şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Canimm yumurtlama testinde cift cizgiyi gordukten sonra nasil calistiniz??bu ay bende kullandim da cift cizgiyi gordugum gece ve ertesi gun calistik sonraki gun silikti zaten cizgi dogrumu yaptim acaba:))

nesriiiin benimde ismimin yanina koyarmisin ????(YANLISKLIKLA,CAKTIRMADAN KOY AMA )

Son düzenleme:

nerdeyse hepiniz benden yaşca büyüksünüz ablalarım gibi oldunuz gerçekten.benim bu tarz şeyleri konuşup danışabilceğim kimse yok.sizlerle tanıştığıma o kadar memnunum ki
ihmal etmicem 21 günüde unutmam söözz :):)

evet canım ben de çok çekiyorum hep tekrarlıyo,sen nası kurtuldun antibiyotikle mi?

canım ben o zamanlar gebelik düşünmediğimden maydonoz sapını kaynatııp içtim 15 gün. sonra kiraz sapı kaynattım. antibiyotikler fayda etmedi hiç. ama kendimce basit önlemlerim oldu. asla dar giymiyorum hatta ben pantolon giyemiyorum çünkü yanma yapıyo.sentetik çamaşırı çıkardım hayatımdan. iç çamaşırlarımı ütülüyorum. ilişki sonrası hemen gidip işiyorum gerçi bebek düşündüğümden beri sorun oluyor. pis tuvaletlere asla girmiyorum. umumi tuvaletlerin peçetelerini asla kullanmıyorum. bi de sevgili arkadaşlarım tüm bunların yanı sıra elimden pet şişeyi hiç düşürmüyorum. günde 3 litre su içiyorum. sen de su iç inan geçecek. ben atlatalı 3 ayı geçti ama azcık su içmeyi unutayım hemen yanıyo.

iyi bari Allah korumuş :) tadını çıkardığınızda iyi olmuş :)

Nesrin hemşerim çıktın desene:))
Bu arada hayırlı olsun glory Allah saglikla kucağına aldirsin

ya inşallah bizde bigün burda hamiş haberleri veririz ya :).kızlar bu arada bu incir kürü tarçın muhabbetleri nedir bi açıkça yazarmısız zahmet olmazsa..bide bu iltihap olayı hamileliğe engel sanırım benm bi arkadaşım demişti de idrar yolu enfeksiyonu vardı onda sonra çocuğu olmuyo diye doktora gitti ve doktor önce enfeksiyon tedavisi demiş.tabi başka sebebleride varmş ama o tedaviden sonra adet oldu ama meğerse üstüne görmüş sonraki ay hamile olduğunu öğrendi...

OOoo 1 saat gittim hamis haberimiz umudumuz cikmis.. Allah kucagina almayi, anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. Kizlar ins. darisi basimiza..

Gun iyi basladi ins. bol bol hamis haberlerimiz gelir.. ohhhh ohhhhh

Canımmmmm her zaman faydamız olur umarım...

Canimm yumurtlama testinde cift cizgiyi gordukten sonra nasil calistiniz??bu ay bende kullandim da cift cizgiyi gordugum gece ve ertesi gun calistik sonraki gun silikti zaten cizgi dogrumu yaptim acaba:))

canım ben sabah test yapmıştım ilk idrarla çift çizgiydi..o gün çalıştık. aynı gün akşam bir daha test yaptım çünkü beklemeden hemen çatlıyor bi baktım silik çizgi hatta o gün kahve leke gelmişti buraya yazmıştım yumurtanın çatladığında oluyor bu.. akşam bidaha yaptık ertesi gün de yaptık.. sanırım öyle tuttu.. tarih onu gösteriyor.. yani çift çizgi ve silik çizgiyi görene kadar yap cnm...aynen benim gibi yapmışsın :))) inşallah gelir kuşum bebeişin :)))

Canim tebrik ederim cok sevindim allah saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah sanaaa:))

aaaa hamilemisin canıımmmm :)benmi kaçırdım bu haberi yoksa yenimi söylüyosuunnn :)

hahahahaaha kiz bir gulmem koptu su iciyordum onu puskurttum

yok degilim yani olsam bile bilmiyorum batim 17 subat

hani nesrin yanlislikla hangi isimlein yanina koyduysa hamile kaldilar ya ondan

Ayy cok sevindim dogru yaptigimaa:))bata az kaldi geceleri cok karisik ruyalar goruyorum sikintili seyler insallah tutmustur bu ay(

hahahahaaha kiz bir gulmem koptu su iciyordum onu puskurttum

yok degilim yani olsam bile bilmiyorum batim 17 subat

hani nesrin yanlislikla hangi isimlein yanina koyduysa hamile kaldilar ya ondan

öyle bi ciddi söylemişsinki kim olsa öyle zannederdi insan bi gülücük koyar bişey yapar aaaa

OOoo 1 saat gittim hamis haberimiz umudumuz cikmis.. Allah kucagina almayi, anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. Kizlar ins. darisi basimiza..

Gun iyi basladi ins. bol bol hamis haberlerimiz gelir.. ohhhh ohhhhh

Canim oncelikle senden bekliyoruz haberi ilk sirada sen varsin insallaaaahhhh senin halayini cekicez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…