şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bütünn kocalar aynı olmak zorunda mı yaaaaa... benmkide habire oyun oynuooooo(( belkide mağrasına çekiliodur bilmiorm ama kızlarrr anladığım kadaryla bu kocalar aynı olmasaydı birbirimizi belkide hiç anlamayacaktık ozamnnnn:))) üzmeyin siz tatlı canınızı:))) umutlar bitmicek tükenmicek hiç bi zamn.... rabbim dermansız dert vermesin kimseyeee.... birbirimizi çok ii anladığımıza eminim ben :13::13::13::13: günlermz yaklaştıkça bizde geriliorzzz... şafak sıkıştorıo galibaaa hady kızlar bu kadar yoğunlaşmayalım dağıtalım şu kara bulutlarıııı lütfeeeeennnnn..... yeni bi konu açmak isteyen var mı yada ii bi fikri olaann???

kis bosver sen onlarida kos kandir kocisi yumoslari degerlendir, Rabbm bereket versin bize mujdeler ver bu ay..

iyiyiz cnm çok şükür..eet vr öle kendini bilmez öle rahat insanlar hayatlarımızda ama eşinn kardesi diosun lafta sölenmio insan kendi kendini yiiyo senn yaptıgın gbi ama gitmişler artk rahatlat kendini bak ovulosyon haftam diosun degerlendirmeye bak bırak olnları sen en azından bi süre takma

evet fikri olan yazı versinn yoksa bunalıma dogru gidiyoruz gece gece

kis bosver sen onlarida kos kandir kocisi yumoslari degerlendir, Rabbm bereket versin bize mujdeler ver bu ay..

aminnn amiinn aminnn..allah yüzümüze baksın inş:) kocamda hiç kanacağa benzemio valla

zaten o yüzden içim şişiyor başkası olsa yapıştırırım lafı da..eşimin abisi olunca

hhhııııııııııııııımmmmm tamammm ben bi fikrim geldi ama başka fikirleri olanlarda sölesin hangi konu daha ii gelirse bize ondan bahsedelm:)))

konumuz şu:: eşimle ................. konusu ne zaman açılsa tartışırız? benm tavrım genelde ............. olurrr!!! onunkide ............ !!

boşlukları 1er kelimeyle dolduralım mıı????

ilk cevap benden gelsin
eşimle dışarı çıkma konusu ne zaman açılsa tartışırız? benm tavrım genelde zaten hafta içi hep tekim sıkılıyorum bana zaman ayırmıyorsun olurrr!!! onunkide ne çok seviyorsun gezmeyi geçen çıktıkya geçen dediği genelde3 hafta öncedir yada markete gitmektir !!

Son düzenleme:

bu arada siz cvpları yazarken bnde bi fıkara paylaşayım :))))

dört tane üniv. öğrencisi uyanamadkları için matematik finaline geç kalırlar. Ve okula gidince Hocaya arabalarının lastiğini patladığını söylerler. Hoca İlk başta inanmaz! Ama öğrencilerin yalvarmalarına dayanamayıp onları 3 gün sonra sınav yapacağını söyler. Sınav günü gelince Hoca 4 öğrencinin hepsini boş bir salonun ayrı ayrı köşelerine Oturtur.. Sınav Geçme Sistemi Şöyledir :
100 üzerinden 50 puan alan herkez sınavı geçebilir. Hocanın hazırladığı sınavda ise ön sayfada 10'ar puanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır. Bunları kolayca çözerler. Arka Sayfada ise 60 puanlık 1 soru vardır : "Hangi Lastik Patladı" ? :))

cooook zekice olmuss güzel fıkra..
paylaşım için tesekkrlerr cnm

dier cvpta benden gelsin:))
benm moralim bozukken eşim ne zamn benden önce uyusa tartışırız.. benm cvbım '' beni umursamıosun '' olur:) onunkide ''sabah erken kalkıcam bilisosun zaten hep geç kalıorum. 3 kuruşluk adamlardan laf işittirme bana'' olur ve bu cevap 1 buçuk yıldır hiç değişmedi... kelimelerin dizilişi bile aynı:))))

midemm felakett ağrıooo, kramp üstünee kramp!! ağrıdan uyuyamadım resmennnnn((( sebebi çörekotu bal karışımı!(( kızlar özellikle belirtiyorum benm gbi kronik mide rahatsızlığı olanlar bu karışımda kesinlikle çörekotunu direk kullanmasınlarrr!!! toz olarak tüketilmeliymiş !.... bende bu ağrıya sebep olan şeyi araştırrken buldum aksi taktirde mide de aşırı tahriş ve böbreklere zararı varmış (a..saraçoğlunun yazısında okudum!!!) zaten çörek otunu günde en fazla 2 çay kaşığı tüketmek gerekiomuş(( maaleseff 2 gündür krampların sebebini çözemiodumm şmdi anlaşıldı ve ben bu karışıma 2 gün ara verip öle devam edicemm ve kesinlikle artık dişlermle ezmeye çalışmak yerine toz olarak kullanıcam.... mide sorunu olanlar dikkatli ve dozunu iyi ayarlayıp kullansınlar....

acı bir tecrübe ile sabittir.....

Günaydın kiızlar ) guzel hamis haberleri dolu bir gun olması dilegiyle ..... Bu arada benim bat 8 subatti hala tık yok kırmıziılardan artik pazartesiye kadar gelmezse yeni test yapicaz artık Allah ım hayırlisini versin hepimiz icin .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…