- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.241
10 marta kaldı canım hastalamış
Kizlar merhaba, nasilsiniz bugun ?
Benim bat bgn ama gelen giden yok henuz.. Gel bebis gel gel gel, git pis kirmizilar git git git.. :)))
Kafyi yedim valla sabirsizliktan bekleyemiyorum..
Benim bat bgn ama gelen giden yok henuz.. Gel bebis gel gel gel, git pis kirmizilar git git git.. :)))
ayy sizin kadar bende çok heycanlanıyorum sanki kendim gibi
yafs bugun içimde ayrı bir sevinç varr anlam veremiyorum yerime sıgmıyorum nedenki dünde öyleydi halay çekesim varr
İnsallah gelir bebis gider kırmızılar canım
Kısmetse ne zaman test?
yafs bugun içimde ayrı bir sevinç varr anlam veremiyorum yerime sıgmıyorum nedenki dünde öyleydi halay çekesim varr
Canim bgn bat yarin sabaha kadar gelmezse ilk is yaparim tesi hayirlisiyla :))
dur çekeyim kızzzzzzzbize hergun bayram sekerım cek sen halayları kı bebıslerde gelsınugur gelsın hareket gelsın demı
Hatunlar selam nasılsınız?
Zaman akmıyor sankı :) Adı batasıca Bat gelmemesıne 8 gun var beklemekten cok sıkıldım ya :S
Kızlar sabah söylemiştim yine diyeyim... Bat 8 şubat olmasına rağmen hastalanmadım... Sabah test yaptım negatif çıktı...:18: Testn markası oncomed. Güvenilir mi acaba
4 yasında bir oğlum var ayrıca.. Bi ağustosta denedik bide bu ay... ... Ama kesin hamileyim diyordum şimdi az umudum kaldı
ayyy hadı gelmesınde sabah yap ılk ıdrarınla ıns hamıssındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?