- Konu Sahibi nesrin6868
-
sen ne yaptın dün adet olmadım demişsin bugün de olmadın değil mi ..test yaptın mı ? bak sen yapabilirsin sana izin var günü geçtiği için..diğer cadılar yapamaz ama :))
normalde 31 gunde adet oluyorum cipralex kullandim 7 ay adar ondan duzen degisti neyse.. sunu soracagim 12 ocak BAT ve bu ay normalden az adet oldum normalde 6 gun olurken 4 gunde kan keesildi sadece kaverengi akinti oldu. Sorum su ki bole azalan var mi?, 2. sorum da ovulasyon testlerim var bugun az akintim oldu gibi ama erken deil mi 10. gunum ovulasyon baslamasi icin?? akinti olunca mi teste baslaniyor nezaman baslayacagm???
kızlar silik cizgi çıktı bidaha yapcam sonra ona göre belli olur
selam kızlar.. beta hcg 25 çıktı. batıma 3-5 gün var...yorumlarınız?....
ayyy nesrinnnn inşallah ya...bunu okumak o kadar umut verici ki...eğer hamileysem isteyin benden ne isterseniz kızlar......
kızlar şubata kaldım bende çok istiyorum inşalah bu ay olur ama ben pkoyum
Kızlar hepinize merhaba... benim de şubat başında belli olacak hamile olup olmadığım... şuan yumurtlama haftamdayım.. inşallah hepimiz bu ay dileklerimize kavuşuruz.
bu ay bomba gibi hazırlanıyorum inşallah şubat başı mükafatımı da görürüm, hepimize duacıyım.
:))) yook ya bugün de olmadım ama umutlanmıyorum hamişlerin anlattıklarına benzer hiç bir belirtim yok,sadece sarı bir akımtım var afedersiniz
ama test de yapmıycam geçen ay 1 hfta gecikmişti o 1 haftada 3-4 kez yaptım,şimdi öyle olsun istemiyorum...belki bu ayda 1 hafta gecikir die bekliyorum(
normalde 31 gunde adet oluyorum cipralex kullandim 7 ay adar ondan duzen degisti neyse.. sunu soracagim 12 ocak BAT ve bu ay normalden az adet oldum normalde 6 gun olurken 4 gunde kan keesildi sadece kaverengi akinti oldu. Sorum su ki bole azalan var mi?, 2. sorum da ovulasyon testlerim var bugun az akintim oldu gibi ama erken deil mi 10. gunum ovulasyon baslamasi icin?? akinti olunca mi teste baslaniyor nezaman baslayacagm???
:))) yook ya bugün de olmadım ama umutlanmıyorum hamişlerin anlattıklarına benzer hiç bir belirtim yok,sadece sarı bir akımtım var afedersiniz
ama test de yapmıycam geçen ay 1 hfta gecikmişti o 1 haftada 3-4 kez yaptım,şimdi öyle olsun istemiyorum...belki bu ayda 1 hafta gecikir die bekliyorum(
ayy hadi artık 67 sayfa olduk topiğimizin ilk hamile haberi gelsiiiinn...
Günaydın kızlaarrr.. Ayy nasıl uykucu oldum bilemezsiniz.. Hiç yataktan çıkasım yok işe gelesim yoktu ama geldim çnkü sizleri özledim sizlerle sohbet etmeyince bi tarafım eksik gibi oluyo :) sizler naptınız ?
herkes ya bu ayda olmadıysa diye korkudan yapamıyo ki :) ama kısmende olsa geldi sayılır doğa ile fatmadan :)
günaydıın..ay benimde çok uykum vaarr benimki çocuktan seninki hamilelikten galiba :)) bak Allah söyletti he yüzümü kara çıkartma :)
ahh canım inşallah.. 9 ay uykusuz kalmaya razıyım ki gelsin artık bebişim. :) yorgunluk hadsafada dün resmen bacaklarım tutmadı boşaldı gitti. biraz yattım da öyle kendime geldim.. ne var bunların hepsi bebeğim içimde diye olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?