞKIM AKŞAMA MİSAFİR VAR ODA KIM DERSE SÜPRİZ DİCEM. 3 KİŞİLİK SOFRA KURUCAM BİRDE BİZİM BİR EMZİK ALMIŞTIK BEBEK OLUNCA VERMEK İÇİN ONU KOCAMAAAAAAAAAAAAN BİR PAKET YAPICAM ŞATAFATLI BUNU GÖNDERMİŞLER SANA DİCEM VE İÇİNE MEKTUP KOYUCAM ÜSTÜNDEDE BİRAZ BEKLETİCEM SİZİ 9 AY KADAR K. BAKMA ARTIK BABAAAAAAAA DİCEMMMM
BEN TV DE GÖRMÜŞTÜM ONU YAPCAM. EĞER EŞİM İŞTEYKEN ÖĞRENİRŞEM ARAYIP DİCEMKİ AŞKIM AKŞAMA MİSAFİR VAR ODA KIM DERSE SÜPRİZ DİCEM. 3 KİŞİLİK SOFRA KURUCAM BİRDE BİZİM BİR EMZİK ALMIŞTIK BEBEK OLUNCA VERMEK İÇİN ONU KOCAMAAAAAAAAAAAAN BİR PAKET YAPICAM ŞATAFATLI BUNU GÖNDERMİŞLER SANA DİCEM VE İÇİNE MEKTUP KOYUCAM ÜSTÜNDEDE BİRAZ BEKLETİCEM SİZİ 9 AY KADAR K. BAKMA ARTIK BABAAAAAAAA DİCEMMMM
ayy içim kıpı kıpır olduuu allahım gelsin buay bebeğim geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelayy inşallah olur da söyleriz böle sürprizli sürprizli :)
süpermiş bayıldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?