- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.581
kızlarrr evlilik çizelgesi yaptım ya brden şaşırdım yaa 11 ay 17 gün dün gibi yaa
kızlar beni neden aranıza almadınız kmse bana cevap vermio zeyneli sende cvp yazmadın :18:
kızlar beni neden aranıza almadınız kmse bana cevap vermio zeyneli sende cvp yazmadın :18:
kıyamam... :) yorumlar çok olunca kaynıyo arada :) sen kaç yaşındasın ? bende evleneli 8 ay oldu.. sanki yıllardır evliyim gibi geliyo.. :))
kıyamam... :) yorumlar çok olunca kaynıyo arada :) sen kaç yaşındasın ? Bende evleneli 8 ay oldu.. Sanki yıllardır evliyim gibi geliyo.. :))
aa bende 21 yasına yeni grdim eşim 29 yasında 92 doğumluyum ben sen kaçlısın ev hanımı mmısn
ben senden 1 ay fazlayımmmHihihihi once bana gel bebekkkkk şaka şaka Herkeze gel
özleeeem hoşgeldin canımm, bende yeniyim bugun geldim aslına 2008 den beri kk üyesiyim ama çok hesabım kapandı sonra ilgilenemedim ama şimdi yine kendimde paylaşım yapma ihtiyacı hissettim çünkü etrafımdakilere soyleyince sen saplantı yapmışsın çok kafana takıyosun diyolar anlamıyolar, umarım burda stresinde üstesinden geliriz herşeyin üstesinden geliriz
bende 92 doğumluyum kasım ayı 20 yeni doldu yani önemli değil de kaynadım braz evet :)
cnm ben bu smiley ları nasıl koyucam bende cıkmıo
bunu demiştim zeyneli
bende ekim 91 doğumluyum :)
seni beni yok zeyneli herkese aynı anda gitcek bebişler :)
bide size bişey sorucam bi kaç soruya birden tek seferde konuşma gibi nasıl cvp veriliyo zeyneli sen yaptıydın bi gördüm sanki :)
beni soran yokk üüüüüüüüüYokluğum hiç farkedilmio
Beni soran yokk üüüüüüüüüyokluğum hiç farkedilmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?