- Konu Sahibi nesrin6868
al doğayı çık kendin al kız akşama kadar bekleyecek misin ?
Ah canım çarşı merkezde değiliz ki çıkıp alayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al doğayı çık kendin al kız akşama kadar bekleyecek misin ?
ohh ne güzel çalışmak iyidir iyi tabi bazeen :)
Ah canım çarşı merkezde değiliz ki çıkıp alayım
sabah erken kalması olmasa güzelde sabahlar ölüm kalkıyor sanki 6 da kalkıyorum ve her sabah akşam olsun erkenden yatacam diyorum yatmam 11 buluyo :))
sabah erken kalması olmasa güzelde sabahlar ölüm kalkıyor sanki 6 da kalkıyorum ve her sabah akşam olsun erkenden yatacam diyorum yatmam 11 buluyo :))
fatma ne yaptıki merak ettim kızlar
aynen yaa.. evin işi bitiyomu ki. beni kaç haftadır ütü bekliyo dağ oldular ama yapacak adam yok :)
ayy sağolsun annem yapıyo benimkileri ben ne zamandır ütü yapmıyorum valla sabah kızı beklerken bitiriveriyo valla canım annem ( ütü yapmayı hiç sevmediği halde ) :)
HEE TMM O ZAMAN..sen güzelim istanbul'u bırak git bak eczane bile bulamazsın işte :)) ayy şaka bir yana verdiğin en isabetli kararlardan biriydi..bende kaçmak istiyorum burdaaaaan :)
ay benimkileri de alsın arada kaynar gider :)
İstanbulu okadar özledim ki anlatamam sultanbeyliyi bile özledim:) şimdi geri git deseler giderim valla....
kızlar şimdilik hoşçakalın akşam size haber vercem test sonucunu
Ocak ayında olacaklardan buraya transfer oldum.Çünkü Ocak BAT ım gerçekleşti. İnşallah Şubat'a.
ben pek bağlanamıyorum telden bağlansam kız bırakmıyo bilgisayar açsam aynı sen en iyisi bana mesaj at ya varsa bişeyler..çatlarım ben :)
gönder hemen şekerim :))
hayırlısı olsun ne yapacaksın geç olsun güç olmasın inşallah şubata diyelim..