- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.281
çok güzel ya çok sevindimmm büyüsün bebişimizz ikizmi geliyo yoksaaa :)
bide bişey sorcam canım bal tarçın çörekotunu sabah akşam alsam yeter dimii ?
yok cnm ikiz değil doktorum değerler normal dedi..ikiz olunca tavan yapıyor... yani heralde değildir :)) bakalım 19 unda belli olcak...amaan ya 1 tane olsunda canım benim sağlıkla kucağıma alayım da yeter :))
canım sabak akşam 1 er kaşık ye... besmele çek.. Rabbim şifa niyetine de ve yut.:) şifa olsun inşallahhh!!!
olsun ya belkıde rabbım bırıncı yıl hedıynızı yollamıstır ınsallah mucızesı sızınledır
ben neye sarsam bılemıyorum kı :S
kızlar merhaba
dün bat günümdü,gelen giden bişey yok ama ben her ihtimale karşı hemen sevinmek istemiyorum bi yandan da acaba mı diorum böle karışığım biraz,inşallah hamileyimdirbatları gelenler yada yaklaşanlar siz de durumlar nasıl?
yiyorum valla öğütülmüşle yapınca tadıda hoşuma gitti canım tatlı isteyince atıyorum ağzıma
inşallah öylesindir canım.. ama geçen ay ben o yanılgıya düştüm 4 gün gecikti batım artık nasıl sevindirik olmuştum sabah test yaptım negatif çıktı olmassa ertesi gün doktora giderşim dedim eve gittim birde baktımki hastalanmışım
kızlar şuan doktordan geldim yumurta yok dedi belkide olgunlaşıp çatlamış olabilir dedi test yaptı öğlen sonuçları alacağım bakalım inşallah hayırlısı olur sonra aile planlamasından hemsire rahimden sıvı aldı bu ne içindi bilmiyorum dediğim gibi oda akıntın yoğun dedi iki buçukta sonuçları alacağım dua edin...
Tarçına bayılırım ben :))) evet tadı çok güzel.. bi de tavsiyem her akşam meryem suresini oku ve dua et Rabbim'e.. inşallah bekletmeden nasip eder cnm.. ben 4. okuyuşumda hamile olduğumu öğrendim. 41 kez okunması gerek.. hala okuyorum cnm
aaahh ahhh olmazmı canım kirli akıntı geliyor bide. sarı kahve karışımı.. kahve kalmadı gerçi ama sarı ve kirli oluyor.. ama hep var.. afedersin sanki işiyorumöncelikle hayırlı olsun bebeğin. sağlıcakla alkucağına bebeğini.
benim önceki hamileliğimde adetten 1 hafta önce nasıl uykum geliyordu akşam 6 dedi mi yatışa geçiyordum yaz olmasına rağmen.. şimdi o belirtiler yok ama akıntım çok çoğaldı 2 haftadır.... sen de var mı akıntı
eger o sıvı 15 gün demediyse sana kültür almış canım akıntını geniş inceleyecekler
yahu tamam belirti aramak iyi değil ama aramadan da olmuyo ki :) benim BATıma 10 gün var.. sıksık idrara çıkma durumum varumut fakirin ekmeği arkadaş.. o bebek buraya gelecekkk!!!!
eger o sıvı 15 gün demediyse sana kültür almış canım akıntını geniş inceleyecekler
kız bende çıkıyorum sık sık yapıyorum hala var ama iltihaptan sanırım benimki
evet 20 şubatta sonucunu alabilirsin dediler yalnız dün ilişki oldumu diye sordu evet dedim en az üç gün ilişki olmaması gerekiyordu dedi hemşire şimdi sperm çıkabilir dedi ama canım çok yandı bide çok utandım nasıl doğuracağım ben yaaa midem hala bulanıyor
yaaa kızlar sabah aceleyle çıkarken bal çörekotunu yemeyi unuttum. akşama bolca yesem sorun olmaz di mi?
bu iltihap dediğiniz idrar yolu enfeksiyonu mu? ben idrar yolundan çok çeken bir insan olarak artık sürekli tetikteyim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?