şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

inan gözyaşlarım sel olduuuu yaaaa bu 2 gundur duygusal çöküntüdeyiiim ya ne zormuş çocuk yapmakkkkk

al bendende okadar yaaa...bizim niye olmuyorr demicem isyana girer rabbim henüz uygun görmüyor heralde

canım benzer şeyleri ben de yaşıyorum durup durup ağlama geliyor içimden,ama pozitif olmaya çelşıyorum..
keşke önceden deselerdi de çocuk yapmak zordur die çok daha önceden başlardım

ben geldiiiimmm heyyy öle karamsar karamsar konuşmayın yahu oluruna bırakın haydin yemeklerden bahsedin

lafı ortaya attım ama ben akşam yemek yapmıycam yada ne yapiim fikir verin .. kocam 11de gelcek çok ağır olmayan ama karnımızı doyuracak bir yemek

canım benzer şeyleri ben de yaşıyorum durup durup ağlama geliyor içimden,ama pozitif olmaya çelşıyorum..
keşke önceden deselerdi de çocuk yapmak zordur die çok daha önceden başlardım

Hanimlar fazla duygusallik hamilelik belirtisi olabilir.. Bu arada bende Discovery TLC`de " I didnt know i was pregnant " diye bir program seyrediyorum. Kadinlar mide agrisidir, bobrek tasidir diye doguma gidiyorlar, 9 ay anlamamislar hamile olduklarini. Yuce Rabbim nelere kadir elbet bizede vericektir bebislerimizi zamani gelince ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…