- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.441
oohh misss misss..ne güzel kokuyordur şimdi..bende napayım canım ya aynıydı valla pek atraksyon bizim hayatımızda..çoğunlukla aynı
ay canım izle mutlaka..bi aileyi gösterdiler aman allah ım o nasıl bir hazırlıktır..odası ayrı güzel eşyaları ayrı..içimiz eridi..birde doğumu gösterdiler babnın ilk kucağına alışını filan..fotoğrafçı da tutömuşlar..ayy müthişti..bizde film koptu zaten başladık ühühühühühüh....
kızlar günaydın
hala kırmızılar gelmedi ,ben de sabah kan verdim işe gelmeden , sonucunu bekliyorum.. dua edin lütfen ... pek ümidim yok ama su an en çok korkum kist oluşmuş olmasından :44: inşaallah bebiş vardır da herşey yoluna girer:44:
oooyyy ooyyyy teyzesi yer onun kesesini..
Maaşallah size maaşallah
ayy pıt pıt atışınıda duyun inş tez zamanda..
dün tv de ilk nefes die bi prog vardı izleyebildinmi? biz karı koca hüngür hüngür ağladık ya..çok etkilendi bizimkisi
kızlar günaydın
hala kırmızılar gelmedi ,ben de sabah kan verdim işe gelmeden , sonucunu bekliyorum.. dua edin lütfen ... pek ümidim yok ama su an en çok korkum kist oluşmuş olmasından :44: inşaallah bebiş vardır da herşey yoluna girer:44:
programı izliyorum şu anda ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi((((
tutma kendini ağla gitsinn.biz ağladık valla..tüylerim diken diken oldu inan..çok güzel demi?
günaydın kızlar,
bugün benim bat. ama bişey yok şimdilik :) uyanınca biraz yürüdüm ama her adımda beynim sallanıyordu sanki :/ bugün bişey olmazsa yarında beklemeyi düşünüyorum ,çarşambaya yapcam test kırmızılar gelmezse.bel ağrısından uyuyamıyorum kaç gündür,koltuk altı ve göğüslerim fena sızlıyor.herkes iyi haberler alsın inş. :)
mükemmel ya o doğum anı
yani hiç tanımadıgım birinin dogumu bile boyle aglaıyosa bi an kendimi düşündüm acaba nasıl olurum
günaydın kızlar,
bugün benim bat. ama bişey yok şimdilik :) uyanınca biraz yürüdüm ama her adımda beynim sallanıyordu sanki :/ bugün bişey olmazsa yarında beklemeyi düşünüyorum ,çarşambaya yapcam test kırmızılar gelmezse.bel ağrısından uyuyamıyorum kaç gündür,koltuk altı ve göğüslerim fena sızlıyor.herkes iyi haberler alsın inş. :)
. Gunaydin cumartesi kan verdimEVET KİMSE YOK HAKKATEN. pazartesi sendromunu atamadılar herlde. bizim şirkete kaymakam bey geldi o yüzden yoğunduk bugün. mutfakla ilgilenen ablamızında cenazesi vardı gelemedi bende hanım bir kız olaraktan bulaşıkları yıkadımhamilelik için gün sayanlar vardı noolduki aceba.. kan veren arkadaşım inşallah hayırla sonuçlanır... bide nesdem vardı naptı ki acep.. :26:
. Gunaydin cumartesi kan verdim))) sonuc 3 haftalik hamisim canim darisi sizlere insallah .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?