şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Beni soran yokk üüüüüüüüü yokluğum hiç farkedilmio

olurmu kuzum yaa ben öle hiç altta da görmeyince dedimm .yoksa hepinizi merak ederim

alıntı ile cevapla yazan yerin sağında + işareti varya onu tıkla kaç tane cvp verek varsa tıkla sonra cevap yaz butonuna tıkla bölüm bölüm çıkıo zten

sağol zeyneli :) yaptım olduu

kızlar saat 4 oldu artk aksama ne yemekler yapılacak konusuna gecebilirz herzamanki gbi

benim karnım aç halaa... akşamada annemlere gidicem o yüzden yemek yapmıcam. zaten dün taze fasulye yapıp koymuştum

canım cok saol sennd e basını agrıttım bugün ben sizi cok sevdim yaa

kızlarr malesef ben calısıorum memurum sağlık memuru o yüzden eve gidince karar veriorun ne yapcama kızlar bu sitenn online chat kısmı yok mu ordan daha kolay olıurdıuü:2:

bn dünaksam yaptım yne tas kebap yanına pilav yaparın gidince ..annemde verdi ıspanak bnde yapıcam bu hafta ama onu hazırlaması ölm gelio bna 50kere yıkıyorum o arada bnada geliolar tebiiiii

Imm tas kebabını çok severim aklıma soktugun iyi oldu ıspanaktan snra onu yapimm Dolapta vardı ıspanak kötü olmadan yapimm dedimm onun çamuru pisliği yık yıka anca cıkıo daral gelio evett

Evet ya hergün en yapsam düşüncesiii pufffff
bn sizden alıyorum işte cnm yoksa bnmde aklıma hiç gelemz eve gidince dolabı acarım bakarım ne kolayıma geliosa hemen onu yapıveriorum ama sizden fikir alıyorum artk direk gidip birini yapıorum bnde ii ki varsınız canlar

Sende iyiki varsın Şekerimm

Imm tas kebabını çok severim aklıma soktugun iyi oldu ıspanaktan snra onu yapimm Dolapta vardı ıspanak kötü olmadan yapimm dedimm onun çamuru pisliği yık yıka anca cıkıo daral gelio evett

gel kuzum yerz beraber istedigin o olsun bnm kocada cok sevio işte yapıom bnde ıspanak bn almıyorum onun için 15te anneme giderim o alır bna temizler verir bna pişirmesi kalır ama bu sefer yıkayamadı sadece temizleyebilmiş onun için hergün sallıyorum bgn yarn die ama bnmde yarın falan bozulmadan yapmm lazım..

ben her gün işten gelince 3 çeşit yapıyorum..2 çeşit yaptığım nadir oluyor. allahtan işten 3 gibi geliyorum da yetişiyor. gerçi eşim de 17.30 da geliyor. her gün yemek yapmaktan yoruluyorum.bi de eşim çok titizdir temizliği de çok detaylı yapıyorum. allahtan temizlikte yardımcı oluyor beyimiz. okullar tatil oldu ama ben daha 4 gündür hiç dinlenemedim. bigün mutfağı indiriyorum, bigün kapılar derken tatil bitecek sanırım..

kızlar bu arada ben pazara gittiğim gün hemen tüm yeşillikleri küçük leğenlere koyarım içlerine bir damla çamaşır suyu döker 1 saatten fazla bekletirim. sonra bol su ile durularım, kurutma aparatında bi güzel kurutup dolaba kaldırırım. ıspanaklarım pırasalarım hep doğranmış biçimde dolaptadır benim. çamaşır suyu size korkutucu gelmesin. sebze temizleyicilerin içinde de çamaşır suyu var. yeter ki bol suyla durulayın.

Tşkler canımcımm söylemen yeter bende ıspanaklı pasta yaptım gecende fazla aldımm kalanı yemek yaparım dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…