şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ben sağ tarafım birde akşam gözlerim çok ağrıyo

bnmde gözlerim kötü oluyo astikmatım var bide bnm gözlüksüz kullanırsam pc yi aksama gözlerimin yangını dinmio damlasız..pc basında insan gözlerini cok az kırparmıs buda göz kuruluguna yol acarmıs sonrasıda malum agrı acı onun için bnm dr damla verdi tek kullanımlık yalancı gözyası diim kurumasın :) ama gözlük kullanın bn yıllardır kullanırım pc de calısrken

bnm pek agrımaz cnm hayırdır senn agrımı yapı egzersiz yapsana gün içinde bi kaç kez nette vardı hareketleri..

Yapıyorum canım ama pek bi fayda etmiyor,çok ilaç kullandım o anlık iyiyim ilaç bitince gene aynıı,spora yada yüzmeye gitmem gerek

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın naber ne okudun kız ne yardımı edıomuşşşş tayyıppp baba

günaydın canım.. bez ve mama için para verecekmişte nüfusu çoğaltın diyo çocuklar fazla olsun diyo

Konu ile alakasızz amaaa boynu ağrıyann varmıı pc başında durmaktann

benim sırt ve bel tarafımda ağrılar oluyo canım.. oturma pozisyonunu değiştir sen en iyisi.. pc başında nasıl oturulması gerektiği nette yazıyo. gerçi o oturma tarzı daha da kasıyo insanı

Yapıyorum canım ama pek bi fayda etmiyor,çok ilaç kullandım o anlık iyiyim ilaç bitince gene aynıı,spora yada yüzmeye gitmem gerek

cok vaktimiz var ya spora yüzmye keske gidebilsen ..elim ugusuyo demissin bnm de fareyi kullandıgım kolum ve elm ugusuyo onda agrım oluyo

Evt canım dik duruyosun ama bi yere kdr

cok vaktimiz var ya spora yüzmye keske gidebilsen ..elim ugusuyo demissin bnm de fareyi kullandıgım kolum ve elm ugusuyo onda agrım oluyo

Canım Evlenmeden önce gittim yüzmeye 1 sene kdr iyi geldi ama evlenince zor oluyor sorumluluk artıyor

Kızlar az bna bakın bişi sorucam pazartesi çatlatma ignemi oldum ya bgn persembe bnm hala akıntım gelmedi sag yumurtalıgımda agrı var o catlıycaktı biliyorum ama akıntı nie yok kupkuruyum yaaa ((( morelim bozuldu iice noluyo içimd anlamıyorum gecen ay ki yumyrta akı gbiydi aynı gelmişti ama bu ayyy yok normal mi sizce bilgisi olan var mı nesrin sen falan biliomusun diger kızlar bilgiiiiiiii??????

Canım bende sizinle öğreniyorum burda herşeyii hiç bilgim yok

biliyorum cnm ama nesrin belki kullanmıstır o biliodur elsin olsaydı oda bilirdi ama olsun belki gün içnde bilen biri gelirr

canım akıntı her ay olmazki... kendini akıntıya şartlama.. akıntısı olmayan nice insanlar hamile.. bu yapı meselesi.. ayrıca ymurtlama tarihinde öyle şarıl şarıl akıntı gelmez.. uzayan bir akıntı belki çamaşırına bulaşır.. onun haricindeki akıntı zaten yumurtlama akıntısı değil..bi de akıntı vardır belki rahim ağzındadır.. herkesinki dışarı akmaz cnm.. rahim ağzını kontrol ederek anlayabilirsin onu da.. yani sıkıntı yapma buna takılma..

Evt canım dik duruyosun ama bi yere kdr

aynen cnm ama dikkat etmek lazm bnm bi arkadsm var dogum yaptı epidurel verilirken farketmişler boyun kısmının alttarafındaki omiriliginde egrilik oluşmuşş bu da hep pc de yanlış oturmaktan kaynaklanıyo çözüm bulamssa Allah korusun ileride kamburu cıkar hepimiz risk altındayız onn için dikkat etmek lazm

biliyoum cnm ama yumurtlama akıntım yok bu ay demişsin ya uzayan bir akıntı camasırına gelir die o uzayan akıntı yok işte bnde catlatma ignesi oldugumda gecn ay geldi buay gelmeyince acaba dedim işte :) rahim agzımda yok baktırdım ona igneden önce ama bnm normalde akıntım olur zararsz dio dr lar camasırım ıslanır hep ama yumurtlama haftamdayım kupkuruyum normal diosanz öledir rahatlayım ozman saollll

bende bilmiorumm cnm

Önüme kağıt yapştırdım dik dur die spora başlıcam haftada 1 günde olsaa

canım iğneyi vurundukdan sonra 12 yadaa 36 saat içinde çatlıyo acaba çatmadımıki normalde akıntı olur

canım iğneyi vurundukdan sonra 12 yadaa 36 saat içinde çatlıyo acaba çatmadımıki normalde akıntı olur

işte kafama takılanda o arkadsm bnm agrım vaaarr ama camasırda 1 damla ıslaklık yok morelim bozuldu nesrinnnnnnnnnnn
ztn seyde olmadı öfffffffff
anladınız nie keyifsizimmmmm oy Allam büyüksün senn.......

işte kafama takılanda o arkadsm bnm agrım vaaarr ama camasırda 1 damla ıslaklık yok morelim bozuldu nesrinnnnnnnnnnn
ztn seyde olmadı öfffffffff
anladınız nie keyifsizimmmmm oy Allam büyüksün senn.......

kasıklarındaki ağrı çatlayacaagını gösteriri canım az bişey geldi sen fark etmememiş olabilirsin moralini hemen bozma canım olumlu düşün olumlu olsun fazlada kendini dinleme ozamn vucut başaka tepkiler verebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…