- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.901
evet canım hamile kaldığım aydan öncede adetim 6 gün önce gelmişti hatta annem günün şaşmış senin hamile kalmayasın dedi yok anne nerde dedim umudum yoktuya ondan sonra hamile kalmışım :)) inşallah kuzum ya
evet bak kaç kişiyiz ben kaç bebeğin teyzesi olacam buda çok güzel bir mutluluk ayyyy benim şimdi tahminen 40 yiyenimmi olacak
halk arasında böyle adet düzensizliği olmaya başlayınca rahim çocuk arıyo derlermiş , kime adetlerim düzensizleşti desem ooo senin çocuk yapma zamanın gelmiş yakında hamile kalırsın diyorlar, duydunuzmu siz öyle bişey?
ben adet düzensizliği olarak duymadım da düşük sonrası gebelik kolaylaşır diye duydum..
halk arasında böyle adet düzensizliği olmaya başlayınca rahim çocuk arıyo derlermiş , kime adetlerim düzensizleşti desem ooo senin çocuk yapma zamanın gelmiş yakında hamile kalırsın diyorlar, duydunuzmu siz öyle bişey?
Duydum canim bende bi kere benim de 7 gun gecikmisti aynisini soylemislerdi 3 ay gecti ustunden ama rahim cocugu bulamadi bende(gerci hic verimli degildi o 3 ayim kendimi oyle avutuyorum asil bu ay onemli benim icin:))
kızlar kk ya giresim gelmiyoor yaaaaa herkez hamileyim diooo çıldırcam bbeeen bende istiorummmmmmm :14:
niye çıldırıyosun yaa allah allah herkes hamileyim diyosa yakınlarda bizde deriz canım, ne demişler hayatta bir şeyi 1 kişi yapabiliyosa herkes yapabilir:)) sabır sabır pozitif düşünce,rahatlık,meditasyon falan yap rahatla,derin nefes al vücuduna güzel sinyaller gönder
kızlar kk ya giresim gelmiyoor yaaaaa herkez hamileyim diooo çıldırcam bbeeen bende istiorummmmmmm :14:
rica ederim canım amin herkezin gönlündeki muradı versin. iç bişey olmaz akşamda iç patates haşla onu ye birde kola muz vae-rsa oda iyi gelir canım[/
Eşime söyledim haşlayacak ...Allahtan o bgün istirahatli ..Ahmet berkay da kreşe gidemedi evde...Ayağa kalktğtm andan kötü hissediyorum kendimi ...Bu arada nerelerdeniz kıslar
slm canım. ne guzel 4 haftlık hamılesin.
hamıle oldugunu nasıl anladın adet gordunmu hamıleyken.
niye çıldırıyosun yaa allah allah herkes hamileyim diyosa yakınlarda bizde deriz canım, ne demişler hayatta bir şeyi 1 kişi yapabiliyosa herkes yapabilir:)) sabır sabır pozitif düşünce,rahatlık,meditasyon falan yap rahatla,derin nefes al vücuduna güzel sinyaller gönder
inan gözyaşlarım sel olduuuu yaaaa bu 2 gundur duygusal çöküntüdeyiiim ya ne zormuş çocuk yapmakkkkk
al bendende okadar yaaa...bizim niye olmuyorr demicem isyana girer rabbim henüz uygun görmüyor heralde
süpper yaaaa :)) güzel haberler hızla devam ediyortebrikler Allah tamamına erdirsin canım
boşalttııımmmmkız özel msj kutunu boşalttttttt hadee
boşalttıımmmmzeynelimmmmmmmmmm özel msj kutunu boşalt
bizimde olucakbizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak bizimde olucak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?