şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

cnm rahat ol biraz eşin dogru sölemiş stres yaptıkca ters tepio olcagı varsada bşiler bu hepimiz için gecerli uzun süredir mi istiosun bebek tedavi faln görüomusunuz?

canım benim seni çok iyi anlıyorum üzülme demek bile boş,ne desek sen yine üzüleceksin bende yaşadım bunları lütfen kendini bıraz rahat bırak ve eşinide üzme bu süreçte senin düştüğün yerde o toparlasın onun düştüğü yerde de sen

cnm rahat ol biraz eşin dogru sölemiş stres yaptıkca ters tepio olcagı varsada bşiler bu hepimiz için gecerli uzun süredir mi istiosun bebek tedavi faln görüomusunuz?

Doktora kalsa bisi yok sagliklisin diyor, 9 ay oldu ama son 3 aydir taktim cok , soyle iyi boyle iyi soyle yapalim, boyle yapalim.. Belkide adet olucam bugun yarin diye bu kadar duygusallastim, ama kalbim carpiyor sanki cikarip atsam rahatlicak...

canım benim yaaaa nie üzüyosun kendini bu kadar yapma bak erkekler çaktırmıo ama onlarda çok etkileniolar... ne biliosun belkide gelmicek kırmızılarr?? hem bu ay kırmızılar gelirse gelsin sende kürlerden uygularsın hem kendine hem eşine... sonra dualar var... dua edersin bol bol... rabbimin ol demesiyle değil mi sanki olur inşallah bi dahaki aya kim bilir...... bak biz aciziz işte üzülüoruz ama senn için yine de elimizden bişi gelmio... burdaki herkes birbiri için duacı... rabbim sanada hayrlı zamanda hayırlı evlat vericek inşallahhh sıkma canını üzülme nolur ağlama da..... rabbim hepimizi tüm bekleyişte olanları müjdeleyecek buna inancım sonsuuuuuzzzzzzzzzzzzzz m. etme cnmmmmmm

Valla hic oyle gozukmuyor, beyefendinin keyfi yerinde mutfakta yemek hazirlarken sarkilr soyluyor dans ediyor suan .. Neymis anne baba olunca cok mutlu olurmus, ama oteki yonden bakincada iyimis hala ozgurmusuz birlikte istedigimizi yapabilirmisiz..

canım benim bizler gibi bebek özlemiyle kavrulan yürekler çoktur ama Rabbim bu yüreklerin hasretini dindirir inşallah,sizlerle bebeklerimizin müjdesini veririrz buradan canım...

Doktora kalsa bisi yok sagliklisin diyor, 9 ay oldu ama son 3 aydir taktim cok , soyle iyi boyle iyi soyle yapalim, boyle yapalim.. Belkide adet olucam bugun yarin diye bu kadar duygusallastim, ama kalbim carpiyor sanki cikarip atsam rahatlicak...

söle düşün bu durumda olan sadece sen diilsn bn kendimi örnek vereyim sana 2yıldır bebk istiyorum bnde ilk 1yıl inan hiç takmadım olur dedim ama olmadı dr gittik bütün tetkikler yapıldı eşime bna hamiş kalamamam için tıbben bi neden yok hersey normal yani ama olmuyo hala işte Rabbimden buda zamanı gelmedi demekki diyorum vakti gelince göndericek bnmde evladımı gül kokulumu diyorum üzülmüyomuyum evet cok üzülüyorum arkadslarım anne oluyolar bn olamadım dha ama bnm melegim nazlı demkki annesini bekleticek ama sonunda gelicek o bna dioyrum Rabbine teslim et kendini ona dua et cnmm inan zamanı geldiginde sennde bnm de herkesinde olucak gelicek melkler

kızllllaarrr ben geldiimmm.. epey bi karar veremediler kalsak mı gitsek mi? tamam kalıyoruz..5 dak sonra hoop gidiyoruz..kalıyoruz...gidiyoruz...
sonuç gittiler şükür..
sizde ne var ne yok..aayy ağlasam bi rahatlıycam içim çok fena sıkıldı gerildim çok

Cok tesekkur ederim canim aminnnn ins.. iyiki varsiniz inanin kimsem yok burda bu konulari konusucak, annemin daha haberi bile yok dogum kontrolu biraktigimdan, kdincagizda uzakta endiselensin uzulsun istemiyorum.. Iyiki varsiniz hepiniz cok sagolun..

