- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi nesrin6868
- #7.601
olur olur canım kaçma ihtimali var istemiyosan kesin olur
aynen istemeyince spalar hemen gelyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur olur canım kaçma ihtimali var istemiyosan kesin olur
işallah hayırlı gelır burası sana morelını bozma burda stresler huzunler mutlulga donusuyo yerı gelıyoo kahkahalara boguluyoruz derdımızın ortasında... senınde haberını alıcaz allahın izniyle hoşgeldın
aaaamiiiiiiiiiiiiinnn
valla nesrınınde dedıgı gıbı ıstemıyosan hele kesın olurbiz okadar ugrasıyoruz yastıklar dıkılmeler beklemeler aman kacmasınlar falan ... ama bı haber alıyorum ıstemeyen hatun nasıl oldu anlamadım dıyor yanlıslıkla kalıvermısım :18:
aynen istemeyince spalar hemen gelyo![]()
Kizlar ya sanirim adet gunum.oldugu icin cok stresliyim bugun
Of pof afra tafra midundayim ya offf
nesrincim gonulden acmissin bu topigi...![]()
cnm 1 günden başlıyosun diye hatırlıyorum ama benim biteli 4 gün oldu yapmadım ama yapabiliyomuşşsun sanırım bu aşamada da ben geç çıkıyorum eczaneye malesef yetişemiyorum. Sen al yapta benide bilgilendir şekerim![]()
kızlaaar hamileyim akşam size yazıcam ayrıntıları :))))))))şimdi misafirlikteyim
Benim batıma otomatik hesaplayïciya göre 4 gün bana göre 5gün var alt karında bißiler oluyor göğüslerdede hassasiyet var ama bu adet belirtisimi yoksa bebißmi anlayamadįm gitti,müthiß bir enerji var ûzerimde adet olacağîm ihtimalini düşündükçe enerjimde dûşüyor Allahım mübarek ezanlar okunurken sen sana açılan ellerimizi boşa çevirme işallah.
Bende simdu gidip hepsine ugne batitcam benim kocis gorsun gununu :)
kızlaaar hamileyim akşam size yazıcam ayrıntıları :))))))))şimdi misafirlikteyim[/
canımmmm çook sevindim yaa,heyecanlanadım walla benim de bat yarın ya...Allah sağlıklı bi rşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah kenidne dikkat et çook öpüyorum
![]()
kızlaaar hamileyim akşam size yazıcam ayrıntıları :))))))))şimdi misafirlikteyim
iyi ki de acmissin canim...ben de hepinizi cok sevdim.herkes birbirine destek oluyor burdayalan yok başka topiklere bakarken imreniyordum hiç aklımda yokken birden elsine dedim gelen olmaz sanmıştım ama bakıyorumki bu topik çok farklı oldu heryönden gerçekten seviyorum sizleri tanımasamda görmesemde inşallah sonuna kadarda böyle gider
Kızlar benim bat yarın ben bugün test yaptırsam hamilemizin değilmiyim öğrenebilir miyim sizce?
heheheheh ayy guldurdun benııBende simdu gidip hepsine ugne batitcam benim kocis gorsun gununu :)
amin işallahh bızımde tek temennımız bucanim insallah Rabbim isteyen herkese bebis verir hayirlisiyla...![]()
sana bısey dıyımmı umut vermek ıstemem ama sen hamılesın gıbıme gelıyooo ....Benim batıma otomatik hesaplayïciya göre 4 gün bana göre 5gün var alt karında bißiler oluyor göğüslerdede hassasiyet var ama bu adet belirtisimi yoksa bebißmi anlayamadįm gitti,müthiß bir enerji var ûzerimde adet olacağîm ihtimalini düşündükçe enerjimde dûşüyor Allahım mübarek ezanlar okunurken sen sana açılan ellerimizi boşa çevirme işallah.
evet ben bu topiği cana yakın ınsanlarla ve samımı ınsanlarla dolu goruyorum herkes kendı derdının deıl baskalarının derdıyle ılgılı ne guzel...yalan yok başka topiklere bakarken imreniyordum hiç aklımda yokken birden elsine dedim gelen olmaz sanmıştım ama bakıyorumki bu topik çok farklı oldu heryönden gerçekten seviyorum sizleri tanımasamda görmesemde inşallah sonuna kadarda böyle gider
cıkar mutlaka kanda hadı hamiş haberi gelsın...Kızlar benim bat yarın ben bugün test yaptırsam hamilemizin değilmiyim öğrenebilir miyim sizce?
hobaaaaaaaaaaaaaaakızlaaar hamileyim akşam size yazıcam ayrıntıları :))))))))şimdi misafirlikteyim
Tamam cicimm ne günlere kaldıkkkk vallaa hemen gelse şu bebişleerrr![]()