- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.081
Günaydın kiızlar) guzel hamis haberleri dolu bir gun olması dilegiyle ..... Bu arada benim bat 8 subatti hala tık yok kırmıziılardan artik pazartesiye kadar gelmezse yeni test yapicaz artık Allah ım hayırlisini versin hepimiz icin .....
midemm felakett ağrıooo, kramp üstünee kramp!! ağrıdan uyuyamadım resmennnnn((( sebebi çörekotu bal karışımı! (( kızlar özellikle belirtiyorum benm gbi kronik mide rahatsızlığı olanlar bu karışımda kesinlikle çörekotunu direk kullanmasınlarrr!!! toz olarak tüketilmeliymiş !.... bende bu ağrıya sebep olan şeyi araştırrken buldum aksi taktirde mide de aşırı tahriş ve böbreklere zararı varmış (a..saraçoğlunun yazısında okudum!!!) zaten çörek otunu günde en fazla 2 çay kaşığı tüketmek gerekiomuş (( maaleseff 2 gündür krampların sebebini çözemiodumm şmdi anlaşıldı ve ben bu karışıma 2 gün ara verip öle devam edicemm ve kesinlikle artık dişlermle ezmeye çalışmak yerine toz olarak kullanıcam.... mide sorunu olanlar dikkatli ve dozunu iyi ayarlayıp kullansınlar....
acı bir tecrübe ile sabittir.....
chemist günaydın benimde 9 şubat dün dayanamadım test yaptım çıkmadı
kimyager misin
Evet cnm bende 1 gun once ve 4 gun once yaptim negatif ciktikan testi yaparız eger gelmezse kirmizilar bi arada evet kimyagerim cnm
gunaydın kızlar kırmızılar dışında tum belirtiler devam ediyo valla
bir de değişik bi ruya gordum
guya dubleks bi evde oturuyoruz ust katta yatak odasında ebebeyn banyo var
annemler akrabalar falan da bizde
yatak odanın banyosunda iki yılan goruyorum ama ikiz kadar aynılar
su tutuyorum uzerlerine akardan gitsinler diye gidip akarda sıkışıyolar banyoyu su basıyo falan değişik bi ruyaydı
iyi olsun kötü olsun size tavsiyem rüyanızı anlatmayın kızlar bence kötü rüya ise sol yanınıza tükürün muhakkak.........bu arada günaydınlarrr hepinize ...
sanada günaydın neden anlatmayalım cnm ?:18:
rüyalar çıkması mümkün olaylardır yani gelecek bir musibet var ise onu yani bu şeytani bir rüya ise dua ile dillendirmezsen kimseye kovabilirsin iyi rüyalar da aynı şekildedir o rüyanında ruhani olduğuna inanıyorsan eğer yine bunu hayra yorup beklemelisin gerçekleşmesi için dua etmelisin ama yine dillendirmemelisin anlatmamalısın sadece hayra yorup iyi bir rüya gördüm yada kötü bir rüya gördüm demen senin için iyi olur naçizane bilgim canım uygulamak ya da uygulamamak sana kalmış kusura bakma iyilik için dedim anlatmayın diye...
arkadaşlar kolay gelsin uzun zamandır girmiyordum ... sizlere bişey soracam ocak 14 adet oldum dr gittim ve e2 testi yapıldı buna istinaden 5.gün başlamak üzere klomen verdi ilaç bitince olivette adlı bir iğne göbekten yapıldı ve 1 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi. şimdi ben ne zaman adet olmam lazım yada hamişmiyimdir bir önceki adetim aralık ayının 21 de idi. şuan sadece gögüs uçlarımda sızı var ve akşamları saat 9 10 gibi tavuk gibi yatıyorum bide koltuk altımda terleme olayım var :) cvp verirseniz sevinirim
Benim görümce sürekli rüya yorumu yapar ben hep anlatırım da ondan dedim sakıncası ne acaba
yaklaşık kaç günde bir adet oluyorsun 23 falan mı canım eğer günün geldi ya da yaklaştıysan uykuu en büyük belirti ve göğüs uçlarına damarlara bak bakalım koyulaşmışm kirpiklerine bak karışık top top oluyormu canım bide genelde hasta olacağın zaman önce kabızlık sonra ishal gibi bir durum yaşıyoruz varmı öyle bir sıkıntın????
ya sat hesaplamada baktım 8 şubat dedi gögüs uçlarım çok sızlıyor koyu gibi kirpiklerimi elime attıgım an elimde kalıyr :) kabızlık ve ishal yok ama söyle bir durum var kulaklarım çok tıkalı alakası varmı bilmiyorum bide kasıklarım çok agırıyor[/QUOs
sanırım pazartesiyi bekliyorsun anlattığın gibiyse zaten şuan idrar testin çıkabilecek kadar olmuştur senin bebiş pazartesiye kadar beklemeden idrardan öğrenebilirsin hayırlı olsun içime doğdu bak canım inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?