- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.321
inşallah canım benim.. ben nasılsa hamile değilim adet ağrım başladı diyip adetime 1 gün kala eşimle salak salak poziyonlar denedik tadını çıkardıkAllah'tan bişi olmadı :)))) bak yumurtlama testi kullan... çok faydası oldu bana
sağol cnmbenim benimkine kardeş gelsin diye uğraşıyom :)))sizleri çok seviyorum :)) keşke burda olsaydınızda canlı kanlı konuşabilseydik :))) incir kürünü de ihmal etme... 21 gün uygulayacaksın unutmaa
evet canım ben de çok çekiyorum hep tekrarlıyo,sen nası kurtuldun antibiyotikle mi?
inşallah canım benim.. ben nasılsa hamile değilim adet ağrım başladı diyip adetime 1 gün kala eşimle salak salak poziyonlar denedik tadını çıkardıkAllah'tan bişi olmadı :)))) bak yumurtlama testi kullan... çok faydası oldu bana
nesriiiin benimde ismimin yaninakoyarmisin ????
nesriiiin benimde ismimin yaninakoyarmisin ????
nerdeyse hepiniz benden yaşca büyüksünüz ablalarım gibi oldunuz gerçekten.benim bu tarz şeyleri konuşup danışabilceğim kimse yok.sizlerle tanıştığıma o kadar memnunum ki
ihmal etmicem 21 günüde unutmam söözz :):)
Canimm yumurtlama testinde cift cizgiyi gordukten sonra nasil calistiniz??bu ay bende kullandim da cift cizgiyi gordugum gece ve ertesi gun calistik sonraki gun silikti zaten cizgi dogrumu yaptim acaba:))
arkadaşlarım bende hamileyim :) hala şaşkınım çok mutluyum dün baktırdım kan testinde 720 çıktı şaşkınım mutluyum Allahıma çok şükürr çok şükürrr . Allahım isteyen sizlerede versin en kısa zamanda inşalllaaaaaaaaaaah
aaaa hamilemisin canıımmmm :)benmi kaçırdım bu haberi yoksa yenimi söylüyosuunnn :)
Canımmmmm her zaman faydamız olur umarım...
canım ben sabah test yapmıştım ilk idrarla çift çizgiydi..o gün çalıştık. aynı gün akşam bir daha test yaptım çünkü beklemeden hemen çatlıyor bi baktım silik çizgi hatta o gün kahve leke gelmişti buraya yazmıştım yumurtanın çatladığında oluyor bu.. akşam bidaha yaptık ertesi gün de yaptık.. sanırım öyle tuttu.. tarih onu gösteriyor.. yani çift çizgi ve silik çizgiyi görene kadar yap cnm...aynen benim gibi yapmışsın :))) inşallah gelir kuşum bebeişin :)))
hahahahaaha kiz bir gulmem koptu su iciyordum onu puskurttum
yok degilim yani olsam bile bilmiyorum batim 17 subat
hani nesrin yanlislikla hangi isimlein yanina koyduysa hamile kaldilar ya ondan
OOoo 1 saat gittim hamis haberimiz umudumuz cikmis.. Allah kucagina almayi, anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. Kizlar ins. darisi basimiza..
Gun iyi basladi ins. bol bol hamis haberlerimiz gelir.. ohhhh ohhhhh
kizlarrr yanlis anlasildim
lutfen kusura bakmayin
öyle bi ciddi söylemişsinki kim olsa öyle zannederdi insan bi gülücük koyar bişey yapar aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?