- Konu Sahibi nesrin6868
-
Mrb kizlar,bende subati dort gozle bekliyorum sizin gibi.. 1,5 yillik evliyim. Eylulde korunmayi biraktim ve hemen hamile kaldim ama 6. haftada dusuk yaptim.doktorumu dinledim ve 2 ay adet gordukten sonra tekrar calismalara basladim. Gecen ay sonuc alamadim,simdi subatta mujde bekliyorum.2 gun sonra yumurtliycam ins.bat 2 subat, bakalim sonuc nasil olcak :) bu arada topik sahibinden bian once liste bekliyorum.bu sayede herkesin durumunu takip edebiliriz...
Konu sahibi arkadaş ugrasacaktı yarın sorarız tekrartablo isini organize edelim bilgsiyaradan girince bakarim ben de olmazsa
mrb canım.. :) ben aslında onu tahmin etmiştim. Çünkü denedik deneyeli adetimde hem azalma hemde zamanlamalarında farklılık oldu. ben ondandır diye düşündüm.. senin dediğine göre de ondanmış.. :) o kasık ağrısı bende geçenlerde olmuştu. buradan bi arkadaşımız bende de var yumurtlama günümdeyim demişti. bende yumurtlama günüm diye ilişki yaşadım ama inşallah bebeğim bu sefer tutuNur.. İnşallah adet olmayızda bebek haberlerimizi alırız hepimiz :)
canım tamam oluyo anne adı yaş sat beklenen bat tarihi kaçıncı gebelik eklemek istediginiz varmı böyle yapıyorum
Mrb kizlar,bende subati dort gozle bekliyorum sizin gibi.. 1,5 yillik evliyim. Eylulde korunmayi biraktim ve hemen hamile kaldim ama 6. haftada dusuk yaptim.doktorumu dinledim ve 2 ay adet gordukten sonra tekrar calismalara basladim. Gecen ay sonuc alamadim,simdi subatta mujde bekliyorum.2 gun sonra yumurtliycam ins.bat 2 subat, bakalim sonuc nasil olcak :) bu arada topik sahibinden bian once liste bekliyorum.bu sayede herkesin durumunu takip edebiliriz...
merhaba hoşgeldin topiğimize..hemen hamile kalabildiğine göre sorun yok işte ne güzel..en kısa zamanda tekrar kalırsın inşallah...
merhab kızlar başıma gelmeyen kalmadı.ogün bir tablo yapayım dedim ana bilgisayardan otomatik engellendi bu site.kaç gündür giremedim.şimdi bir program indirdim onla giriyorum.çatladım valaha nasıl özledim sileri.bilgisayarcımız haftaya gelecek açmaya çalışacak site nasıl engellendi anlamadım
yok canım ben burdan ne yaptıysam ana bilgisayardan engellenmiş.merkezden açmaya çalıştılar olmadı.birde burdan bakacaklar haftaya.iş yeri engellemedi ben yaptım :))) ayyyy çatladım valla giremeyince
kızlaarrr mrb..
az önce bişey okudum int den çok hoşuma gitti,gitmeden sizinle de paylaşayım dedim..oralardamısın hala??
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.....
öyle mi acaba gerçenten de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?