- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.401
Canim benim hic tedirgin falan olma bebis belirtileri arasinda adet olucak gibi karin agrisi ilk siralarda bence sen %99 hamilesin testin bile baya belli olmayinca hic cikmiyo zaten silik milik istersen 3 gun beklet cikmiyo ayy insallah iyi haberlerini bekliyorum cok heyecanlandim yaaa:))
kuzum sor tabi estağfurullah... incir kürünü saraçoğlu sitesinden uyguladım.. 1 lt. kaynayan klorsuz damacana suyna 15 adet inciri yıkayıp ikiye bölüp attım..20.dk kısık ateste kaynadıktan sonra ocaktan indirip soğuyana kadar bekledim..sonra süzdüm cam bir ağzı kapalı surahiye koyup öğünlerden 15 dk. önce içtim.. 3 e böldüm yani.. keçiboynuzu kürünü eşin uygulayacak, yarım lt klorsuz kaynayan suya 7-8 adet keçiboynzunu kurup attım ve 3k. kaynadı sonra ocaktan indirip 20 dk. bekledim demlendi.. sabah aç karnına ve gece yatarken içirdim.. çok tesirli bu bilgin olsun... ayrıca, bir kaba biraz bal biraz çörekotu ve tarçın koydum ve karıştırdım bunu ölçülü yapmadım... adetimin 2. gününden itibaren 15 gün sabah akşam yemek kaşığı ile yedim.. şifa Allah'tan.. tavsiye ederim baya tesirli.. haa bir de ymurtlama tarihimde ilişkiden sonra eczaneden aldığım yakıyı belime yapıştırdım.. yumurtanın kolay çatlayıp spermin kolayca içine girmesini sağlıyormuş.. eski kadınlar böyle yaparmış ben hepsini bu ay yaptım..
telefona kaydettim yapcaklarımııı ciciimmm ilk aydan zor zaten yaa dur yazıyım sana ben şimdii :)
canım adetin ikinci günü incir kürüne başla.. bol bol yumurtlama ağrısı yapıcak korkma...sanırım incirin tesiri oldu bana da
yarın başlıyorum o zaman.hadi inş yaaa bakalım bu ay becerebilcekmiyiizzz :):)
cnm neden beceremicekmişsin çok kolay tadı da lezzetlii :))) hadi bakalım herkes kavuşsun meleğineee
incire yarın başlayıp kaç gün uyguluyorum canıım pekii :)
21 gün canım :)) telefonuna tarihleri kaydet ben öyle yapmıştım
kızlar 6 gündür adetim sökülmedi.
ilk önce açık kahve lekelenme oldu sonra 1 2gün hiç gelmedi.şimdi de çok koyu kahve hatta siyah gibi lekelenmem oluyor.adet sancsı falan hiçbirşey çekmedim.
daha önce böle olduğunda hcg değerim 11 çıktı adetle sonuçladı.yine öyle birşeymi yaşıyorum acaba
çünkü tıpatıp aynı şeyler.göğsümde damarlar çıktı ozamanda çıkmıştı
canım benim de sökülmedi 3 gün..bugün geldi...ama seninki çokmuş 6 gün. bence dokotora git.
tekrar teşekkürler tatlıım ya çok saoll :)
kan sabahmı verceksin canım ? merak içindeyiimmm :)
sabah yapcam cnm evet kahve lekem geliyor çok hafif... hayırlısı artık
benim kırmızılar gelmiiiişşşşşşşşş
slm kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli
güzel haberleri olanlar var mı bakalım topigimizee
üzülme canım ya ben her ay yaşıyorum onu..elbet tutturucaz bigün.. ama beni beklememişsin,hani aynı gün olucaktık.. (olmicaktık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?