şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

İzliycem canım inşallah sende yaşıcan canımm

Yine degisik bi ruya gordum ben evleneli 7bucuk ay oldu
Memlekette nikah yapmistik burda dugun
Ruyamda guya memlekette de dugun olcak
Ama oyle hazirliksizim ki herseyi son ana birakmisim
Agda yaptirmam lazim kuafore gitmemisim gelinlik kuru temizlemeye verilmemis
Bi karusiklik bi telas neyse agdayi kuru temizlemeyi bosver diyorum
Gelinligi giyiyorum sacimi ablam yapiyo
Takilarimi takicam her yerden altin bilezikler cikiyo
Benim olmayan kalin kalin altinlar bilezikler bi takiyorum kolum doluyo
Hayirolsun insallah

Evli kadını kendini gelin olarak görmesi güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur.
Hadi hayirlisi

kızlar günaydın

hala kırmızılar gelmedi ,ben de sabah kan verdim işe gelmeden , sonucunu bekliyorum.. dua edin lütfen ... pek ümidim yok ama su an en çok korkum kist oluşmuş olmasından :44: inşaallah bebiş vardır da herşey yoluna girer:44:

günaydın tatlım.... inşallah canımrabbim gönlüne göre versin bugun hayatını ennn ama enn mutlu gunun olur inşallah

programı izliyorum şu anda ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ((((

meslektaşım inş gönlüne göre hayırlı bir sonuç alırsın..kist mist yook
bebik vaaarrrr inşş bebiikkk

günaydın kızlar,

bugün benim bat. ama bişey yok şimdilik :) uyanınca biraz yürüdüm ama her adımda beynim sallanıyordu sanki :/ bugün bişey olmazsa yarında beklemeyi düşünüyorum ,çarşambaya yapcam test kırmızılar gelmezse.bel ağrısından uyuyamıyorum kaç gündür,koltuk altı ve göğüslerim fena sızlıyor.herkes iyi haberler alsın inş. :)

kızlar ben de izledım ben cok fena oldum yaaa ne güzel bır an allahım neolur bızlerede yasat yaa bu duyguyu ne olur

hadi inşallah güzel haber veririsin inşallah gelmez kırmızılar

mükemmel ya o doğum anı
yani hiç tanımadıgım birinin dogumu bile boyle aglaıyosa bi an kendimi düşündüm acaba nasıl olurum

demi yaa..ne güzeldir kimbilir o kavuşma anı..bizde çok etkilendik...inş allah bizde nasip eder

buarada kızlaarrr ben çıkıyorum akşama yemeğe misfir var gidip alışveriş ve yemek yapmam lazım ara ara gelirim yine..öpüyorruumm

Biz seninle birlikte beklioduk
bende lekeler başladı ama daha kırmızılar gelmedi pek agrım da yok aslında ay içinde bayaa agrım vardı ama bugun yok hayret :)
ruyamda da memlekette düğün yapıcamızı gordum
Evli kadını kendini gelin olarak görmesi güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur. diyo yorumlarda
Hadi hayirlisi

EVET KİMSE YOK HAKKATEN. pazartesi sendromunu atamadılar herlde. bizim şirkete kaymakam bey geldi o yüzden yoğunduk bugün. mutfakla ilgilenen ablamızında cenazesi vardı gelemedi bende hanım bir kız olaraktan bulaşıkları yıkadım hamilelik için gün sayanlar vardı noolduki aceba.. kan veren arkadaşım inşallah hayırla sonuçlanır... bide nesdem vardı naptı ki acep.. :26:

bende rüyamda erkek çocuk gördüm. çok tatlı yakışıklı bi çocuktu 1 yaşında filn . öpüyorum seviyorum canım yaa :)

. Gunaydin cumartesi kan verdim ))) sonuc 3 haftalik hamisim canim darisi sizlere insallah .....

bugun yetiştirmem gereken bi iş var yinede buraya girrmeden edemiyorum :)
kızlar ya bu ay benim kırmızılar biraz gecikse ümidim yok zaten hamilelikten eşim korunuyo benimki mucizeyi beklemek ama
yinede bi heyecan olsa bana ya ne olur ki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…