- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.281
duygular karsılıklı canıııımmmmmm :) iiki bu topiki açmışsın da birbirimizi tanımaya vesile olmuşsun saol cnmmm
başka topikleri gezerken çok imrenirdim canım arkadaşlıklarına bak şimdi benimde bir ailem oldu
Aynen öle cnm bakıyorum yıllardır aynı topikte sohbetlerini sürdürenler var vay be demiştim gördügümde..Düşündüm :97: bnde bulabilirmiyim kafama göre inanların olacagı bi topik dedim ve buldum çok şükürsanki yıllardır tanıyo gibiyim sizleri bide öle hissediyrum
Aynen öle cnm bakıyorum yıllardır aynı topikte sohbetlerini sürdürenler var vay be demiştim gördügümde..Düşündüm :97: bnde bulabilirmiyim kafama göre inanların olacagı bi topik dedim ve buldum çok şükürsanki yıllardır tanıyo gibiyim sizleri bide öle hissediyrum
İnşallah bigün nasip olsa ilerde görüşebilsek toplanıp ne güzel olurr
dag daga kavuşmaz insan insana kavuşur derler canım orası hiç belli olmaz görüşürüz inşallah allah kısmet ettiyse
Günaydın canlarımm
Nasılsınız bakalım.. Evden çıkmadan önce haberlere baktım devlet baba yardım edecekmiş. Hadi bebeklerimiz ikiz olsun
İnşallah bigün nasip olsa ilerde görüşebilsek toplanıp ne güzel olurr
ayyyyyyy ne güzel olurrrinşş.. bn inanaıyorum ama bgn böle toplancas hepimiz sbhtan aksama kadr ne kaynatırız ama
hele bide ozaman cocuklarımızda olursaa offff deymeyin keyfimee
Günaydın canlarımm
Nasılsınız bakalım.. Evden çıkmadan önce haberlere baktım devlet baba yardım edecekmiş. Hadi bebeklerimiz ikiz olsun
Günaydınn canımm,haberi bende izledim hatta bitanesi dioo bu cocuga 1 hafta bile yetmez
Günaydın canlarımm
Konu ile alakasızz amaaa boynu ağrıyann varmııpc başında durmaktann
ben sağ tarafım birde akşam gözlerim çok ağrıyo
Benimde sağ tarafff bazen belime inio ağrı
benim boyun kısmından koluma vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?