- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.221
yaa nesrincim cokkk oldu bigun gecse test test yapdim, sonuc hep kirmizi kart..vallaha icim cok rahat simdi, hic acelem yok, varsa bebek ordadir kacmiiiicak ya 10gun beklesin daha annesini sevindirmek icin, yokdursa da yokdur teste ne gerek var zaten gelicek kirmizi kart gorucez ))) cok akilliyim dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...yukarida kizlarin dediyi gibi gercekden tozutdumm artik
ben 79 luyum hiç bebişim yokkızlar sizleri tanımak isterim
ben 28 yaşındayım 29 aylık 1 oğlum var
2.bebeği 4 aydır istiyoruz ama gelen yok pkoluyum önümüzdeki ay tedaviye başlıcaz
haklısın canım kim tozutmuyorki yeri geliyor hepimiz sıgırıyoruz yok belirtiydi yok yumurtlamaydı yok çatmaydı yok lekelenme iltihaptı günüm geçti günüm erken den geldi rüyalar hepsi pisikolojik olabiliyor aslında.ama bir umut işde düşünmedende yapamıyoruz
kızlar sizleri tanımak isterim
ben 28 yaşındayım 29 aylık 1 oğlum var
2.bebeği 4 aydır istiyoruz ama gelen yok pkoluyum önümüzdeki ay tedaviye başlıcaz
Hatunlar selam nasılsınız?
Zaman akmıyor sankı :) Adı batasıca Bat gelmemesıne 8 gun var beklemekten cok sıkıldım ya :S
ben 79 luyum hiç bebişim yok
iyiz canım sen nasılsınn bak ben heç beklemyiyommmnası rahatımmm
yaaa deme ole ınsallah rabbım sanada nasıp edıcek su an bu sınavın ve ısyan etmeden cıkman gerek bu sınavdan
ama ben cok sabırsızlanıorum oldumu olmadı mı dıye ya :S
topiğe nazar deydi sayfalara yetişemezken şimdi çok durgun
76lıyım benimde hiç bebişim yok :/
eveett bende çok sessiz buldum topikimizi...ne oldu umutla bekleyenler nerdeler.. isteklerine kavuştularmı yoksa..
nesriinn bu nesdem en son az leke geldi diyodu noldu onun işi haberin var mı yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?