- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.881
amin canım cümlemize 23 eylüldü benim düşük halada bişey yok bakalım bu ay allah nasip etmişse o duyguyu yaşamayı
Cok gecmis olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allah bu sefer bebisini
aynı düşüncedeyim bende mutfağı hiç sevmiyorum
evet gerçekten bu sancıya 3 tane doğururdun dediler banada.Bu arada sanada çok geçmiş olsun,Allah gönlüne göre versin.Dr adet olunca gel dediği için bekliyorum bende bakalım benimkiler gelsinde gidince dr ne diyecek ,iltihap konusunda falan.
amin canım cümlemize 23 eylüldü benim düşük halada bişey yok bakalım bu ay allah nasip etmişse o duyguyu yaşamayı
tşkederim canım yanlız takmamaya çalış günlük hayatına olmamış gibi devam etmeye çalış hamileliğe kendini hazırlaman gerek kendini rahat hissetmen gerek pisikolojik
Ben anneme uzak oturuyodum bu ay yakina tasindik 1 haftadir annemdeydik yemekte ama bugun is basa dustu artik(bi mutfak robotu olsa da butun yemekleri yapsa ne guzel olurdu:))kocis de dalga geciyo benimle bebis dogar dogmaz disardan yemege baslar artik diye ama napiyim yaa sevmiyorum:)))
Senin bu ay adet tarihinde degisti 29da bekliyodun 23 oldu yine canimm bebiscik gelicek bence artik bu ay yine 23 subatta ogreniceksin bebisinin seninle oldugunu:)))
çok tşk ederim ilgin için ...Rbbm gönlüne göre versin..Dua ile...canım kuru kahve varsa bir çay kaşıyı içinede bir iki damla limon sık direk diline koy suyla yut faydasını görürüsün
takılmamak o kadar zorki.Zaten bence bu siteye girip burda sohbet etmemiz bile hepimizin taktığını gösteriyor,beynimizden çıkaramıyoruz bir türlü.Sürekli bu konu üstüne konuşmak,düşünmek.Bilmiyorum allah yardımcımız olsun.
rica ederim canım amin herkezin gönlündeki muradı versin. iç bişey olmaz akşamda iç patates haşla onu ye birde kola muz vae-rsa oda iyi gelir canımçok tşk ederim ilgin için ...Rbbm gönlüne göre versin..Dua ile...
bir yönden haklısım ama bir yöndende evde oturup kukumal kuşu gibi düşünüyoruz en azından burda bişeyler paylaşım içimizi döküyoruz yeri geliyor gülüyoruz birimizin sevincine insan paylaşmadımıda kötü oluyor çevrende kimse yeri geliyor seni anlamıyor bir nevide deşarjz oluyoruz :)
doğru etrafta kimsenin anlayacağını sanmıyorum tabiki üzülenler çok ama anlayamazlar,kaldıki bizim kendi stresimize saygı göstermeden durmadan kendi sıkıntılarını yansıtıyorlar,demiyorlarki bununda sıkıntısı kendine yeter,stres zararlı.
rica ederim canım amin herkezin gönlündeki muradı versin. iç bişey olmaz akşamda iç patates haşla onu ye birde kola muz vae-rsa oda iyi gelir canım[/
Eşime söyledim haşlayacak ...Allahtan o bgün istirahatli ..Ahmet berkay da kreşe gidemedi evde...Ayağa kalktğtm andan kötü hissediyorum kendimi ...Bu arada nerelerdeniz kıslar
yağlı sakın yeme canım ve bol su iç vucudun kaybettiği tuz sıvı oranını dengelesin ben aksarayrica ederim canım amin herkezin gönlündeki muradı versin. iç bişey olmaz akşamda iç patates haşla onu ye birde kola muz vae-rsa oda iyi gelir canım[/
Eşime söyledim haşlayacak ...Allahtan o bgün istirahatli ..Ahmet berkay da kreşe gidemedi evde...Ayağa kalktğtm andan kötü hissediyorum kendimi ...Bu arada nerelerdeniz kıslar
doğru etrafta kimsenin anlayacağını sanmıyorum tabiki üzülenler çok ama anlayamazlar,kaldıki bizim kendi stresimize saygı göstermeden durmadan kendi sıkıntılarını yansıtıyorlar,demiyorlarki bununda sıkıntısı kendine yeter,stres zararlı.
herkez öncelikle kendi derdinden yakınır sen anlat o an ilgili olurlar ama kendilerine öncelik veririler.çevrende bir kişiye üst üste birşey sor en basit kelimesi amannn sende ne takıntılısın yada hastalık hastası çok düşünen olup çıkarsın burası farklı aynı duyguları yaşamış kişileriz birbirimizi anlıyoruz derman olmaya çalışıyoruz çünkü sevincimizde bir üzüntümüzde
yağlı sakın yeme canım ve bol su iç vucudun kaybettiği tuz sıvı oranını dengelesin ben aksaray
HASAdağına karşı 2 yıl baktım canım :)) Polis Okulu :))Ben de Erzurum -Horasan sarktayız ..bu yaz son :))
atnen öyle canım inşallah sevinçlerimiz arttıkça artar
HASAdağına karşı 2 yıl baktım canım :)) Polis Okulu :))Ben de Erzurum -Horasan sarktayız ..bu yaz son :))
aa sevindim canım hasandağı aynı bildiğin gibi yerinde üzeri şimdi karla kaplı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?