- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.541
geçmiş olsun canımya allahım şifa versin yardımcısı olsun
oooo cok fena bı durum ısallah uyutmazlar kedınmı kopegınmı ? neyden olmus bılıyomusunuz...:18:Selam Kizlar,
Hafta sonu giremedim ikinci oglum zehirlenmis butun hafta sonu veterinerdeydik, durumu iyilesmezse yarina kadar uyutacaklar. Nolur dua edin iyilessin..
Bu ara nasil idiyor calismalar benim Bat'a iki gun kaldi ama yolda geliyor biliyorum..
Sizler nasilsiniz, guzel guzel umutlarimiz hamis haberlerimiz var mi ?
kızlar ne olur bana dua edin aşılama için iğnelere başladım.
ben de aşılama için gonal f vuruluyorum. sen ne vuruluyorsun ?
ayyy hadi işallah hayırlısı...:18:kızlar ne olur bana dua edin aşılama için iğnelere başladım.
cnm nasıl olucakmış anlatırmısın birazzz..bnde klomen kullanıyorum olmadı gecebilirm belki ondn soruyorumm..asamaları nasıl aşılamanın biraz bilgi
canıım geçmiş olsun ya bizde nasıl ümitlenmiştikkken kısa zamanda iyileşş :| adet oldum bendeee :/
benimde sol kasığımda ince ince sızlama oluyo 2 hafta olucak nerdeyse ama sadece sol kasık enfeksiyon olabilir mi yani :18:
Gizemmmmmmmm nerdeydin cnm sana bakındım hep hala beklemedemisin bat ne zaman dı senin ? benim adet bitti 4 gün oldu hala halvet fırsatım olamadıev taşıcaz ya temizlik filan yorgunluktan bitiyoruz enerji kalmıyo bide nedense stresliyim ya sanki adet olucam alaala:44:
bilmiyorum cnm ama benimde 2 haftadır sol kasık agrıyodu batıyodu,devam ederse istersen bi test yaptır.
of fena karnım kasıklarım belim birazdan gelir kırmızılar :S
iltihap spermlerin geçişini engelliyor canım ama mucize eseri kalanlarda var engeller demek dogru olmaz ama kısıtlıyor sperm hareketini yavaşlatıyoinş. bişe yoktur yaa sen de hemen iyileşirsin inş.. çok ince sızlıyo ve kısa sürüyo adetken çok ağrımıştı bu olay gebeliğe engelmiymiş enfeksiyon yani ? :44:
tatlıım sorma eşimin annesi rahatsızlandı mağaza bana kaldı çalışıyorum yanii giremedim çok.adet oldum dun bitsin çalışmalara devam edicemmm.kolay gelsin bizde taşıncaz heralde gözümed büyüyo vallaa
iltihap spermlerin geçişini engelliyor canım ama mucize eseri kalanlarda var engeller demek dogru olmaz ama kısıtlıyor sperm hareketini yavaşlatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?