Valla hic oyle gozukmuyor, beyefendinin keyfi yerinde mutfakta yemek hazirlarken sarkilr soyluyor dans ediyor suan .. Neymis anne baba olunca cok mutlu olurmus, ama oteki yonden bakincada iyimis hala ozgurmusuz birlikte istedigimizi yapabilirmisiz..

ya öyle dediğine bakma kuzum bizim kadar duygularını gösteremiyor onlar...
canım benim inşallah bu beklediğin son ayın olur...inşallah Rabbim bu ayı size hayırlı kılar inşallah gönlüne serin serin sular serpilir...
dualarım burda isteyen her anne adayına

Canim allah razi olsun, yanliz olmadigimi bile bilmek rahatlatiyor... Iyiki varsiniz rabbim meleklerimizi ins bizlere gonderir..

hoşgeldin kuzumm..
hayırdır ne oldu kim üzdü seni güzel canını sıktı

hoşgeldin canım tekrardan diyelim....sıkma canını bak gitmişler şimdi git kocişinin yanına

canım seni çok iyi anlıyorum,ağlaman biraz olsun rahatlatır seni ama nolur hemen çık bu moddan senin dik durman lazım..erkekler bizim kadar etkilenmiyor..Allah ım senin kalbini biliyor burda hep duacıyız birbirimize inş seninde bizimde bebikler olacak...dur bakalım gün doğmadan neler doğar..enerjiyi düşürmek yok emi Allah ım gönlümüze göre versin

Rabbim sevdiği kulları O'na daha çok dua etsin diye dileklerini geç yerine getirirmiş Rabbim ol dediği an olacaktır.Allahım kimseyi evlat sevgisiyle sınamasın.Zor beklemek gerçekten zor ama beklerken ellerimiz semaya Rabbimden başkasına sığınamayız O bizi kimseye imrendirmesin inşallah...

Aminn canim, hepiniz ne kadar cok guzel dualar ediyorsunuz. Allahim gonlunuze gore versin hayirli saglikli evlarlar nasip etsin sizlere..

aimn cnmmmm inş..
aynen öle cnm şükürler olsun inançlı insanlarız Allahtan istiyoruz o ol dedigi an oluck o zmanıda sabırla duayla bekletsin bizee..

hoşgeldin kuzumm..
hayırdır ne oldu kim üzdü seni güzel canını sıktı

hoşbulduk canım..ayy sorma k.valide ile eşimin abisi geldi yemeğe..oturdular kalkmıolar..adam geçmiş karşıma dikmiş aferdersin k..nı oturuyor uzanıyor sinirim bozuldu..sonrada bi kalalım..bi gidelim..tepem attı gecenin bu körü..bide yumurtlama haftamdayım sinirlerim gerildi..kusura bakmayın olur mu? siz nasılsınız?

hoşgeldin canım tekrardan diyelim....sıkma canını bak gitmişler şimdi git kocişinin yanına

ayyy evet canım şükür..bizimki de gittiler die yasta...

Aminn canim, hepiniz ne kadar cok guzel dualar ediyorsunuz. Allahim gonlunuze gore versin hayirli saglikli evlarlar nasip etsin sizlere..

aimn cnmmmm inş..
aynen öle cnm şükürler olsun inançlı insanlarız Allahtan istiyoruz o ol dedigi an oluck o zmanıda sabırla duayla bekletsin bizee..

elbet birgün bu dualar karşılığını bulacak
evlat gibisi var mıdır ki? bunu yaşamayan anlayamaz evet bir çoğumuz üzülürüz ama kimimiz üzülmüyoruz gibi davranmayı tercih ederken
kimimizde üzüntümüzü dile getiriyoruz bu forumda da birbirimize destek çıkıp her 2 durumda olan kişilere yardımcı oluyor herkes elinden geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…