- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.261
bende aniden yataktan fırladım uyup kalmışım alarmı kapatmışım hiç hatırlamıyorum nasıl hazırlandım bilemedim
ayy öylede kötü oluyo bende sersem gibiyim hala:) işte öle oldumu sersem gbi oluyorum bn öglene kdr basım agrıo
bnde kocisi gec bırakıyodum bugn :) bnmde sarj bitmiş bi uyandım tel acılmıyo baktım saat 7 yazık 10dk da cıktı adam evden anlamadı bişi
Günaydınnnn anne adaylarııı
günaydın kuzum ..senn bgn kırmızı gelme günün nasl bi hareket belirti bişi var mı
?????
elifimm
günaydın kızlar :) walla acayip uykuluyumbi de iş yerinde birkaç sorunla başlayınca hiç çekilmio gerçekten
nesrincim bgn elifim pek bi mutlu keyifli geldi bna aman nazar degmesin
sanda öle geldi mi
günaydın kızlar :) walla acayip uykuluyumbi de iş yerinde birkaç sorunla başlayınca hiç çekilmio gerçekten
Haticemm güne nasıl başlardan öyle dvm edermiş mantığı ilee kendimi mutlu hissediyorum
aynen canım güne güzel başladı böylede devam etsinyaff ben burayı çok seviyorum sizleri
Harikasın cnm Allah nazardan korsun..bn bu sbh namaza kalkamadım tel kapanmıs bi uyandım saat 7 3dk snra güneş dogucak cooooook üzüldüm morelim bozuldu snra yattm yne öle ama uyuyamadım da kafam hiç yerinde diil..ama sizi böle görünce azıcık keyfim yerine gelemeye basladııı
amin canımcımBizde bazen son dakka uyanıp kılıyoruz ama huzursuz oluyor insan canım Rabbim kabul etsinn,benimde sizinle keyfim yerine geliyor,güzel insanlar biarada toplanmış art niyet yok,herkez içten
amin cnm inş aynen öle oluyo kızıyorum kendime söleniyorum :)
buda Rabbimin bi hediyesi belkide bize buralarda böle güzel ii niyetli Allah korkusu olan dostlar edinmeyi nasip edicekmişti güzel Rabbim..sonsuz şükürler olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?