şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bak bu konuda dogru söyledin yesemde kilo olsa valla bıktım zayıf olmaktan isyanlaradayım bu konuda

niee kız bak bn 1haftadr rejimdeyim hayatımda ilk defa kendimi kısıtlıyorum mahvoldum sizde olmasanız hayat enerjim düştü yerlerde inan ki..her öglen sade corba içiorum sbhları az kepek ekmek peynr okdr aksamda ekmeksz yemek ama bıktım 1 haftada dha pek kiloda gitmedi ama bi 6 kilo fazlam var (

saglıklı olda zayıf ol boşverr

Son düzenleme:

demekki bu kovaların hepsi aynı.. oyhh özledim herifimi yaw.. :) canım benim yaa...

Bende ikizlerin kitabını yazarım kovayla uyuyo bak huyları sex, ilgi güzel söz ve yemek yeterr birde az konuşcan dırdır yapmıcan ama ben çok drdırcıyım alıştııı Ama herdedımı yaptırım altından girer üştünden çıkar yapmıcagı şeyide yaparrr

30 günde bir canım 2 3 aydır düzenli yani. az canım herzamanki gibi değil bide sadece ayağa kalkınca oluyodu ve çok açık renki. 5 gün geçti ama göğüslerim hala şiş hiç böyle olmazdı

senin durumuna benzer durumu ben bu ay yaşadım. 30 günde adet görüyomuşum 25inde regl olmama gerekirken 24ünde biraz geldi 25 inde devam etti ama azar azar.. rengi parlak kırmızıydı.. bugün 4.günü lekeler geliyo sadece benimde hiç ağrım olmadı bi zaman zaman kasıklarımda ağrı olurdu. vel hasıl kelam kan ve idrarlar neg. eğer benim umudum var diyosan Şubat ayının 10unda filn test yap ama kan testi. varsa onda çıkar yoksa da yoktur zaten.. ben hala senin gibi şüphedeyim geç döllenme fln oldumu ki diye ama o da sana verdiğim tarihte belli oluyomuş yani 2 3 hafta sonra. kan testi yaptır inşallah vardır bişeyler. yoksa da sıkıntı yapma hayırlısı...

bende test yaptım evde negatıf bakalım hala umudum var cunku goguslerım hiç böyle olmazdı :) yaa bu cocuk yapmak ne kadar zor

bende test yaptım evde negatıf bakalım hala umudum var cunku goguslerım hiç böyle olmazdı :) yaa bu cocuk yapmak ne kadar zor

katılıyorum canımmm bende bukadar zor olacagını tahmin etmiyordum hemen olur diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş yaaa...bende bugün test yaptım negatif bata 3 gün falan var

eet cnm bizim için öle ama bide kazayla hamiş kalanlar varya onlara hayranım yaaa bide demezler mi nasl kaldım anlamadım yada ilk gece kaldım korunmayı bıraktıgım an kaldım die bi sürü hikaye ne vücut yumurta rahim varmış anlamadım hemen kapıveriolar

evet zormuş.. :) 4 aydır korunmuyoruz ama hala bebeğimiz gelmedi. benimde şiş hala göğüslerim ne olur bilmem ama önümüzdeki aya hazırlanıcam artık. sende dediğim gibi ilerleyen zamanlarda kan testiyle netleştir durumunu.

en yakın örnegim ablam benim..ben önce evlendim ondan o mayısda evlendi haziranda hamileyim dedi bize birde varyaa adeti sorunluydu onun 2 3 ayda falan olurdu benim maşallah günü hiç şaşmaz ama bak tersi oldu o hamile kaldı bende bişi yok

aynen canım adetim biteli 5 gün oldu göğüslerim hala şişş bende hayranım gercekten su hemen kalanlara 6 aydır ugrasıyoruzz ınanamıyorm gerçekten

valla ilk evlendıgım zamanlarda aman kalmıyım dıye neler yaptım sımdıde ugrasıyorum olsun diye ne zormus saatlerce beklıyorum ertesi gün banyo yapıyorum. kızlar hemen banyo yapmayın bır sonrakı gun yapın ve vajınanızın ıcını hıc yıkamayın doktor oyle soyledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…