- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.201
valla ilk evlendıgım zamanlarda aman kalmıyım dıye neler yaptım sımdıde ugrasıyorum olsun diye ne zormus saatlerce beklıyorum ertesi gün banyo yapıyorum. kızlar hemen banyo yapmayın bır sonrakı gun yapın ve vajınanızın ıcını hıc yıkamayın doktor oyle soyledı
valla ilk evlendıgım zamanlarda aman kalmıyım dıye neler yaptım sımdıde ugrasıyorum olsun diye ne zormus saatlerce beklıyorum ertesi gün banyo yapıyorum. kızlar hemen banyo yapmayın bır sonrakı gun yapın ve vajınanızın ıcını hıc yıkamayın doktor oyle soyledı
Ama canım namaz kılan napıcak banyo yapmadan
aynen öle cnm mecbur kalkıp yapıyorum hem günahmıs dedigim gbi namz vakitigecirmicekmişsin
görüşürüz canımmkızçeler ben kaçar görüşürz
aa ölemiymiş bilmiodum bn bn 1,5 yıl hiç yatmadım 6 aydr yatıyorum ama yarım saat falan snra kalkıp hemn banyo yapıyorum...ama namaz vakti gecirmeyin diolar onu biliomusunuz bilmem kızlar...
aynen öle cnm mecbur kalkıp yapıyorum hem günahmıs dedigim gbi namz vakitigecirmicekmişsin
napcaz yaaa ozaman puffffff
en yakın örnegim ablam benim..ben önce evlendim ondan o mayısda evlendi haziranda hamileyim dedi bize birde varyaa adeti sorunluydu onun 2 3 ayda falan olurdu benim maşallah günü hiç şaşmaz ama bak tersi oldu o hamile kaldı bende bişi yok
bendee öleyim 3 ayda bir adet oluom ama yokkkkkkkkkkkkkkkk
valla cnm o gitmek istedikten snra 2dk da da gider anlayamassın sen vakti gelince olacak ama sen namz kılıyosan namz kıl snra yapın ve yat güneş dogmadan da kalk abdestini al yne yatmıs olursun en az 5 saat kdr..
Yada sabah namazına erken kalkıp duş alıcan namaz kılıcan canım
dogru diyorsunnn öyle yapayım ozaman...
kızlar adetim biteli 10 gün oldu ama ara ara kasıklarımda batma oluo acaba yumurtluomuym
bende 20 dk bekliyorum kalkıp yapıyorum bir kere yattım öyle huzursuz oldum zaten giden gidiyor kalnı çıkıyor.3 adım atmak bile günah kaldıki yatmak allah korusun ölümde var
aynen öle cnm yumurtluyooooooooooosunnnnnçalışmalara basla hemennnnnn
Yada sabah namazına erken kalkıp duş alıcan namaz kılıcan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?