şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kaderimiz hemen hemen aynı aynen biz de eylülden bu yana korunmuyoz iki aydır yumurtlama günüme denk gelmesine ragmen olmadı ben de 2 veya 3 şubatı bekliyorum umarım olumlu sonuç alırız bakalım:)

kızlar daha durun ya birkaç aydan bahsediyorsunuz biz kaç sene uğraştık da oldu ...hemen paniğe kapılmayın..doktorlar bile hiçbir sorun yoksa en fazla 1 sene veriyorlar..öyle hemen stres yapmayın olacağı varsa da olmaz...oluruna bırakın daha çok erken..

erken öğrenne olduysa diye düşünmüştüm canım ben sanmıyorum hiç belirti yok içimede dogmuyor hafif kasıklarım agrıyo ve karnım çok şiş

ha birde aşırı yiyorum miğdem kazınıyo çok acıkıyorum birde göyüsle agrıyo allahtan belirti yok :)) ama adet belirtisi olabilir

erken öğrenne olduysa diye düşünmüştüm canım ben sanmıyorum hiç belirti yok içimede dogmuyor hafif kasıklarım agrıyo ve karnım çok şiş

ya her zaman içine doğacak diye bişey yok ki ya şimdiden öyle negatif konuşma her zaman söylüyorum şu olumsuz lafları ağzınızdan ve yüreğinizden çıkarmayın diye..hem o kasık ağrıları fazla çalışmaktandır :)))

ha birde aşırı yiyorum miğdem kazınıyo çok acıkıyorum birde göyüsle agrıyo allahtan belirti yok :)) ama adet belirtisi olabilir

adetine daha var ..ama benimde göğüslerim bazen adetten 10 gün önce başlıyo acımaya..ama göğüs acısı hamilelikte de oluyor biliyorsun o yüzden onu kıstas kabul etme..inşallah olacak bu sefer..

Merhaba günaydın herkese bendede umut yok artık şubat20

göğüs agrısına aldanmıyorum canım benimde adetten önce agrı olur ama ilk kaldıgımda tek taraflı sadce bir damar agrımıştı.inşallah kalırım bu ay pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bir yandanda ümitlenmekten korkuyorum hüsran oluyor

her hamilelikte bir olmuyor biliyorsun..mesela annem bana hamileyken mide bulantısı çekmiş çok hep çubuk kraker yermiş ( hatta bu yüzden bacakların çubuk gibi oldu der her zaman :)) ) ama kardeşimde hiç olmamış ..yani örnek bunlar..diğer hamileliğini ve tüm belirtilerini kafandan at..yenisine odaklan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…