şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Ayy vallahi ayni bi onceki belirtilerle olucak olucak bu ay olucak canim hissediyorum ben:))

Ne demiş Mevlana;"Beni bir ben bilirim birde yaradan.Bana bir ben gerek birde anlayan.

Allah herkese anlaşılmayı nasip etsin.Angelik evet umraım hamile olurum ve midem bulanır ama ve inşallah bu hamileliğim 9 ay boyunca sağlıklı şekilde sürer.İnsanoğlu nankör yarın öbür gün Allah nasip ederse evlat sahibi olmayı bize ben eminimki yaramazlık yapsalar şikayet edeyeceğiz,uyumasalar uyuyamıyoruz deyip bu günleri unutacağız:)

halk arasında böyle adet düzensizliği olmaya başlayınca rahim çocuk arıyo derlermiş , kime adetlerim düzensizleşti desem ooo senin çocuk yapma zamanın gelmiş yakında hamile kalırsın diyorlar, duydunuzmu siz öyle bişey?

ben adet düzensizliği olarak duymadım da düşük sonrası gebelik kolaylaşır diye duydum..

ben adet düzensizliği olarak duymadım da düşük sonrası gebelik kolaylaşır diye duydum..

bende bunu duymamıştım, ama kimle konussam özellikle doğum yapmıs ay benimde düzenliyken hamilelik oncesi aylarda düzensizleşmişti diyolar bide büyüklerimiz de hep aaa senin rahmin çocuk arıyo dedler.nelerden ne umuyoruz bakın bilimsel olarak bi açıklama yapamasalarda olsun vardır bis ebebi deyip inşallah diyorum

Duydum canim bende bi kere benim de 7 gun gecikmisti aynisini soylemislerdi 3 ay gecti ustunden ama rahim cocugu bulamadi bende(gerci hic verimli degildi o 3 ayim kendimi oyle avutuyorum asil bu ay onemli benim icin:))

Duydum canim bende bi kere benim de 7 gun gecikmisti aynisini soylemislerdi 3 ay gecti ustunden ama rahim cocugu bulamadi bende(gerci hic verimli degildi o 3 ayim kendimi oyle avutuyorum asil bu ay onemli benim icin:))

ayy bende öle verimsiz geçti hep aylar ama bu ay azimliyim bakalım nolcak arayışı sürsün demekki bizim için en gzelini bulucak aceleye getirmicek artık o bulamazsa biz getiririz

kızlar kk ya giresim gelmiyoor yaaaaa herkez hamileyim diooo çıldırcam bbeeen bende istiorummmmmmm :14:

kızlar kk ya giresim gelmiyoor yaaaaa herkez hamileyim diooo çıldırcam bbeeen bende istiorummmmmmm :14:

niye çıldırıyosun yaa allah allah herkes hamileyim diyosa yakınlarda bizde deriz canım, ne demişler hayatta bir şeyi 1 kişi yapabiliyosa herkes yapabilir:)) sabır sabır pozitif düşünce,rahatlık,meditasyon falan yap rahatla,derin nefes al vücuduna güzel sinyaller gönder

inan gözyaşlarım sel olduuuu yaaaa bu 2 gundur duygusal çöküntüdeyiiim ya ne zormuş çocuk yapmakkkkk

bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak ...

Son düzenleme:
inan gözyaşlarım sel olduuuu yaaaa bu 2 gundur duygusal çöküntüdeyiiim ya ne zormuş çocuk yapmakkkkk

canım benim rahat ol senin de olacak..

al bendende okadar yaaa...bizim niye olmuyorr demicem isyana girer rabbim henüz uygun görmüyor heralde

bende bakıyorum diğer topiclere ama ne gzuel herkes bizim gibi yazılar yazmaya başladığı ay hamile kalmış bazıalrın doğumu gelmiş:))) bizde oyle olucaz bi kaç ay sonra başkaları okurken bizim topici aynı şeyi bizim için söylicekler

kız özel msj kutunu boşalttttttt hadee
boşalttııımmmm
zeynelimmmmmmmmmm özel msj kutunu boşalt
boşalttıımmmm

bizimdeee olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…