- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.181
bak bu konuda dogru söyledin yesemde kilo olsa valla bıktım zayıf olmaktan isyanlaradayım bu konuda
mesela çok alınganlardır dikkatli konuşmak lazım.
sevgi ve ilgi delisidirler. ben her an paşam da kocam da diye severim. eve gelince kucağına atlarım:)
sekse çok düşkündürler ve senin yorgun olduğunu değil de onu istemediğini düşünür yani yine alınganlık yapar.
tutumludurlar.
çabuk sinirlenip hemen sönerler.
şiddet eğilimleri filan yoktur.
ama bunun yanı sıra sen verdiğinde 10 katını verirler. hani ben onu idare ediyorum ama o beni 10 kat fazla idare ediyordur eminim. çok sevgi dolu olurlar.
acıktırdınız yaff
Bende yavaş yavaş çözüyorum ona göre davranıyorum,zorluyor insanı gercektenn canım
2 saat var daha
aa bn seni 5te cıkıyo zannediodum işte 7de mi cıkıyosun sennnnn ???? yoksa eve gitmen mi 2 saati buluyo
30 günde bir canım 2 3 aydır düzenli yani. az canım herzamanki gibi değil bide sadece ayağa kalkınca oluyodu ve çok açık renki. 5 gün geçti ama göğüslerim hala şiş hiç böyle olmazdı
senin durumuna benzer durumu ben bu ay yaşadım. 30 günde adet görüyomuşum 25inde regl olmama gerekirken 24ünde biraz geldi 25 inde devam etti ama azar azar.. rengi parlak kırmızıydı.. bugün 4.günü lekeler geliyo sadece benimde hiç ağrım olmadı bi zaman zaman kasıklarımda ağrı olurdu. vel hasıl kelam kan ve idrarlar neg. eğer benim umudum var diyosan Şubat ayının 10unda filn test yap ama kan testi. varsa onda çıkar yoksa da yoktur zaten.. ben hala senin gibi şüphedeyim geç döllenme fln oldumu ki diye ama o da sana verdiğim tarihte belli oluyomuş yani 2 3 hafta sonra. kan testi yaptır inşallah vardır bişeyler. yoksa da sıkıntı yapma hayırlısı...
su kurtarıcı pilav ve makarnalar olmasaymıs yada eslerimiz sevmeseymiş ne yapardık hiç bilemiyorum kızlaaaarr
bende test yaptım evde negatıf bakalım hala umudum var cunku goguslerım hiç böyle olmazdı :) yaa bu cocuk yapmak ne kadar zor
bende test yaptım evde negatıf bakalım hala umudum var cunku goguslerım hiç böyle olmazdı :) yaa bu cocuk yapmak ne kadar zor
eet cnm bizim için öle ama bide kazayla hamiş kalanlar varya onlara hayranım yaaa bide demezler mi nasl kaldım anlamadım yada ilk gece kaldım korunmayı bıraktıgım an kaldım die bi sürü hikaye ne vücut yumurta rahim varmış anlamadım hemen kapıveriolar
evet zormuş.. :) 4 aydır korunmuyoruz ama hala bebeğimiz gelmedi. benimde şiş hala göğüslerim ne olur bilmem ama önümüzdeki aya hazırlanıcam artık. sende dediğim gibi ilerleyen zamanlarda kan testiyle netleştir durumunu.
en yakın örnegim ablam benim..ben önce evlendim ondan o mayısda evlendi haziranda hamileyim dedi bize birde varyaa adeti sorunluydu onun 2 3 ayda falan olurdu benim maşallah günü hiç şaşmaz ama bak tersi oldu o hamile kaldı bende bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?