şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canım benim bir kızım var zaten olsada olur olmasada ama kızım çok istiyor bir kardeşi olmasını oyüzden bir tane daha istiyorum

sabah erken kalması olmasa güzelde sabahlar ölüm kalkıyor sanki 6 da kalkıyorum ve her sabah akşam olsun erkenden yatacam diyorum yatmam 11 buluyo :))

aynen yaa.. evin işi bitiyomu ki. beni kaç haftadır ütü bekliyo dağ oldular ama yapacak adam yok :)

aynen yaa.. evin işi bitiyomu ki. beni kaç haftadır ütü bekliyo dağ oldular ama yapacak adam yok :)

ayy sağolsun annem yapıyo benimkileri ben ne zamandır ütü yapmıyorum valla sabah kızı beklerken bitiriveriyo valla canım annem ( ütü yapmayı hiç sevmediği halde ) :)

HEE TMM O ZAMAN..sen güzelim istanbul'u bırak git bak eczane bile bulamazsın işte :)) ayy şaka bir yana verdiğin en isabetli kararlardan biriydi..bende kaçmak istiyorum burdaaaaan :)

İstanbulu okadar özledim ki anlatamam sultanbeyliyi bile özledim:) şimdi geri git deseler giderim valla....

İstanbulu okadar özledim ki anlatamam sultanbeyliyi bile özledim:) şimdi geri git deseler giderim valla....

o derece diyosun yani..kız memleketim de memleketim tutturduydun hayırdır :) ya boşversene cnm ya valla imkanım olsa tabanlarıma vura vura kaçıcam hatta abartıp ülkeyi terk edicem o derece isyanlardayım artık yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…