şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kızlar dün garip bir sey oldu söylemesi ayıptır dün ilişkiden sonra biraz yattım peçeteyle bekledim bacaklarımın arasına kadar sanki kurumuş akıntı bembeyaz olmuş hiç olmadı nasıl desem böyle sanki oraya krem sürmüşüm de hani bilen bilir sivilce kremleri vardır sürünce kireç gibi kurur sonra kepek kepek dökülür ne olabilir fikri olan varmı akıntılarım gün içinde sürekli devam ediyor beyaz çamaşırım sürekli olarak ıslanıyor sararıyor sonra

canıım geçmiş olsun ya bizde nasıl ümitlenmiştikkk en kısa zamanda iyileşş :| adet oldum bendeee :/

bu arada arkadaş iki gün önce falıma baktı inanmazsınız belki ama resmen bebek şekli çıkmış böyle kordon bağı var gibi kız ben bişey demeden hamile olabilirmisin diye sorunca şaşırdım inanmam aslında ama görünce şaşırdım bu kadar belli şekil de olunca ayyyyhhh işim fallara kaldı bakarmısınız:)

hamileler kaçmayın hemen topikten bakın sorularımız var böyle bir durumunuz oldumu yada hamile olmadan benim gibi böyle bir şey yaşayan oldumu aciiiiiiillllll aaaa neredesiniz kızlarrr yaaa

prenses alp eklenmiştir

ciciimmm nasılsıınn :)
ben umutla bekleyenlerdenimm önümüzdeki aya kaldıı :)

Gizemmmmmmmm nerdeydin cnm sana bakındım hep hala beklemedemisin bat ne zaman dı senin ? benim adet bitti 4 gün oldu hala halvet fırsatım olamadı ev taşıcaz ya temizlik filan yorgunluktan bitiyoruz enerji kalmıyo bide nedense stresliyim ya sanki adet olucam alaala:44:

chemist_m tebrik ederim cnm cooooook sevindim Rabbim kucagına almayı nasip eder inş koly bi hamişlik gecirirsin..(sorularım: herhangi özel bişi yapmışmıyıdın sen bu ay kür vs.,yada ilaç gbi)

merhaba bayanlar .. bı kac gundur yoktum.. varmı bı gelısme guzel haberler... kımlerın yumoşları olustu kımlerın batları gecıkdıı kımler belırsı< anlatın hadıı konuslım... kımler hamişş

Selam Kizlar,
Hafta sonu giremedim ikinci oglum zehirlenmis butun hafta sonu veterinerdeydik, durumu iyilesmezse yarina kadar uyutacaklar. Nolur dua edin iyilessin..

Bu ara nasil idiyor calismalar benim Bat'a iki gun kaldi ama yolda geliyor biliyorum..
Sizler nasilsiniz, guzel guzel umutlarimiz hamis haberlerimiz var mi ?

geçmiş olsun canımya allahım şifa versin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…