- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.161
canım normal adet günümde geldi 5 gün sürdü ama hiç acı olmadı göğüslerim normalde adetim bitince inerdi ama hala şiş test yaptım 2 kere negatif bnm durumumda olupta hamıle oldugunu ogrenen varmıdır acaba
Maşallah çok çıktı eşi kova olan,sen eşini nasıl yorumluosun herkez zor bi burç dedi canm
benim adımı saymadığın için ben sölemiyorum
ama güleeçç önce bana cevap verseydin
canım benim eşim de zor biri ama benim dışımdaki herkese zor:)) ben onun pin kodunu çözdüğüm için idare etmek beni çok yormuyor. bazen dellendiğim oluyor ama kısa sürüyor. kardeşim de kovadır ondan da alışığım. ama dediğim gibi eşimin zaaflarını, sinirlendiği ve sevdiği şeyleri o kadar iyi biliyorum ki pek bir sorun yaşamıyorum. annesi filan bana sürekli dua ediyo:))) çünkü cidden zor olur kovalar.
dün tas keabıbını aklaıma soktunnn onu düşünüyorum şekerimm
ben akşamdan yaptım canım yeşil fasulyem pilavım slatam çorbam var
söyliycem söyliycem unutuyorum adım hatice bnm canım kimse ismini sölemio nicklerde bzen garip gelio hitap ederken
oy hiiiiç kıyamam bn snaaaaaaa söle kuzum ne yapıcan
ohh şükür duruldunuzzzzzzaz yavas gidelim takip edemiyorum kızları birbirine karıstırır oldum
nesriiin,elifim ve diger kızlar hadi söleyin aksama ne yemek var gene malum soruyu sordum :26::26:
Bende yavaş yavaş çözüyorum ona göre davranıyorum,zorluyor insanı gercektenn canım
yao canım cook güzel oluyo ımmmmmbiz bitirdik aksam buaksama hiç bişi yok bnde ıspanagı yaparım heralde
oh ohhhh menüye bak yaaabnde geliyorum size nesrin.. dolpta konserve fasulye var bnmde olmadı onuda yapsam olur bak aklıma geldi ii oldu bide makarna yaparım dha kolay olsun salata yogurt ohhh bnm menü de hazr artk kızlarrr
benide söylemedin kuzum amaaa söyliyim annem yapıyorr yemekkk :)) barbunya, fırında tavuk , pilav daha birşeyler var ama uğramadım daha yanına
ohh şükür duruldunuzzzzzzAz yavas gidelim takip edemiyorum kızları birbirine karıstırır oldum
Nesriiin,elifim ve diger kızlar hadi söleyin aksama ne yemek var gene malum soruyu sordum :26::26:
sen hele bi anneciginin evinden dön evine git ozaman kendi yapıcaklarına sayarsın bizeeeeohh annen kızı var die döktürmüş yneeee afiyt bal kilo olsunnnn en coktaaaa bebiş olsunnnnn
canım normal adet günümde geldi 5 gün sürdü ama hiç acı olmadı göğüslerim normalde adetim bitince inerdi ama hala şiş test yaptım 2 kere negatif bnm durumumda olupta hamıle oldugunu ogrenen varmıdır acaba
mesela çok alınganlardır dikkatli konuşmak lazım.
sevgi ve ilgi delisidirler. ben her an paşam da kocam da diye severim. eve gelince kucağına atlarım:)
sekse çok düşkündürler ve senin yorgun olduğunu değil de onu istemediğini düşünür yani yine alınganlık yapar.
tutumludurlar.
çabuk sinirlenip hemen sönerler.
şiddet eğilimleri filan yoktur.
ama bunun yanı sıra sen verdiğinde 10 katını verirler. hani ben onu idare ediyorum ama o beni 10 kat fazla idare ediyordur eminim. çok sevgi dolu olurlar.
canım ben başları tam takip edemedim. kaç günde bir adet oluyosun düzenlimidir adetlerin.
5 gün sürmüş peki az mı çok mu ? adetin üstünden kaç gün geçti. ona göre sorularımı net olarak cevapla bi karara varalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?