şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

aynı düşüncedeyim bende mutfağı hiç sevmiyorum

Ben anneme uzak oturuyodum bu ay yakina tasindik 1 haftadir annemdeydik yemekte ama bugun is basa dustu artik(bi mutfak robotu olsa da butun yemekleri yapsa ne guzel olurdu:))kocis de dalga geciyo benimle bebis dogar dogmaz disardan yemege baslar artik diye ama napiyim yaa sevmiyorum:)))

tşkederim canım yanlız takmamaya çalış günlük hayatına olmamış gibi devam etmeye çalış hamileliğe kendini hazırlaman gerek kendini rahat hissetmen gerek pisikolojik

amin canım cümlemize 23 eylüldü benim düşük halada bişey yok bakalım bu ay allah nasip etmişse o duyguyu yaşamayı

Senin bu ay adet tarihinde degisti 29da bekliyodun 23 oldu yine canimm bebiscik gelicek bence artik bu ay yine 23 subatta ogreniceksin bebisinin seninle oldugunu:)))

tşkederim canım yanlız takmamaya çalış günlük hayatına olmamış gibi devam etmeye çalış hamileliğe kendini hazırlaman gerek kendini rahat hissetmen gerek pisikolojik

takılmamak o kadar zorki.Zaten bence bu siteye girip burda sohbet etmemiz bile hepimizin taktığını gösteriyor,beynimizden çıkaramıyoruz bir türlü.Sürekli bu konu üstüne konuşmak,düşünmek.Bilmiyorum allah yardımcımız olsun.

Bende sevemiyorumm napimmm,eşime derdimki nişanlı iken ben bilmiom yapmayı,evlenip iş başa düşünce dio bak yapabiliomuşsun

Senin bu ay adet tarihinde degisti 29da bekliyodun 23 oldu yine canimm bebiscik gelicek bence artik bu ay yine 23 subatta ogreniceksin bebisinin seninle oldugunu:)))

evet canım hamile kaldığım aydan öncede adetim 6 gün önce gelmişti hatta annem günün şaşmış senin hamile kalmayasın dedi yok anne nerde dedim umudum yoktuya ondan sonra hamile kalmışım :)) inşallah kuzum ya

bir yönden haklısım ama bir yöndende evde oturup kukumal kuşu gibi düşünüyoruz en azından burda bişeyler paylaşım içimizi döküyoruz yeri geliyor gülüyoruz birimizin sevincine insan paylaşmadımıda kötü oluyor çevrende kimse yeri geliyor seni anlamıyor bir nevide deşarjz oluyoruz :)

doğru etrafta kimsenin anlayacağını sanmıyorum tabiki üzülenler çok ama anlayamazlar,kaldıki bizim kendi stresimize saygı göstermeden durmadan kendi sıkıntılarını yansıtıyorlar,demiyorlarki bununda sıkıntısı kendine yeter,stres zararlı.

herkez öncelikle kendi derdinden yakınır sen anlat o an ilgili olurlar ama kendilerine öncelik veririler.çevrende bir kişiye üst üste birşey sor en basit kelimesi amannn sende ne takıntılısın yada hastalık hastası çok düşünen olup çıkarsın burası farklı aynı duyguları yaşamış kişileriz birbirimizi anlıyoruz derman olmaya çalışıyoruz çünkü sevincimizde bir üzüntümüzde

Ne diyeyim ki tabii ki seni anlayamam ..Anlıyorum desem hakikatli olmam ...Sana şöyle diyeyim ; İNŞŞŞAAAALH GEBE KALIRSIN DA MİDEN BULANIR DA YATARSIN 2*80 :))

atnen öyle canım inşallah sevinçlerimiz arttıkça artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…