- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.301
ben sağ tarafım birde akşam gözlerim çok ağrıyo
bnm pek agrımaz cnm hayırdır senn agrımı yapı egzersiz yapsana gün içinde bi kaç kez nette vardı hareketleri..
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın naberne okudun kız ne yardımı edıomuşşşş tayyıppp baba
Konu ile alakasızz amaaa boynu ağrıyann varmııpc başında durmaktann
Yapıyorum canım ama pek bi fayda etmiyor,çok ilaç kullandım o anlık iyiyim ilaç bitince gene aynıı,spora yada yüzmeye gitmem gerek
günaydın canım.. bez ve mama için para verecekmişte nüfusu çoğaltın diyo çocuklar fazla olsun diyo
benim sırt ve bel tarafımda ağrılar oluyo canım.. oturma pozisyonunu değiştir sen en iyisi.. pc başında nasıl oturulması gerektiği nette yazıyo. gerçi o oturma tarzı daha da kasıyo insanı
cok vaktimiz var ya spora yüzmyekeske gidebilsen ..elim ugusuyo demissin bnm de fareyi kullandıgım kolum ve elm ugusuyo onda agrım oluyo
Kızlar az bna bakın bişi sorucam pazartesi çatlatma ignemi oldum ya bgn persembe bnm hala akıntım gelmedi sag yumurtalıgımda agrı var o catlıycaktı biliyorum ama akıntı nie yok kupkuruyum yaaa((( morelim bozuldu iice noluyo içimd anlamıyorum gecen ay ki yumyrta akı gbiydi aynı gelmişti ama bu ayyy yok normal mi sizce bilgisi olan var mı nesrin sen falan biliomusun diger kızlar bilgiiiiiiii??????
biliyorum cnm ama nesrin belki kullanmıstır o biliodur elsin olsaydı oda bilirdi ama olsun belki gün içnde bilen biri gelirrCanım bende sizinle öğreniyorum burda herşeyii hiç bilgim yok
biliyorum cnm ama nesrin belki kullanmıstır o biliodur elsin olsaydı oda bilirdi ama olsun belki gün içnde bilen biri gelirr
Evt canım dik duruyosun ama bi yere kdr
canım akıntı her ay olmazki... kendini akıntıya şartlama.. akıntısı olmayan nice insanlar hamile.. bu yapı meselesi.. ayrıca ymurtlama tarihinde öyle şarıl şarıl akıntı gelmez.. uzayan bir akıntı belki çamaşırına bulaşır.. onun haricindeki akıntı zaten yumurtlama akıntısı değil..bi de akıntı vardır belki rahim ağzındadır.. herkesinki dışarı akmaz cnm.. rahim ağzını kontrol ederek anlayabilirsin onu da.. yani sıkıntı yapma buna takılma..
kızlar az bna bakın bişi sorucam pazartesi çatlatma ignemi oldum ya bgn persembe bnm hala akıntım gelmedi sag yumurtalıgımda agrı var o catlıycaktı biliyorum ama akıntı nie yok kupkuruyum yaaa((( morelim bozuldu iice noluyo içimd anlamıyorum gecen ay ki yumyrta akı gbiydi aynı gelmişti ama bu ayyy yok normal mi sizce bilgisi olan var mı nesrin sen falan biliomusun diger kızlar bilgiiiiiiii??????
aynen cnm ama dikkat etmek lazm bnm bi arkadsm var dogum yaptı epidurel verilirken farketmişler boyun kısmının alttarafındaki omiriliginde egrilik oluşmuşş bu da hep pc de yanlış oturmaktan kaynaklanıyo çözüm bulamssa Allah korusun ileride kamburu cıkar hepimiz risk altındayız onn için dikkat etmek lazm
Kızlar az bna bakın bişi sorucam pazartesi çatlatma ignemi oldum ya bgn persembe bnm hala akıntım gelmedi sag yumurtalıgımda agrı var o catlıycaktı biliyorum ama akıntı nie yok kupkuruyum yaaa((( morelim bozuldu iice noluyo içimd anlamıyorum gecen ay ki yumyrta akı gbiydi aynı gelmişti ama bu ayyy yok normal mi sizce bilgisi olan var mı nesrin sen falan biliomusun diger kızlar bilgiiiiiiii??????
gunaydın ..kızlar ben yeni katıldım aranıza..buay bende bekliyorum..inşeallah hepimiz güzel haberler veririz
canım iğneyi vurundukdan sonra 12 yadaa 36 saat içinde çatlıyo acaba çatmadımıki normalde akıntı olur
gunaydın ..kızlar ben yeni katıldım aranıza..buay bende bekliyorum..inşeallah hepimiz güzel haberler veririz
işte kafama takılanda o arkadsm bnm agrım vaaarr ama camasırda 1 damla ıslaklık yok morelim bozuldu nesrinnnnnnnnnnn
ztn seyde olmadı öfffffffff
anladınız nie keyifsizimmmmm oy Allam büyüksün senn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?