şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kızlar mynet sevdigimiz meyvelere göre karakter analizi hazırlamış :) söleyn bakalım en cok sevdiginiz meyva ne ona göre cvplarını yazarım bn )

bizim topik şubat canım inşallah bizim topiğimzdede güzel haberler alacagız

inşallah canım ben bu ay ve şubat ayında çok fazla hamile haberi alacagımıza eminim, hatta bir çok ikiz haberi de alıcaz demedi demeyin:)

ayyy negüzel yazıosunnnnn öyleee inş.. In.ş inş......... Hele bır gelsin bebeğim banaaaaaaa

ayyy negüzel yazıosunnnnn öyleee inş.. In.ş inş......... Hele bır gelsin bebeğim banaaaaaaa

stres yapmamak gerek o yüzden olumlu düşünmemiz lazım olumlu düşünelim, bebişlerimiz çağıralım gelsinler, ben diyorumki bebeğim baban ve ben seninle bir hayat geçirmeye hazırız sen de hazırsan gel peki eşinize nasıl haber vericeksiniz planı olan var mı kafamız dağılsın biraz

biberon veya emzik gbi bişiler alaırm hediye aldım sna derim acınca anlar heralde yada dayanamaz iş yerine gider test sonucunu gösteririm o anki yüz halinide direk fotograflarım cnkü hiç unutmak istemem

sezgi olmadı sayfa nın başına bak kopyalarken böyle oluyo kaçkere denedim

seninde msj yazdığın kutunun üstünde font bilmemm ne fln işaretleri var mı ? eğer varsa benim en son yazdığımı kopyala..
msj yazdığın ekrana yapıştır. sonra tekrar seçili hale getir " B italik U" kutularının altında kutu var en baştakine gel. orada tablonun kutu sayıları yazar ondan table styl'i full grid yap.. eğer olmazsa benim yaptığımın üstünden serap gelince düzeltir onun yaptığını alırsın kuzum

biberon veya emzik gbi bişiler alaırm hediye aldım sna derim acınca anlar heralde yada dayanamaz iş yerine gider test sonucunu gösteririm o anki yüz halinide direk fotograflarım cnkü hiç unutmak istemem

ben yalnızken görmek isterim yüz ifadesini, yazık benim canım kocam geçen gün arkadaşımdan gelen bir mesajı yanlış anlamış nasıl heycanlandı kıpkırmızı oldu heycandan gözlerinin için güldü işte ondan sonra ben daha çok istemeye başladım

BEN TV DE GÖRMÜŞTÜM ONU YAPCAM. EĞER EŞİM İŞTEYKEN ÖĞRENİRŞEM ARAYIP DİCEMKİ AŞKIM AKŞAMA MİSAFİR VAR ODA KIM DERSE SÜPRİZ DİCEM. 3 KİŞİLİK SOFRA KURUCAM BİRDE BİZİM BİR EMZİK ALMIŞTIK BEBEK OLUNCA VERMEK İÇİN ONU KOCAMAAAAAAAAAAAAN BİR PAKET YAPICAM ŞATAFATLI BUNU GÖNDERMİŞLER SANA DİCEM VE İÇİNE MEKTUP KOYUCAM ÜSTÜNDEDE BİRAZ BEKLETİCEM SİZİ 9 AY KADAR K. BAKMA ARTIK BABAAAAAAAA DİCEMMMM

kıyamam .. onlar bizden cok istiolar olsun die ama belli etmiolar işte yaradılışları geregi oda :) Allah herkesn gönlüne göre versin sennde cnm inş.

ayy inşallah olur da söyleriz böle sürprizli sürprizli :)

süpermiş bayıldımmmmm

ayy inşallah olur da söyleriz böle sürprizli sürprizli :)
ayy içim kıpı kıpır olduuu allahım gelsin buay bebeğim geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
süpermiş bayıldımmmmm

teşk ederim bebişim glsinde ben dayanamayıp arayabılırımde hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim die bagırım çığlık çıplık avaz avaz dünya duysun

ben hala karar veremedim nasıl haber vereceğime , ben işyerimdeyken öğreneceğimden eminim ama sonuca beraber mi baksak yoksa hiçbişey yapmasam ben hamileyim deyip tepkisini mi görsem karar veremedim, inşallah bu ay olursa 1 hafta ayrılıktan sonra kavuşmuş olucaz daha duygusal olur gibi geldi bana birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…