şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

chemist günaydın benimde 9 şubat dün dayanamadım test yaptım çıkmadı
kimyager misin

canım geçmiş olsun,bu ay bende kullandım bal-tarçın -çörekotu ama bişey olmadı,ben toz olarak bulamadım ama iyi çiğnemeye özen gösterdim.üstelik ben ağır mide hastalığı geçirdim en ufak şeye bile dikkat ediyorum,ilk başta bende okudum ve tedirgin oldum ama bende herhangi bi kötü etki yapmadı.herkesin bünyesi ayrı,sen ara verme bence toz olarak devam et ..

Günaydın kızlar :)

Hep birlikte kırmızısız bir gün geçirme dileğiyle :) ben riskli günlere girmiş bulunuyorum,geçen ay 26. gün oldum ve bugün 26. günüm içten içe korkuyorum ama kesin sonuç için pazartesiyi beklemem lazım.Yinede şartlamadım kendimi galiba ki dün akşam bal-tarçın kürünü uygulama zamanını hesaplıyodum kendi kendime ,galiba alıştım olmamasına ve çocuk yapma uğraşlarına:)2 gecedir bel ve kasık ağrısında doğru düzgün uyuyamıyorum ama rüyamda güzel bi kahvaltı masasında 2 tane yumurta yiyorum üst üste,çewremde bi sürü çocuk war tanımadığım:)

-Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir.

yumurtanın yorumuda bu,okuyunca şaşırdım :)geçsin artık şu günler...

Merhaba kizlar ben kırmızılari bu sabaha karşi gördüm .. Ama psikolojimin bedenime neler yaptirabileceğinin de farkina vardim... O kadar üzüldüm ki bu defa karnim hiç olmadiği kadar agriyor ...................

gunaydın kızlar kırmızılar dışında tum belirtiler devam ediyo valla
bir de değişik bi ruya gordum
guya dubleks bi evde oturuyoruz ust katta yatak odasında ebebeyn banyo var
annemler akrabalar falan da bizde
yatak odanın banyosunda iki yılan goruyorum ama ikiz kadar aynılar
su tutuyorum uzerlerine akardan gitsinler diye gidip akarda sıkışıyolar banyoyu su basıyo falan değişik bi ruyaydı

günaydın cnm, yorumuna baktım ilk başta kadın ve çocuğa delalet diyor :) bende de 2 yumurta sende de 2 yılan ,hayra yoralım...:) benimde kasıklarda belde ağrı çoğaldı inş. olamam bugün ya geçen ayda 26. gün olmuştum

Günaydın kızlar benimde bat yaklaştı 12 Şubat kasıklarımda bi sızlama var midem bulantıysa var biraz.. Birde bende üç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum ... Rüyada olsaol güzel bi duygu inşallah Rabbim nasip gerçeğini nasip eder..

iyi olsun kötü olsun size tavsiyem rüyanızı anlatmayın kızlar bence kötü rüya ise sol yanınıza tükürün muhakkak.........bu arada günaydınlarrr hepinize ...

sanada günaydın neden anlatmayalım cnm ?:18:

rüyalar çıkması mümkün olaylardır yani gelecek bir musibet var ise onu yani bu şeytani bir rüya ise dua ile dillendirmezsen kimseye kovabilirsin iyi rüyalar da aynı şekildedir o rüyanında ruhani olduğuna inanıyorsan eğer yine bunu hayra yorup beklemelisin gerçekleşmesi için dua etmelisin ama yine dillendirmemelisin anlatmamalısın sadece hayra yorup iyi bir rüya gördüm yada kötü bir rüya gördüm demen senin için iyi olur naçizane bilgim canım uygulamak ya da uygulamamak sana kalmış kusura bakma iyilik için dedim anlatmayın diye...

arkadaşlar kolay gelsin uzun zamandır girmiyordum ... sizlere bişey soracam ocak 14 adet oldum dr gittim ve e2 testi yapıldı buna istinaden 5.gün başlamak üzere klomen verdi ilaç bitince olivette adlı bir iğne göbekten yapıldı ve 1 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi. şimdi ben ne zaman adet olmam lazım yada hamişmiyimdir bir önceki adetim aralık ayının 21 de idi. şuan sadece gögüs uçlarımda sızı var ve akşamları saat 9 10 gibi tavuk gibi yatıyorum bide koltuk altımda terleme olayım var :) cvp verirseniz sevinirim

Benim görümce sürekli rüya yorumu yapar ben hep anlatırım da ondan dedim sakıncası ne acaba

yaklaşık kaç günde bir adet oluyorsun 23 falan mı canım eğer günün geldi ya da yaklaştıysan uykuu en büyük belirti ve göğüs uçlarına damarlara bak bakalım koyulaşmışm kirpiklerine bak karışık top top oluyormu canım bide genelde hasta olacağın zaman önce kabızlık sonra ishal gibi bir durum yaşıyoruz varmı öyle bir sıkıntın????

ya sat hesaplamada baktım 8 şubat dedi gögüs uçlarım çok sızlıyor koyu gibi kirpiklerimi elime attıgım an elimde kalıyr :) kabızlık ve ishal yok ama söyle bir durum var kulaklarım çok tıkalı alakası varmı bilmiyorum bide kasıklarım çok agırıyor

günaydın kızlar
bugün kimşe yokkk ama bn genede yazayım bugün eşimde bende dr gittik dr bana adetinin 3. günü gel dedi hormon teşti şonuçlarımı görmek iştior ben yanımda goturmemiştim:26: ama klomen vermedi bitkişe ilaç vericem dedi eşimde şpermiogram teşti verdi p.teşi çıkacak şonucu inş... iyidiiiirrrrrr :18::18::18::18::18::18: rabbiim bizede evlat naşip etttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…