şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kızlar beni neden aranıza almadınız kmse bana cevap vermio zeyneli sende cvp yazmadın :18:

özleeeem hoşgeldin canımm, bende yeniyim bugun geldim aslına 2008 den beri kk üyesiyim ama çok hesabım kapandı sonra ilgilenemedim ama şimdi yine kendimde paylaşım yapma ihtiyacı hissettim çünkü etrafımdakilere soyleyince sen saplantı yapmışsın çok kafana takıyosun diyolar anlamıyolar, umarım burda stresinde üstesinden geliriz herşeyin üstesinden geliriz

inşallah cnm ben daha yeni üyeyim buraya pekde bilmiorum

bende ekim 91 doğumluyum :)
seni beni yok zeyneli herkese aynı anda gitcek bebişler :)

bide size bişey sorucam bi kaç soruya birden tek seferde konuşma gibi nasıl cvp veriliyo zeyneli sen yaptıydın bi gördüm sanki :)

cnm ben bu smiley ları nasıl koyucam bende cıkmıo

Canımm bunun bi ayarı var otomatik çıkıyor sana tarif edeyim sende yap;Kullanıcı kontrol paneline tıkla snra sol tarafta secenekleri düzenle var Çeşitli Seçenekler,Mesaj Editörü: Yazıo ordaki seceneği gelişmiş düzey yap bütün ikonlar çıkacak

nessrrriiinnn sesin çıkmıyo senin çok mu yoğunsun.. ELsin de yok ne zamandır nerde ki ?

alıntı ile cevapla yazan yerin sağında + işareti varya onu tıkla kaç tane cvp verek varsa tıkla sonra cevap yaz butonuna tıkla bölüm bölüm çıkıo zten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…