şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

başka topikleri gezerken çok imrenirdim canım arkadaşlıklarına bak şimdi benimde bir ailem oldu

Aynen öle cnm bakıyorum yıllardır aynı topikte sohbetlerini sürdürenler var vay be demiştim gördügümde..Düşündüm :97: bnde bulabilirmiyim kafama göre inanların olacagı bi topik dedim ve buldum çok şükür sanki yıllardır tanıyo gibiyim sizleri bide öle hissediyrum

İnşallah bigün nasip olsa ilerde görüşebilsek toplanıp ne güzel olurr

bende bir kaç yere girmek istedim ama bu topikdeki gibi içden gelmödi yani sonradan girince yakınlaşma olmadı ısınamadım onlar kaynaşmıştı çoktan ama bizim tıopiğimiz hepsinden güzel

Günaydın canlarımm

Nasılsınız bakalım.. Evden çıkmadan önce haberlere baktım devlet baba yardım edecekmiş. Hadi bebeklerimiz ikiz olsun

Günaydın canlarımm

Nasılsınız bakalım.. Evden çıkmadan önce haberlere baktım devlet baba yardım edecekmiş. Hadi bebeklerimiz ikiz olsun

Günaydınn canımm,haberi bende izledim hatta bitanesi dioo bu cocuga 1 hafta bile yetmez

İnşallah bigün nasip olsa ilerde görüşebilsek toplanıp ne güzel olurr

ayyyyyyy ne güzel olurrr inşş.. bn inanaıyorum ama bgn böle toplancas hepimiz sbhtan aksama kadr ne kaynatırız ama
hele bide ozaman cocuklarımızda olursaa offff deymeyin keyfimee

Son düzenleme:
Günaydın canlarımm

günaydın cnmmmm

inşş olur ama sen ynede devlet babaya güvenerek iş yapmaaaaa onun sag ısolu belli olmaz

Günaydın canlarımm

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın naber ne okudun kız ne yardımı edıomuşşşş tayyıppp baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…