şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

hımm bn hamiş oldugunu düşünmüyorum cnm arada olur böle seler normal ama için rahat edicekse bi kan ver baksınlar beta hcg ne cnmm

Maşallah çok çıktı eşi kova olan,sen eşini nasıl yorumluosun herkez zor bi burç dedi canm

canım benim eşim de zor biri ama benim dışımdaki herkese zor:)) ben onun pin kodunu çözdüğüm için idare etmek beni çok yormuyor. bazen dellendiğim oluyor ama kısa sürüyor. kardeşim de kovadır ondan da alışığım. ama dediğim gibi eşimin zaaflarını, sinirlendiği ve sevdiği şeyleri o kadar iyi biliyorum ki pek bir sorun yaşamıyorum. annesi filan bana sürekli dua ediyo:))) çünkü cidden zor olur kovalar.

Bende yavaş yavaş çözüyorum ona göre davranıyorum,zorluyor insanı gercektenn canım

dün tas keabıbını aklaıma soktunnn onu düşünüyorum şekerimm

yap canım cook güzel oluyo ımmmmm biz bitirdik aksam buaksama hiç bişi yok bnde ıspanagı yaparım heralde

ben akşamdan yaptım canım yeşil fasulyem pilavım slatam çorbam var

oh ohhhh menüye bak yaaa bnde geliyorum size nesrin.. dolpta konserve fasulye var bnmde olmadı onuda yapsam olur bak aklıma geldi ii oldu bide makarna yaparım dha kolay olsun salata yogurt ohhh bnm menü de hazr artk kızlarrr

Son düzenleme:
oy hiiiiç kıyamam bn snaaaaaaa söle kuzum ne yapıcan

hihih .. kocacım zaten 11de gelicek işten evde t.fasulye çorba vardı. o yüzden yemek yapmıycam. bi kaç gün önce pırasayı doğrayıp koymuştum onu pişiririm belki hazır olsun diye

ohh şükür duruldunuzzzzzz az yavas gidelim takip edemiyorum kızları birbirine karıstırır oldum

nesriiin,elifim ve diger kızlar hadi söleyin aksama ne yemek var gene malum soruyu sordum :26::26:

benide söylemedin kuzum amaaa söyliyim annem yapıyorr yemekkk :)) barbunya, fırında tavuk , pilav daha birşeyler var ama uğramadım daha yanına

Bende yavaş yavaş çözüyorum ona göre davranıyorum,zorluyor insanı gercektenn canım

mesela çok alınganlardır dikkatli konuşmak lazım.
sevgi ve ilgi delisidirler. ben her an paşam da kocam da diye severim. eve gelince kucağına atlarım:)
sekse çok düşkündürler ve senin yorgun olduğunu değil de onu istemediğini düşünür yani yine alınganlık yapar.
tutumludurlar.
çabuk sinirlenip hemen sönerler.
şiddet eğilimleri filan yoktur.

ama bunun yanı sıra sen verdiğinde 10 katını verirler. hani ben onu idare ediyorum ama o beni 10 kat fazla idare ediyordur eminim. çok sevgi dolu olurlar.

bende dolaba koymuştum canım akşam ne yapsam diye düşünürken aklıma geldi yanınada turşu çıkarcam pek severim buyur gel şekerim beraber olsun

benide söylemedin kuzum amaaa söyliyim annem yapıyorr yemekkk :)) barbunya, fırında tavuk , pilav daha birşeyler var ama uğramadım daha yanına

sen hele bi anneciginin evinden dön evine git ozaman kendi yapıcaklarına sayarsın bizeeee ohh annen kızı var die döktürmüş yneeee afiyt bal kilo olsunnnn en coktaaaa bebiş olsunnnnn

ohh şükür duruldunuzzzzzz Az yavas gidelim takip edemiyorum kızları birbirine karıstırır oldum

Nesriiin,elifim ve diger kızlar hadi söleyin aksama ne yemek var gene malum soruyu sordum :26::26:

ben tavuk pilav yapcam Pratik ne varşa onu yaptımdan Neyşeki kocam tavuk canavaı zorlanmıorum

sen hele bi anneciginin evinden dön evine git ozaman kendi yapıcaklarına sayarsın bizeeee ohh annen kızı var die döktürmüş yneeee afiyt bal kilo olsunnnn en coktaaaa bebiş olsunnnnn

bak bu konuda dogru söyledin yesemde kilo olsa valla bıktım zayıf olmaktan isyanlaradayım bu konuda

canım ben başları tam takip edemedim. kaç günde bir adet oluyosun düzenlimidir adetlerin.
5 gün sürmüş peki az mı çok mu ? adetin üstünden kaç gün geçti. ona göre sorularımı net olarak cevapla bi karara varalım :)

su kurtarıcı pilav ve makarnalar olmasaymıs yada eslerimiz sevmeseymiş ne yapardık hiç bilemiyorum kızlaaaarr

kızlar yaaaa çok hızlı gidiyorsunuz yazdığım mesajları bilem bulamıyorum daha yemek yapcam yawww az yavaş gidin hepsini okumak istersem sabah olcak

Tammm anlamıyla anlattın canım tam benim eşimm

30 günde bir canım 2 3 aydır düzenli yani. az canım herzamanki gibi değil bide sadece ayağa kalkınca oluyodu ve çok açık renki. 5 gün geçti ama göğüslerim hala şiş hiç böyle olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…