şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

baktım kuzucum öyle çok az yok. yani damla damla değil ama çok yoğunda değil. arada geliyo.. adet kanaması gibi sürekli bi akıntı hissetmiyorum.. :26: bakalım beklemedeyim.. :)

bizim bi arkads senn gbi kaldı hamiş şimdi beklio martta dogumu onunda bikaçgün lekelenmiş sürekli ama adet kanaması gbi diil baslangıcı gbi bakmıs 1hafta gecti hala normal gelmio gidio bakıoki hamile yani dicem hamiş olabilirsin ama ümitlendirmek te istemem bide yoksa hayal kırıklıkların cok olmasın..sen merakta koymadan bizi ara ara gelişmeleri hbr et

Bencede :)muhabbetlere pek katılamasamda takip ediyorum diyalograrı :):)

ya kızlar alakasız ama yarın görme alanı taraması çektiricem 20-25 dk.sürer dediler nasıl brşey olduğunu bilen var mı yani daha önce yaptıran ?

ah ah canım inşallah benimde tek ümidim o .. öyle olsa daha ne isterim :) bakalım inşallah benimkide öle az az olur.. hiç ağrım sızımda yok maaşallah. normalmi bu bilmiyorumda.. arada karnımda ağrı oluyo mideme doğru ama geçiyo..

ya kızlar alakasız ama yarın görme alanı taraması çektiricem 20-25 dk.sürer dediler nasıl brşey olduğunu bilen var mı yani daha önce yaptıran ?

valla canım ben daha yeni duydum. sende araştırmışsındır netten belki ama www.GozDR.com bu siteden baktım öyle zor bişey değil diğer taramalara benziyo.. :)

aaa şubat topiği de açılmış.. her ay başka bir topikteyim ne zaman bitcek acaba?! selam kızlar 3,5 yıllık evliyim,7 aydır bebek istiyoruz..herhangi bir sorun olmamasına rağmen bugüne kadar olmadı..bat 20 şubat..hadi hayırlısı

hoşgeldin cnm..

ALDIĞIN TESTİN ÜZERİNDE YAZMASI GEREKIYOR ADET DÖNGÜNE GÖRE NEZAMAN YAPACAĞIN baktınmı arkadaşım?

Benim adet dongume gore 12.gununde baslamam gerekiyo teste ama ben kacirmiyim diye erken mi baslasam dedimson 5 aydir duzenli bide adetlerim daha once hep duzensizdi

hadi bakalım hayırlı olsun uğurlu gelsin inşallah bu topik..ovulasyon testleri hakkında bir bilgim yok maalesef..bilgisi olan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır..

Cok tesekkur ederim insallah hepimiz birbirimize ugurlu gelicez tek tek hamilelik haberlerimizi duyurucaz burdan cok inaniyorum ben :))

meltem gacısı da gelmiş hoşgelmişşşş.... canım acayip sıkkın... nedenini bilmiyorum ama...

hoşgeldin cnm sen dha yeniymişsin 1yıl gecmeden üzülme takma kafana bide şimdiden böle testlere falanda takılma derm hani bn :)

Haklisin canim aslinda bende kendime 1 yil olmadan uzulmemeliyim kac sene bekleyenler var ayip oluyo bu sekilde dusunmem diye kiziyorum ama insan 1 kere istemeye baslayinca kendine engel olamiyo heralde ben ovulasyon testini de bu siteden ogrendim bu ay deniyim dedim ama allah ol demeden olmuyo iste bide kafaya takmama olayini becerebilsem olucak sanirim :)))

bele yakı yapıştırmak canım
ne oluyormuş bele yapıştırınca

ahhh cnmmm kıyamamm :) ama burada kac kişiyiz hangimiz istemiyo ki anne olmayııııııı
sorma ya bugün daha berbat bir haldeyim...sabah iyiydi. öğlene doğru moral eksilere düştü...

benimde hiç keyfim yok bugun sancı sbaha kadar uyutmadı 3 tane gece bird eyatarken aldım ona ragmen inletti bukez
benimde kalbim acıyor...

aynen öle cnm bnm bna dr hipnotik tedavisi al dedi :) yani rahat olsak akışına bıraksak olacak belkide

nesrincim hayırdır öle okdr agrı kesici içeçek kdr ne agrın var merk ettm bide üzüldüm ..gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…