şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Amaaann nasıl olsun iş güç uğraşıyoruz.. henüz adet olmadım inşallah da olmam diye gözünün içine bakıyorum. Ama bu ay her ay aradığım gibi belirti filan da aramıyorum. :)

oh be bi sen çıktın şunların içinde belirti aramayıp oluruna bırakan bravo sana :))) bakın da örnek alın cadılar :) adet günün ne zamandı ?

biliyorum canım her hamilelik bir olmuyor ama belirtilerim adet belirtisi karnım şiş göğüsler fena belim bacaklarım agrıyo tek bir fark çok acıkmam tamam tamam kafamdan attım :))

evet ne yazık ki oldum ve bugun bitti. bakalım bu ay sogan kürü denemeye karar verdim. kimyasal ilaçlardan hayır yok :)

soğan kürü değil de bal+tarçın+çörek otu yapsan ..soğan kürü iltihaplara iyi geliyor sanırım senin böyle bir sorunun mu var neden soğan kürü ??

testi 4 saatmi beklettin canım silik çizgi genelde hamilelikle sonuçlaıyor inşallah hamilesindir

4 saat bekletince test bozulduğu için o çizgi beliriyor..o yüzden testi zamanında okumak lazım..yani söylediği dakikada ikinci çizgi çıkıyorsa hamilesin demektir..çok uzun bekletince o çizgi çıkıyor zaten.. kaç dakikada çıktığı önemli o çizginin..

testi 4 saatmi beklettin canım silik çizgi genelde hamilelikle sonuçlaıyor inşallah hamilesindir

Ya canım 4 saat kadar sonra çıktı oda dün saat 6 gibi yaptım.Eşimi çagırdım ben mi uyduruyorum acaba diye bende görüyorum dedi ama çok saat sonra çıkınca

hayal ettimde burdaki herkez arka arkaya hamile kalsa hep bareber gebelik yaşasak ve büyütsek ayyy ne güzel olurdu

soğan kürü değil de bal+tarçın+çörek otu yapsan ..soğan kürü iltihaplara iyi geliyor sanırım senin böyle bir sorunun mu var neden soğan kürü ??
pco ile savasıyorum 3 yıldır . internettearastırma yaparken denk geldim bu küre. iyi geliyormus. içimde kalmasın bi de bunu deneyeyim dedim :)
nisanda bir yıl olacak. hala gelmedi bebiş

oh be bi sen çıktın şunların içinde belirti aramayıp oluruna bırakan bravo sana :))) bakın da örnek alın cadılar :) adet günün ne zamandı ?

ah canım adetim düzensizmiş ya benim ondan takmıyorum kafama. ne zaman gelceğinide bilmiyorum. geçen ay 25inde gelmişti. normalde her ay 17 sinde adet olurdum ama düzensiz olunca değişti tabi. o yüzden de takmıyorum kafama.. ama tabi istiyorumm :)))

pco ile savasıyorum 3 yıldır . internettearastırma yaparken denk geldim bu küre. iyi geliyormus. içimde kalmasın bi de bunu deneyeyim dedim :)

hmm anladım ona o iyi geliyorsa yap tabi..ama pko olup hamile kalan çok kişi var bildiğim kadarıyla..ümidini hiç kaybetme..ben bunca yıldan sonra kimlerin hamile kaldıklarına şahit oldum..inanın hiçbirinizde kalmanızı engelleyecek ciddi birşey yok..yeter ki umudunuzu kaybetmeyin ve çok isteyin..elbet olacak..

Bende böyle bildiğim için umutlanmıyorum ama kaybettiğim bebegimde günüm geçince yaptmıştım gene bi yarım saat sonra hayali çizgi gibi 2 sonra birazdaha net öyle olmuştu ama benim umudum olmamasının sebebi bu ay öyle yumurtlama zamanı çalışamadık işin aslı

canım pcolu bir arkadaşımız vardı şimdi hamile elsinde bilir özlem o yumurtlama takibi yapıyordu ve başardı inşşalah sende hamile kalırsın umudunu yitirme

inşallah elsinore...

ya valal açıkçası ben o yumurtlama zamanı muhabbetine bek takılmıyorum çünkü ne zaman yumurtlayacağı belli olmuyo insanın..he eğer çok düzenliyse hayatım boyunca şu günde oldum ben diyorsan tamam da eğer değilse çok takılma derim ben..inşallah tutmuştur..birkaç gün daha bekle bakalım zaten belli olur..bir de lütfen şu idrar testlerini adetiniz geçmeden yapıp da kendinizi strese sokmayın..bekleyin birkaç gün geçsin..boşu boşuna üzüyorsunuz kendinizi böyle olunca..ne olur yapmayın..

ya ben de buna katılıyorum açıkcası. hata gecen aylarda yumurtlama günü diye saydım. eşim nöbetçiydi yarım saatliğine izin aldı eve geldi ayak üstü yaptık bişiler hahaha ama olmadı tabi.. Allah ol derse yumurtlama falan filan yalan.. kısmetini bekliyor benim yavrum.. buna inanıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…