şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

işallah hayırlı gelır burası sana morelını bozma burda stresler huzunler mutlulga donusuyo yerı gelıyoo kahkahalara boguluyoruz derdımızın ortasında... senınde haberını alıcaz allahın izniyle hoşgeldın

aaaamiiiiiiiiiiiiinnn :16:

valla nesrınınde dedıgı gıbı ıstemıyosan hele kesın olur :1: biz okadar ugrasıyoruz yastıklar dıkılmeler beklemeler aman kacmasınlar falan ... ama bı haber alıyorum ıstemeyen hatun nasıl oldu anlamadım dıyor yanlıslıkla kalıvermısım :18:

canim insallah Rabbim isteyen herkese bebis verir hayirlisiyla...:16::16:

Benim batıma otomatik hesaplayïciya göre 4 gün bana göre 5gün var alt karında bißiler oluyor göğüslerdede hassasiyet var ama bu adet belirtisimi yoksa bebißmi anlayamadįm gitti,müthiß bir enerji var ûzerimde adet olacağîm ihtimalini düşündükçe enerjimde dûşüyor Allahım mübarek ezanlar okunurken sen sana açılan ellerimizi boşa çevirme işallah.

cnm 1 günden başlıyosun diye hatırlıyorum ama benim biteli 4 gün oldu yapmadım ama yapabiliyomuşşsun sanırım bu aşamada da ben geç çıkıyorum eczaneye malesef yetişemiyorum. Sen al yapta benide bilgilendir şekerim :51:

Tamam cicimm ne günlere kaldıkkkk vallaa hemen gelse şu bebişleerrr :1:

Benim batıma otomatik hesaplayïciya göre 4 gün bana göre 5gün var alt karında bißiler oluyor göğüslerdede hassasiyet var ama bu adet belirtisimi yoksa bebißmi anlayamadįm gitti,müthiß bir enerji var ûzerimde adet olacağîm ihtimalini düşündükçe enerjimde dûşüyor Allahım mübarek ezanlar okunurken sen sana açılan ellerimizi boşa çevirme işallah.

insallah bebis haberidir canim

kızlaaar hamileyim akşam size yazıcam ayrıntıları :))))))))şimdi misafirlikteyim[/

canımmmm çook sevindim yaa:49:,heyecanlanadım walla benim de bat yarın ya...Allah sağlıklı bi rşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah kenidne dikkat et çook öpüyorum :16:

yalan yok başka topiklere bakarken imreniyordum hiç aklımda yokken birden elsine dedim gelen olmaz sanmıştım ama bakıyorumki bu topik çok farklı oldu heryönden gerçekten seviyorum sizleri tanımasamda görmesemde inşallah sonuna kadarda böyle gider
iyi ki de acmissin canim...ben de hepinizi cok sevdim.herkes birbirine destek oluyor burda:16::16::16:
kızlaaar hamileyim akşam size yazıcam ayrıntıları :))))))))şimdi misafirlikteyim

canim cook sevindim...Hayirli olsunn:46::46::46::46:

Bende simdu gidip hepsine ugne batitcam benim kocis gorsun gununu :)
heheheheh ayy guldurdun benıı :1:
canim insallah Rabbim isteyen herkese bebis verir hayirlisiyla...:16::16:
amin işallahh bızımde tek temennımız bu :16:
sana bısey dıyımmı umut vermek ıstemem ama sen hamılesın gıbıme gelıyooo ....
yalan yok başka topiklere bakarken imreniyordum hiç aklımda yokken birden elsine dedim gelen olmaz sanmıştım ama bakıyorumki bu topik çok farklı oldu heryönden gerçekten seviyorum sizleri tanımasamda görmesemde inşallah sonuna kadarda böyle gider
evet ben bu topiği cana yakın ınsanlarla ve samımı ınsanlarla dolu goruyorum herkes kendı derdının deıl baskalarının derdıyle ılgılı ne guzel...
Kızlar benim bat yarın ben bugün test yaptırsam hamilemizin değilmiyim öğrenebilir miyim sizce?
cıkar mutlaka kanda hadı hamiş haberi gelsın...
kızlaaar hamileyim akşam size yazıcam ayrıntıları :))))))))şimdi misafirlikteyim
hobaaaaaaaaaaaaaaa:21::21:
allah ne guzel bı haber buu :1::1:
maşallah:nazar::nazar: taze anişimize:nazar::nazar:
evet hatunlar gun gecmıyorkı bır hamiş haberi daha ....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: umutlarımız yınelenıyor.. hepmız hamıle oluvercezz:kkk::kkk: haydi halayaaaaaaa:46::46:

teyy teyy teyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X