- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.601
kızlar saat 4 oldu artk aksama ne yemekler yapılacak konusuna gecebilirz herzamanki gbi
kıyaaaaaamammmmmmmmm farkedilmez mi senn hiç yoklugunnn kuzummmmmm
Beni soran yokk üüüüüüüüüyokluğum hiç farkedilmio
alıntı ile cevapla yazan yerin sağında + işareti varya onu tıkla kaç tane cvp verek varsa tıkla sonra cevap yaz butonuna tıkla bölüm bölüm çıkıo zten
kızlar saat 4 oldu artk aksama ne yemekler yapılacak konusuna gecebilirz herzamanki gbi
dün akşam yapmıştım kuru fasülye, bulgur pilavi, yayla çorbası, salata, yaprak sarması sarma annemden:))
bu yemek konusu öldürücek beni zaten
Canımm bunun bi ayarı var otomatik çıkıyor sana tarif edeyim sende yap;Kullanıcı kontrol paneline tıkla snra sol tarafta secenekleri düzenle var Çeşitli Seçenekler,Mesaj Editörü: Yazıo ordaki seceneği gelişmiş düzey yap bütün ikonlar çıkacak
evlilik güzelde şu yemek yapma derdi olmasa tam süper olacaktı
Ispanak,makarna salata düşünüyorum canımcım
aaaaa sende ben le yaşıtsın genç anne olacağızz oh ne güzel
bn dünaksam yaptım yne tas kebapyanına pilav yaparın gidince ..annemde verdi ıspanak bnde yapıcam bu hafta ama onu hazırlaması ölm gelio bna 50kere yıkıyorum o arada bnada geliolar tebiiiii
bn sizden alıyorum işte cnm yoksa bnmde aklıma hiç gelemz eve gidince dolabı acarım bakarım ne kolayıma geliosa hemen onu yapıveriorum ama sizden fikir alıyorum artk direk gidip birini yapıorum bnde ii ki varsınız canlarEvet ya hergün en yapsam düşüncesiii pufffff
kızlar mynet sevdigimiz meyvelere göre karakter analizi hazırlamış :) söleyn bakalım en cok sevdiginiz meyva ne ona göre cvplarını yazarım bn)
kızlarr malesef ben calısıorum memurum sağlık memuru o yüzden eve gidince karar veriorun ne yapcama kızlar bu sitenn online chat kısmı yok mu ordan daha kolay olıurdıuü:2:
bn sizden alıyorum işte cnm yoksa bnmde aklıma hiç gelemz eve gidince dolabı acarım bakarım ne kolayıma geliosa hemen onu yapıveriorum ama sizden fikir alıyorum artk direk gidip birini yapıorum bnde ii ki varsınız canlar
Imm tas kebabını çok severim aklıma soktugun iyi oldu ıspanaktan snra onu yapimmDolapta vardı ıspanak kötü olmadan yapimm dedimm onun çamuru pisliği yık yıka anca cıkıo daral gelio evett
gel kuzum yerz beraber istedigin o olsun bnm kocada cok sevio işte yapıom bndeıspanak bn almıyorum onun için 15te anneme giderim o alır bna temizler verir bna pişirmesi kalır ama bu sefer yıkayamadı sadece temizleyebilmiş onun için hergün sallıyorum bgn yarn die ama bnmde yarın falan bozulmadan yapmm lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?