şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bu iltihap dediğiniz idrar yolu enfeksiyonu mu? ben idrar yolundan çok çeken bir insan olarak artık sürekli tetikteyim de.

evet canım bende bazen çok sık oluyo iş yerinden kapıyorum sanırım klozet oldugu için.bazen doktora gitmiyorum dün burda yazdırdım.munoral şase fulucan neopetron kullanıyorum geçiyo.eger idrarında yanma varsa munoral şase var al 10 tl akşam son idrarına çık sonra iç yat ve tutabildigin kadar idrarını tut ne var yok temizliyo atıyo

SLM kızlar herkeze hayırlı günler umarım hergün bi hamile haberi alırız hayırlsıyla bir kaç yazı okuyabildim meryem suresini bende ilk zamanlar okudum sonuna kadar bişey olmadı Rabbim bilir tabi bu arada çok kaşıntım var neden acaba offff:44:

Günaydın kızlar müjdeli haberleri alırız inşallah bugün. Bu arada nesrin 68 aksarayla ilgisi var mi:)

arkadaşlarım bende hamileyim :) hala şaşkınım çok mutluyum dün baktırdım kan testinde 720 çıktı şaşkınım mutluyum Allahıma çok şükürr çok şükürrr . Allahım isteyen sizlerede versin en kısa zamanda inşalllaaaaaaaaaaah

başlicam canım adetim bitsin temizleniyim başllicam..gerçekten çok yardımcı oldun bana çok şey öğrendim teşekkür ederimmm..Allah razı olsun :)

sağol cnmbenim benimkine kardeş gelsin diye uğraşıyom :)))sizleri çok seviyorum :)) keşke burda olsaydınızda canlı kanlı konuşabilseydik :))) incir kürünü de ihmal etme... 21 gün uygulayacaksın unutmaa

hopppaaaaaa hade bakalım dakka 1 gol bir maşallah Rabbim sağlıkla kucana aldığın günleri göstersin darsısı bizeeeeeeeeeeeeeeee

selam hanimlar

esracim benimde batim gecen yil tam iki hafta gecikmisti ama gebelik yoktu,
fazla takma derim bi kan testi yaptir kurtul

batini bekleyen hanimlara Allah sabir versin
bati bugun olanlarinda insallah gelmez o pis kirmizilarr

biliyodumya bugun içimde bir sevinç vardııı ayyy süperr gelsin halaylarrrrrrrrrrr
64:

yahu tamam belirti aramak iyi değil ama aramadan da olmuyo ki :) benim BATıma 10 gün var.. sıksık idrara çıkma durumum var umut fakirin ekmeği arkadaş.. o bebek buraya gelecekkk!!!!

Canım benim seni çok iyi anlıyorum bak şuan iki haftalık hamileyim. ne göğüs ağrısı ne baş ağrısı ne kirpik karışması ne karnımda kahverengi çizgi ne de sık idrara çıkma var yada ben böyleyim bilmiyorum. ama doktoruma bende hiç belirti yok dediğimde en az 1 aylık olması lazımki belirti olsun demişti.. ondan diyorum cnm.. adet olcam derken ağrıyla adetim gecikti...diyorumya yorgunluk bile olmadı...

tebrik ederimmmmmm Allah bu mutluluğu hepimize yaşatır inşallah,sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder.kendine çok dikkat et,yorulma..

tebrikleeerrrr kuzum
Allah kucagina almayida nasil eder insallah

biliyom bende seni anlıyom.. başta çok arardım ama eskisi gibi aramııyom artık.. herşeye ahaa acaba filn derdim ama olmadı hiç.. belkim bu ay olur. İnşallah olurr...

hayddiiii... hayırlı olsun canııımm Allah bizlerede burada haber vermeyi nasip etsin tez vakitteee

Son düzenleme:
biliyom bende seni anlıyom.. başta çok arardım ama eskisi gibi aramııyom artık.. herşeye ahaa acaba filn derdim ama olmadı hiç.. belkim bu ay olur. İnşallah olurr...
inşallah canım benim.. ben nasılsa hamile değilim adet ağrım başladı diyip adetime 1 gün kala eşimle salak salak poziyonlar denedik tadını çıkardık Allah'tan bişi olmadı :)))) bak yumurtlama testi kullan... çok faydası oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…