şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bende aniden yataktan fırladım uyup kalmışım alarmı kapatmışım hiç hatırlamıyorum nasıl hazırlandım bilemedim

:) işte öle oldumu sersem gbi oluyorum bn öglene kdr basım agrıo
bnde kocisi gec bırakıyodum bugn :) bnmde sarj bitmiş bi uyandım tel acılmıyo baktım saat 7 yazık 10dk da cıktı adam evden anlamadı bişi

Haticemm güne nasıl başlardan öyle dvm edermiş mantığı ilee kendimi mutlu hissediyorum

günaydın kızlar :) walla acayip uykuluyum bi de iş yerinde birkaç sorunla başlayınca hiç çekilmio gerçekten

inan cnm hepimiz uyukluyoruz yerlerdeyiz bu sbh ama elifin enerjisi ii geldi bna

boşver iş yerindeki sorununu unt gitsin bak biz buradayız

Haticemm güne nasıl başlardan öyle dvm edermiş mantığı ilee kendimi mutlu hissediyorum

Harikasın cnm Allah nazardan korsun..bn bu sbh namaza kalkamadım tel kapanmıs bi uyandım saat 7 3dk snra güneş dogucak cooooook üzüldüm morelim bozuldu snra yattm yne öle ama uyuyamadım da kafam hiç yerinde diil..ama sizi böle görünce azıcık keyfim yerine gelemeye basladııı

amin canımcım Bizde bazen son dakka uyanıp kılıyoruz ama huzursuz oluyor insan canım Rabbim kabul etsinn,benimde sizinle keyfim yerine geliyor,güzel insanlar biarada toplanmış art niyet yok,herkez içten

amin canımcım Bizde bazen son dakka uyanıp kılıyoruz ama huzursuz oluyor insan canım Rabbim kabul etsinn,benimde sizinle keyfim yerine geliyor,güzel insanlar biarada toplanmış art niyet yok,herkez içten

amin cnm inş aynen öle oluyo kızıyorum kendime söleniyorum :)
buda Rabbimin bi hediyesi belkide bize buralarda böle güzel ii niyetli Allah korkusu olan dostlar edinmeyi nasip edicekmişti güzel Rabbim..sonsuz şükürler olsunnn...

Evet canım hiç tahmin edemezdim böle bi ortamı başka topiklere bakasım bile gelmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…