şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Ama canım namaz kılan napıcak banyo yapmadan

aynen bende öyle yapıyorum canım sabaha kadar o şekilde yatıyorum valla ama tık yok gene sorun nerde anlamıyorum yaaaaa..şekilden şekle giriyorum ene yokk..bu ay 15 gün sogan suyu içtim 3 gün var bata bugün test yaptım negatif çıktı yaaaa olmadı mıki acaba...

aa ölemiymiş bilmiodum bn bn 1,5 yıl hiç yatmadım 6 aydr yatıyorum ama yarım saat falan snra kalkıp hemn banyo yapıyorum...ama namaz vakti gecirmeyin diolar onu biliomusunuz bilmem kızlar...

kızçeler ben kaçar görüşürz
görüşürüz canımm

aa ölemiymiş bilmiodum bn bn 1,5 yıl hiç yatmadım 6 aydr yatıyorum ama yarım saat falan snra kalkıp hemn banyo yapıyorum...ama namaz vakti gecirmeyin diolar onu biliomusunuz bilmem kızlar...

evet üzerine güneş doğdurmayın diyolar bide 3 ezan vakti geçmeyecekmiş.

napcaz yaaa ozaman puffffff

valla cnm o gitmek istedikten snra 2dk da da gider anlayamassın sen vakti gelince olacak ama sen namz kılıyosan namz kıl snra yapın ve yat güneş dogmadan da kalk abdestini al yne yatmıs olursun en az 5 saat kdr..

Yada sabah namazına erken kalkıp duş alıcan namaz kılıcan canım

evet cnm en iisi o zatn iksinide yapmış olursun vicdanın için rahat eder çnkü bebek vermek isterse Allah tan gelecek bebek için Allah ın farz kıldıgı seyi terk etmek acaip bi tezatlık oluşturuyo zatn :)

kızlar adetim biteli 10 gün oldu ama ara ara kasıklarımda batma oluo acaba yumurtluomuym

bende 20 dk bekliyorum kalkıp yapıyorum bir kere yattım öyle huzursuz oldum zaten giden gidiyor kalnı çıkıyor.3 adım atmak bile günah kaldıki yatmak allah korusun ölümde var

bende 20 dk bekliyorum kalkıp yapıyorum bir kere yattım öyle huzursuz oldum zaten giden gidiyor kalnı çıkıyor.3 adım atmak bile günah kaldıki yatmak allah korusun ölümde var

bnde ondan cekiniyorum işte cnm yoksa yatsıyı kılıp yatarım güneş dogmadan da kalkar abdestimi alır kılarım sbh namazımıda ama ya o uykuda ölüm gelip bulursa bni diorum öle ölmek istemem dogrusu ama 1kere yaptım yatsıdan snra yatp günş dogmadan kalktım ama btn gece uyandm huzursuz oldum

Yada sabah namazına erken kalkıp duş alıcan namaz kılıcan canım

ben öyle yapıorum kızlar akşam yıkanmıorum önce ayaklarımı dikiorum sonra cenin pozisyonuna geciorum sonbrada uyuyorum sabah erken kalkıp gusül abdesti alıp namz kılıorum ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…