şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

sen ne yaptın dün adet olmadım demişsin bugün de olmadın değil mi ..test yaptın mı ? bak sen yapabilirsin sana izin var günü geçtiği için..diğer cadılar yapamaz ama :))

:))) yook ya bugün de olmadım ama umutlanmıyorum hamişlerin anlattıklarına benzer hiç bir belirtim yok,sadece sarı bir akımtım var afedersiniz
ama test de yapmıycam geçen ay 1 hfta gecikmişti o 1 haftada 3-4 kez yaptım,şimdi öyle olsun istemiyorum...belki bu ayda 1 hafta gecikir die bekliyorum(

normalde 31 gunde adet oluyorum cipralex kullandim 7 ay adar ondan duzen degisti neyse.. sunu soracagim 12 ocak BAT ve bu ay normalden az adet oldum normalde 6 gun olurken 4 gunde kan keesildi sadece kaverengi akinti oldu. Sorum su ki bole azalan var mi?, 2. sorum da ovulasyon testlerim var bugun az akintim oldu gibi ama erken deil mi 10. gunum ovulasyon baslamasi icin?? akinti olunca mi teste baslaniyor nezaman baslayacagm???

üstüne görmüş olmayasın birde 31 günde görüyorsan adetinin 12 günü başlayım 7 gün felan yapıyosun yanlız yumurtlama kadından kadına deyişe bilir bunuda dikkate al derim

selam kızlar.. beta hcg 25 çıktı. batıma 3-5 gün var...yorumlarınız?....

valla bence gayet iyi bir değer yani adetine daha olduğunu düşünürsek...ay hadi bakalım bebiş geldi büyük ihtimalle..inşallah katlanacak değerin ben inanıyorum sende inan ve kalbinde umutsuzluğa yer verme..

bomba gibi derken :))) hadi bakalım hayırlısı olur inşallah..

hmm anladım sen bilirsin cnm ..ama inşallah vardır..bu arada belirtilere takılma hiç belirti de olmayabilir biliyorsun..hayırlısı

ya bazen mevsimsel olarak zamanda kısalma ya da azalma olabiliyor..2.soruna gelinec bende haftasonu akıntı için doktora gitmiştim benimde 10.günümdü ve sağ yumurtalığımda yumurtam gelişmişti..çatlamamıştı daha ama gelişmişti..belki seninde erken olmuş olabilir..istersen ovulasyon testlerini bir yap..

Rombik Can adet günlerimiz hatta durumlarımız birbirine çok yakındı biliyon demi :) senin adet günün ne zaman dı ? hayırlı haberlerini bekliyoruz bak darısıda bizlere bulaşsın :))

Günaydın kızlaarrr.. Ayy nasıl uykucu oldum bilemezsiniz.. Hiç yataktan çıkasım yok işe gelesim yoktu ama geldim çnkü sizleri özledim sizlerle sohbet etmeyince bi tarafım eksik gibi oluyo :) sizler naptınız ?

günaydıın..ay benimde çok uykum vaarr benimki çocuktan seninki hamilelikten galiba :)) bak Allah söyletti he yüzümü kara çıkartma :)

günaydıın..ay benimde çok uykum vaarr benimki çocuktan seninki hamilelikten galiba :)) bak Allah söyletti he yüzümü kara çıkartma :)

ahh canım inşallah.. 9 ay uykusuz kalmaya razıyım ki gelsin artık bebişim. :) yorgunluk hadsafada dün resmen bacaklarım tutmadı boşaldı gitti. biraz yattım da öyle kendime geldim.. ne var bunların hepsi bebeğim içimde diye olsa...

9 ay olsa iyi kız ben 3 senedir uykusuzum..ama olsun tabi herşeye değer..inşallah bebişin yapıyodur sana o yorgunlukları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…