şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Mrb kizlar,bende subati dort gozle bekliyorum sizin gibi.. 1,5 yillik evliyim. Eylulde korunmayi biraktim ve hemen hamile kaldim ama 6. haftada dusuk yaptim.doktorumu dinledim ve 2 ay adet gordukten sonra tekrar calismalara basladim. Gecen ay sonuc alamadim,simdi subatta mujde bekliyorum.2 gun sonra yumurtliycam ins.bat 2 subat, bakalim sonuc nasil olcak :) bu arada topik sahibinden bian once liste bekliyorum.bu sayede herkesin durumunu takip edebiliriz...

Hoşgeldin canım inşallah bebeğin sana en kısa zamanda merhaba der canım.Asla ümidini yitirme inşallah gelecektir o çok istenen bebek.

aayy hadi inş..inş..bak sen diyince hatırladım benimde adetimde azalma olmuştu geçen ay..bu ay geçsin hemen bakalım neler olacak..inş burdan koca koca yazarız:))
Allah hepimizin kucağını doldursun inş..

canım tamam oluyo anne adı yaş sat beklenen bat tarihi kaçıncı gebelik eklemek istediginiz varmı böyle yapıyorum

oldu mu ? ben de hiç beceremem tarihleri yazayım bende son adet tarihim 23 aralık beklenen(aslında hiç beklenmeyen!) 20 ocak..:))
şimdiden eline sağlık:)

merhaba hoşgeldin topiğimize..hemen hamile kalabildiğine göre sorun yok işte ne güzel..en kısa zamanda tekrar kalırsın inşallah...

merhaba hoşgeldin topiğimize..hemen hamile kalabildiğine göre sorun yok işte ne güzel..en kısa zamanda tekrar kalırsın inşallah...

İnsallah canim ya,gecen ay tutturamadim :) yarindan sonrayi iyi degerlendirmem lazim,yatili misafirlerle nasil becericem bilmiyorum ama elimden geleni yapicam:)

kızlarr sanırım ben yakın zamanda tahmince yarın veya öbür gün regl olucam(
tüm belirtiler öyle gözüküyor..ben 20 di gibi gekliyordum misaferleri ama ((
bu ayda hüsrandayım,sinirim bozuldu..
zaten yarın da yola çıkıyorum 3-4 gün buralarda olamıycam..inş döndüğümde birilerinizden hemiş haberleri alırız..
herkese dua edicem, bol şanslar..

kızlaarrr mrb..
az önce bişey okudum int den çok hoşuma gitti,gitmeden sizinle de paylaşayım dedim..oralardamısın hala??

Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.....

öyle mi acaba gerçenten de )

merhab kızlar başıma gelmeyen kalmadı.ogün bir tablo yapayım dedim ana bilgisayardan otomatik engellendi bu site.kaç gündür giremedim.şimdi bir program indirdim onla giriyorum.çatladım valaha nasıl özledim sileri.bilgisayarcımız haftaya gelecek açmaya çalışacak site nasıl engellendi anlamadım

kaderimiz hemen hemen aynı aynen biz de eylülden bu yana korunmuyoz iki aydır yumurtlama günüme denk gelmesine ragmen olmadı ben de 2 veya 3 şubatı bekliyorum umarım olumlu sonuç alırız bakalım:)

anaa pişmiş tavuk olmuşsun kız..iş yerinden mi engellediler acaba ..

yok canım ben burdan ne yaptıysam ana bilgisayardan engellenmiş.merkezden açmaya çalıştılar olmadı.birde burdan bakacaklar haftaya.iş yeri engellemedi ben yaptım :))) ayyyy çatladım valla giremeyince

yok canım ben burdan ne yaptıysam ana bilgisayardan engellenmiş.merkezden açmaya çalıştılar olmadı.birde burdan bakacaklar haftaya.iş yeri engellemedi ben yaptım :))) ayyyy çatladım valla giremeyince

baktılar sen kk'da yazışmaktan iş yapamıyosun ana bilgisayarın bile kafası attı tabi :)) benimki de gümler o zaman yakında :))

ne olduysa tablo yaparken oldu :))) beceremediğin işe ne kalkıyosun dimi. bu arda yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş

evet kafana takmadığında stresli de olmuyosun o yüzden daha rahat gerçekleşebiliyor istediğin şey...stress her olumsuzluğun kaynağı çünkü..ama insanın bazen elinde olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…